DaRkAnGeL999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα, Έχετε καμία πρόταση για βιβλίο C# 4.0?? Έχοντας γνώσεις σε java-php(πολυ καλές) και c-c++ (βασικές). Εννοείται στα αγγλικα το βιβλίο Επίσης εκτος απο το visual studio έχετε καμια αλλη πρόταση ή να συνεχίσω με visual studio? Οσο αφορά unix έχει παίξει κανεις με eclipse για C# ? Thanks!
iceblade Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Για βιβλίο εγώ θα σου προτείνω αυτό (ας απαντήσει και ο defacer που είναι πιο ειδικός σε C#) Για εναλλακτικό IDE, Sharpdevelop. Eclipse με C# δυστυχώς δεν... 1
defacer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που προτείνεις δε φαίνεται καθόλου άσχημο (έκανα look inside και το ξεφύλλισα λίγο). Προσωπικά δεν έχω να προσφέρω και πολλά, τα βιβλία που έχω για C# είναι είτε άλλου προσανατολισμού είτε μιλάνε για συγκεκριμένα πράγματα. Πάντως κι ο φίλος απο πάνω δε μας έχει πει τι είδους βιβλίο ψάχνει. Για IDE αν έχεις την επιλογή του VS δεν έχει νόημα να κοιτάξεις τίποτε άλλο.
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 VS εχω ηδη στα windows και μαλλον με αυτο θα "παιξω" , απλα ρωτούσα μήπως και γνωρίζει κάποιος κατι καλύτερο , αλλα απ'οτι φαινεται για windows ειναι το καλυτερο Για το τι βιβλιο ψάχνω , σκεφτείτε οτι είμαι τελείως noob στην C#(ουτε μια γραμμή κώδικα) , αλλα εχω αρκετες γνώσεις σε OOP και οτι εμπεριέχει αυτό. Είδα λιγο τα βιβλιά και μπορώ να μπω οτι αυτο που προτείνει ο iceblade προσεγγίζει αυτο που ψάχνω. Τα βιβλία που προτείνεις defacer είναι πιο advanced απο αυτα που ψάχνω , και για αρχη ίσως να με μπερδέψουν. Ευχαριστώ πολυ και τους 2
migf1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ξεκίνησα κι εγώ πρόσφατα να διαβάζω C# και σε αυτό το νήμα: http://www.insomnia.gr/topic/465317-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-c/#entry5072128 αναφέρω 2 βιβλία που μου φαίνονται πολύ καλά (κι έχω τσεκάρει ότι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης γενικώς). Ένα ποστ πιο πάνω από εκείνο, ο moukoublen προτείνει 2-3 ακόμα. Για Unix που ρώτησες, θέλεις το MonoDevelop, που είναι IDE για το Mono (το Mono είναι x-platform port του .net).
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Thanks migf1! Θα τσεκάρω και τα βιβλια που αναφέρονται στα ποστ και θα επιλέξω κάποιο για να αρχίσω , γιατι αν δεν αρχίσω δεν προκειται να μαθω ποτε εχουν μεινει και μονο 11 μέρες μεχρι το τελος του κοσμου ρε γμτ Τελικα λεω να μεινω με windows και VS για αρχη
defacer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Τα βιβλία που προτείνεις defacer είναι πιο advanced απο αυτα που ψάχνω , και για αρχη ίσως να με μπερδέψουν. Σε καμία περίπτωση να μην τα πάρεις για αρχή, δεν κάνουν. Αυτός είναι και ο λόγος που είδα το θέμα νωρίτερα αλλά δεν απάντησα προτού με αναφέρει ο iceblade. 1
moukoublen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που πρότεινε ο iceblade και αυτό. Όσο για το VS και "κάτι καλύτερο" που αναφέρεις (χωρίς να είμαι φανατικός υπέρ του vs ή όποιου άλλου - όλα τα αγαπάω ), θα σου πρότεινα να το δουλέψεις αρκετά και μετά θα καταλάβεις γιατί αυτό που γράφεις είναι λίγο... ... ... κάπως. Εαν έχεις μόνο την express έκδοση του vs μπορείς να δοκιμάσεις και την professional αν την βρεις κάπου (αν είσαι φοιτητής πληροφορικής στη δίνει τσάμπα το πρόγραμμα anafandon. Αλλιώς βρες τη σε κάποιο torrent). Πάντως ακόμα και η express αποκλείεται να μην σου είναι αρκετή
geo1st487 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Για αρχη πολυ καλο ειναι το Visual C# Step by Step. Το εχω σε pdf και νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για αρχη. Μπορεις πολυ ευκολα να το βρεις σε torrent. 1
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Moukoublen εχω την ultimate εκδοση του VS οποτε νομιζω οτι ειμαι υπερκαλυμμένος! thanks παντως ..δυστυχως τα ωραία χρόνια του φοιτητη τα εχω αφήσει πισω εδω και καιρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα