SteelLord Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 φ Ε, να μην την κάνω τη μαλακία μου κυριακάτικα; Μετά από κάτι μονομπλόκ κουράδες-φίδια, ένα μπολ παλιό φαγητό και πολλά χαρτιά που απερίσκεπτα έριξα μέσα, βούλωσε ο χεσμετζές των κοριτσιών. Ευτυχώς αυτές λείπουν. Τράβαγα το καζανάκι και τα έφερνε πίσω, το πλάκωσα στις βεντουζιές και στις παναγίες, μετά μάλλον προωθήθηκαν κάπως και πρέπει να βούλωσε παρακάτω ο κεντρικός σωλήνας της πολυκατοικίας γιατί άκουσα τα γερόντια που το μπάνιο τους είναι ακριβώς αποκάτω να βρίζουν στο φωταγωγό. Το θέμα είναι, τι κάνω τώρα;; Πού ξέρω εγώ σε ποιό σημείο βούλωσε; Θα φανεί οτι εγώ την έκανα τη μαλακία; Να πάω με σκυμμένο το κεφάλι και να βοηθήσω στη λύση του προβλήματος, ή να κάνω τον κινέζο και ας κόψουν το λαιμό τους εκείνοι; φωναξε εναν να κανει την σκατοδουλεια για να ξεβουλώσει η λεκανη...
freedubus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ρε αυτό θα κάνω. Άστους να κουρεύονται. Μαλάκες αθηναίοι, αρουραίοι των πολυκατοικιών. Παλιά είχε βουλώσει ξανά η αποχέτευση στο σπίτι που έμενα και όλοι κατηγορούσαν εμένα τον πτωχό φοιτητή οτι την έκανα τη μαλακία. Άφησαν 3 μέρες την αποχέτευση βουλωμένη να πούμε, χέζαμε στο μπαλκόνι στην άμμο σαν τα γατιά, και τελικά αποδείχτηκε οτι μια βλαμμένη γριά που έμενε δίπλα μου είχε ρίξει σακούλα μέσα στη λεκάνη. Τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω. 10
ducatirulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω. Το νου σου μη σκασει καμια σωληνα αποχετευσης και παρεις και τα σκατα σου πισω... 20
partblah1990 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=x_OJgS17mUI 1
LongTom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Hz3H-OdtfLw Να και κάτι να πάρεις έμπνευση. 2
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ε, να μην την κάνω τη μαλακία μου κυριακάτικα; Μετά από κάτι μονομπλόκ κουράδες-φίδια, ένα μπολ παλιό φαγητό και πολλά χαρτιά που απερίσκεπτα έριξα μέσα, βούλωσε ο χεσμετζές των κοριτσιών. Ευτυχώς αυτές λείπουν. Τράβαγα το καζανάκι και τα έφερνε πίσω, το πλάκωσα στις βεντουζιές και στις παναγίες, μετά μάλλον προωθήθηκαν κάπως και πρέπει να βούλωσε παρακάτω ο κεντρικός σωλήνας της πολυκατοικίας γιατί άκουσα τα γερόντια που το μπάνιο τους είναι ακριβώς αποκάτω να βρίζουν στο φωταγωγό. Το θέμα είναι, τι κάνω τώρα;; Πού ξέρω εγώ σε ποιό σημείο βούλωσε; Θα φανεί οτι εγώ την έκανα τη μαλακία; Να πάω με σκυμμένο το κεφάλι και να βοηθήσω στη λύση του προβλήματος, ή να κάνω τον κινέζο και ας κόψουν το λαιμό τους εκείνοι; Δοκίμασε και κανένα μπινελίκι στον Αλάχ ή σε καμιά καθολική αγία, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις καταβολές του βεσέ σου.. 1
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Πού ξέρω εγώ σε ποιό σημείο βούλωσε; Θα φανεί οτι εγώ την έκανα τη μαλακία; Να πάω με σκυμμένο το κεφάλι και να βοηθήσω στη λύση του προβλήματος, ή να κάνω τον κινέζο και ας κόψουν το λαιμό τους εκείνοι; Χέστηκες. 3
margaritagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Απο τα επικοτερα θεματα του ινσομνια οσο καιρο ειμαι εδω. Συναγωνιζεται στα ισα αυτα του andeas. Το επομενο πρεπει να ναι βουλωσε ο "κωλος μου" απο τα πολλα αγγουρια μου μας βαζουν τελευταια To the point κανε τον κινεζο αλλα αν ακουσεις τπτ σωληνες να τριζουν φυγε τρεχοντας. Θα ναι η επιστροφη της σκατουλας. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ...βούλωσε ο χεσμετζές των κοριτσιών. Ωραία...τώρα κόλλησα και το καζανάκι... Τώρα το μόνο που μένει, είναι να αρχίσει να κουνιέται το σπίτι απο τον αέρα. 32
militarist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα το μόνο που μένει, είναι να αρχίσει να κουνιέται το σπίτι απο τον αέρα. χαχχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχχ!!!!!!!!! τρομερό!!!!!!!
sphinxgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ αναρωτιέμαι, πόσο μυαλό θέλει για να μην πετάς μαλακίες μέσα στον καμπινέ? Πραγματικά θα χαιρόμουν σε κάτι τέτοιους να ξεβουλώσει η χέστρα και να σκάσουν μέσα στο μπάνιο 10 κιλά σκατά σαν να έχει εκραγεί βόμβα. Απο τις πετσέτες να είναι πασαλειμμένα έως τις οδοντόβουρτσες! Και δώρο κουράδα τέρας στο ταβάνι 5
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ αναρωτιέμαι, πόσο μυαλό θέλει για να μην πετάς μαλακίες μέσα στον καμπινέ? Πραγματικά θα χαιρόμουν σε κάτι τέτοιους να ξεβουλώσει η χέστρα και να σκάσουν μέσα στο μπάνιο 10 κιλά σκατά σαν να έχει εκραγεί βόμβα. Απο τις πετσέτες να είναι πασαλειμμένα έως τις οδοντόβουρτσες! Και δώρο κουράδα τέρας στο ταβάνι Το παίρνεις πολύ προσωπικά. Shit happens. 7
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MPa34DIZxI0
Προτεινόμενες αναρτήσεις