Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφικές OLYMPUS -επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια για αγορές μέχρι 31/12


runner69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επέκταση της εγγύησης των προϊόντων Olympus από 2 σε 3 χρόνια για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 31-12-2012

 

 

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Olympus για την Ελλάδα, θέλοντας να ενδυναμώσει περισσότερο το όνομα OLYMPUS στην Ελληνική αγορά, προχωράει σε μία ξεχωριστή ενέργεια.

Για το τελευταίο δίμηνο του έτους, από 5 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου του 2012, επεκτείνεται η εγγύηση των φωτογραφικών μηχανών της Olympus για έναεπιπλέον έτος, ανεβάζοντας την συνολική διάρκεια της εγγύησης σε τρία έτη.

Η ενέργεια αυτή αφορά τις φωτογραφικές μηχανές OLYMPUS των σειρών Creator, Traveller, Tough, Smart και PEN,που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την Intersys και θα πουληθούν στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

 

Η παραπάνω ενέργεια θα υποστηριχθεί με εκτενή προβολή στα σημεία πώλησης των φωτογραφικών μηχανών Olympus καθώς και σε εντατική προβολή σε Internet sites, δημοσιεύματα σε εφημερίδες και στα social media της Intersys.

Για να ισχύσει η επέκταση της εγγύησης, ο αγοραστής θα πρέπει να διαθέτει το παραστατικό αγοράς και η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί στο παραπάνω χρονικό διάστημα. Το επιπλέον ένα έτος εγγύησης, αποτελεί παροχή της IntersysA.E. και αφορά αποκλειστικά σε προϊόντα που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την ίδια.

Το κοινό μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά στις αλυσίδες Πλαίσιο, Γερμανός, Mega Electrics & Expert, ElectroNet, Welcome καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα φωτογραφικών ειδών.

 

http://www.intersys.gr/default.asp?pid=6&la=1&nID=161

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλό..

Οι περισσότεροι δίνουν 1 χρόνο!

 

Κάποια μοντέλα της είναι καλές περιπτώσεις κάποιες pen αξίζουν και είναι σε καλούτσικες τιμές. Μια άλλη που αξίζει είναι η τσιμπημένη xz-2 (ή xz-1 σε stock). (Δεν ξέρω σε ποια σειρά ανήκει xz-2 αλλά μάλλον μέσα είναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...