glisakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά... Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή τρόπος στην σύνδεση μεταξύ τηλεόρασης και υπολογιστή (μέσω hdmi) και να δείχνει η τηλεόραση video ή εικόνα-ες χωρίς να πρέπει να φαίνεται αυτό και στον υπολογιστή... (Άλλο να φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή και άλλο στην τηλεόραση). Ευχαριστώ!!!
sofoula123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα!!! Τι laptop έχεις? Στο δικό μου το Acer ας πούμε, πατάς το Fn και το F5 και μπορείς να κάνεις κάτι σαν 2η επιφάνεια εργασίας την τηλεόραση και να σέρνεις εκεί ότι θέλεις!!!
nilosgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών δες. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι για split screen (ή διαχωρισμός οθονών)
sofoula123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών δες. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι για split screen (ή διαχωρισμός οθονών) Α να γεια σου!!! Αυτό εννοούσα και εγώ!!! Δες στο πληκτρολόγιο σου αν έχεις καμία συντόμευση που να δείχνει κάτι οθονούλες, αλλιώς στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών όπως είπε και ο "nilosgr".
glisakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Thanx παιδιά για της απαντήσεις σας... δεν είναι laptop, αλλά σταθερός!!!! Θα το ψάξω και θα σας πω. αν βρείτε κάτι άλλο πείτε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα