leftis95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτη φορά μου συμβαίνει και επειδή είμαι πολύ άσχετος με αυτά θα ήθελα να μου πείτε τι συμβαίνει. Είχα καιρό να μπώ στο pc μου γιατί έκανα ότι δουλειές ήθελα από το laptop, και το άνοιξα χθές. Ενώ ανοίγει κανονικά κολλάει στην οθόνη του BIOS αν δεν κανω λάθος. Γράφει έως και το memory testing και μετά σταματάει εκεί. Τι μπορώ να κάνω insomniacs?
TheELF Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να πάρεις μια φωτογραφία και να την ανεβάσεις;;; Τα στάνταρ: Ανοίγεις το κουτί και ελέγχεις όλες της συνδέσεις,και μια που είσαι μέσα βλέπεις για σκόνη... Κάνεις ένα reset το cmos από τα jumper. Αν σε αφήνει να μπεις στο bios,δες και από εκεί τι παίζει.
leftis95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να πάρεις μια φωτογραφία και να την ανεβάσεις;;; Τα στάνταρ: Ανοίγεις το κουτί και ελέγχεις όλες της συνδέσεις,και μια που είσαι μέσα βλέπεις για σκόνη... Κάνεις ένα reset το cmos από τα jumper. Αν σε αφήνει να μπεις στο bios,δες και από εκεί τι παίζει. Χαχα, επειδή δεν κατάλαβα Χριστό θα ανεβάσω μια φωτογραφία να μου πείτε. Επίσης το να ανοίξω το κουτί και να τσεκάρω, μπορώ να το κάνω, για τα υπόλοιπα μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό.
leftis95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορούσα αλλιώς μιας και το pc δεν ανοίγει
VasKag Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 μια πιθανοτητα ειναι να χαλασε καποια απο τις μνημες. αυτο θα το δεις ομως μονο αν τις βγαλεις ολες και τις δοκιμαζεις μια μια μονες τους. 1
leftis95 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 μια πιθανοτητα ειναι να χαλασε καποια απο τις μνημες. αυτο θα το δεις ομως μονο αν τις βγαλεις ολες και τις δοκιμαζεις μια μια μονες τους. τις RAM λές έ? Πωωω είναι και 4..ταλαιπωρία . Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή όταν θα έχω χρόνο.
ninos30 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να πάρεις μια φωτογραφία και να την ανεβάσεις;;; Τα στάνταρ: Ανοίγεις το κουτί και ελέγχεις όλες της συνδέσεις,και μια που είσαι μέσα βλέπεις για σκόνη... Κάνεις ένα reset το cmos από τα jumper. Αν σε αφήνει να μπεις στο bios,δες και από εκεί τι παίζει. http://www.youtube.com/watch?v=xm68HdOTi_M 1
darkheretic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μαλλον στο post κολαει και δεν μπορει να μπει στο bios
VasKag Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μου εχει τυχει να μετρησει κανονικα οσα εχω αλλα να ειναι χαλασμενη καποια.
JohnJohn3484 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για να κολάει στο memory testing λογικά όπως σου είπαν φταίει η RAM. Βγάλε καμία ή άλλαξε τους θέση.
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για να κολάει στο memory testing λογικά όπως σου είπαν φταίει η RAM. Βγάλε καμία ή άλλαξε τους θέση. Πρώτα να δοκιμάσεις cmos όπως είπε και ο ninos... http://www.youtube.com/watch?v=xm68HdOTi_M Να ρωτήσω κάτι άσχετο με αφορμή το βίντεο... Υπάρχει διαφορά αν βγάλουμε την μπαταρία ή αν αλλάξουμε θέση στο jumperaki?
ninos30 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο με αφορμή το βίντεο... Υπάρχει διαφορά αν βγάλουμε την μπαταρία ή αν αλλάξουμε θέση στο jumperaki? Καμία 1
leftis95 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους για τον ενδιαφέρον. Δοκίμασα να κάνω reset το cmos και έβγαλα την μπαταρία για κανα 40 λεπτο και μετά την ξαναέβαλα. Το pc άνοιξε κανονικά, αλλά σερνόταν. Είδα ότι έλεγε πως έχω 3gb RAM αλλά μόνο 1gb usable. Υπέθεσα ότι κάτι πάει λάθος και το έψαξα στο ίντερνετ. Ακολουθώντας τις συμβουλές στο site της microsoft έκανα το εξής : Click Start , type msconfig in the Search programs and files box, and then click msconfig in the Programs list. In the System Configuration window, click Advanced options on the Boot tab. Click to clear the Maximum memory check box, and then click OK. Restart the computer. Έκανα το restart και τώρα πάλι κολλάει στο memory testing. Μήπως φταίνε oi RAM? Α, επίσης μόλις το άνοιξα είδα ότι είχα τρείς μνήμες RAM μέσα. Αυτές κανονικά δεν πάνε σε ζευγάρια? Είχα κάνει μόνος μου μια αναβάθμιση πριν 2 χρόνια αλλά επειδή δεν ήξερα πολλά μπορεί να είχα κάνει και βλακεία.
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν σέρνεται υπερβολικά ή φταίνε οι μνήμες ή ο σκληρός... Δοκίμασε να bootareis με ένα dimmaki κάθε φορά και όχι στο ίδιο slot... Μπορείς να τρέξεις πρόγραμμα ή κολλάει υπερβολικά...ακόμα και να μπει στα windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα