Προς το περιεχόμενο

Αγορά Σκληρού Δίσκου


SavvasMetallica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα...Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για το laptop μου ( Sony Vaio VPC-EB3L1E)...Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο...Ποιον να πάρω???

 

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10107390

 

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106423

Επεξ/σία από SavvasMetallica
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...κανέναν.

 

Καλύτερα να πάρεις αυτόν http://www.visionstu...?id=29959&cat=6 (750GB μεν / 5 χρόνια εγγύηση δε -οι "δικοί σου" μάλλον ΕΝΑΝ χρόνο έχουν....Ξεφτίλα δηλαδή- αν σου αρκούν τα 750GB) και να τον βάλεις σε αυτήν http://www.visionstu...&step=undefined την θήκη.

 

Κόστος 86€, κι αν δεν είσαι Θεσ/νίκη να τον πάρεις απ' το μαγαζί, +3.5€ για μεταφορικά, με κατάθεση σε τράπεζα, ή +6 για πληρωμή μέ αντικαταβολή.

 

Κι εκτός της 5χρονης εγγύησης αντικατάστασης (όχι "καλής λειτουργίας" - τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει), μπορείς ν' ανοιγοκλείσεις την θήκη κατά βούληση. Όχι σαν τον κωτσοβολίσιο, που αν πεις να την ανοίξεις, χάνεις την εγγύηση (...αυτήν την πενιχρή του). Γιατί αν την ανοίξεις; Στην καλύτερη για να εναλλάσεις σκληρούς μέσα της. Στη χειρότερη, αν πάθει ζημιά η θήκη και θες να πάρεις αρχεία από τον σκληρό, έρχεσαι σε δίλλημα. Τα αρχεία, ή την κουρτίνα; εγγύηση;

 

Άσε που στους "ετοιματζίδικους" εξωτερικούς, οι περιεχόμενοι σκληροί ενίοτε είναι σαπάκια. Ο δίσκος που σου υπέδειξα απ' την άλλη, είναι, θεωρητικά έστω, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής (θεωρητικά=δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ένας σκληρός δε θα πάθει ζημιά "πριν της ώρας του"). Γενικά μακρυά από ετοιματζίδικους. Εκτός κι αν σ' αρέσει να ρισκάρεις - τα χρήματά σου κατά βάση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...