georod7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα.κατ'αρχην ειμαι ο Γιωργος! οπως βλεπετε τελευταια με απασχολει η αγορα οθονης (και υπολογιστη)!!! το ψαχνω κανα μηνα τωρα, και εχω ψιλοκαταληξει σε καποια μοντελα τα οποια θα αναφερω σε λιγο. διαβαζω πολλα και διαφορα τωρα τελευταια οπως για το σερβις και τα προβληματα της dell στην U2412 σε αλλο θεμα αλλα και διαφορα παρομοια θεματα οπως του Μιχαλη που ψαχνει για 23''-25''! εγω λοιπον ψαχνω για μια οθονη στις ιντσες που αναφερω(λογω χωρου,μεχρι 55εκατοστα μηκος) η οποια θα ειναι value for money! κυριως σερφαρισμα και λιγη επεξεργασια φωτογραφιων, οχι τοσο για ταινιες γιατι απεναντι θα ειναι η tv (46αρα samsung) αλλα για απαιτητικο gaming!!! αν ειναι monitor tv δε με πολυνοιαζει αν και δε θα με χαλουσε κιολας(αργοτερα μπορει να μπει σε κανα παιδικο δωματιο)! δηλαδη θα πρεπει να εχει καλο contrast χαμηλο response time και μεχρι 200€. τωρα αν ειναι 205 η 210 αντε βαρια βαρια 220 ε δε θα πεινασουμε κιολας! αρκει να ειναι καλη αξιοπιστη και να κρατησει! θα μου πεις γιατι δεν ψαχνεις σε κανα σκρουτζ και παρε αυτο που θες αφου ξερεις πανω κατω τι πρεπει να εχει η οθονη σου. ναι αλλα οι αποψεις διιστανται και οσο το ψαχνεις τοσο μπερδευεσαι! π.χ. ακουσα οτι οι dell ειναι οι καλυτερες!ακουω ομως και πολλα προβληματα. μ'αρεσαν καποια μοντελα της samsung, βλεπω ομως μια απαξιωση της μαρκας. asus?why not? να καταληξω σε lg που θεωρουνται αξιοπιστες με χαμηλη ποιοτητα κατασκευης?θα ειναι ομως στο σαλονι μην ειναι και κουβας!!! οριστε και μερικα μοντελα απο αυτα που εχω ψαξει: samsung S23B550V S23B350H T23B350EW asus VS238H VS239HR lg M2352D IPS235V οτι αλλο ευπροσδεκτο! ελπιζω στη βοηθεια σας για να καταληξω επιτελους!!!
pOLoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 αυτές τις 2 σκέφτομαι εγώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008F7GW2K/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&tag=19450-21&creativeASIN=B008F7GW2K&linkCode=as2 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761
georod7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 κανα crysis 3, metro 2033, far cry 3, call of duty τετοια, ελαφρια!!!
georod7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 δεν ειχα! τωρα φτιαχνω pc hi-end και γι αυτο ψαχνω και για οθονη! τωρα χρησιμοποιω Laptop 7ετιας!αστα να πανε.
Millennium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ρωταω μην ειχες τιποτα crt και σου κακοφαινοταν... Οι προτασεις του polos ειναι καλες επιλογες.
crazymaik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 πολυ μπερδεμα οσο το ψαχνεις ετσι γιωργο?αστα να πανε κι`εγω ψιλοχαμενα τα`χω αυριο-μεθαυριο λεω να παω και να δω απο κοντα την dell την 23αρα,αφου οι περισσοτεροι αυτη μου προτειναν,θα παω να την δω και απο κοντα,να δω αν μου αρεσει κι`εμενα,και θα γραψω τις εντυπωσεις μου,αν την βρω βεβαια και την εχουν σαν δειγμα
georod7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 οντως πολυ καλες κι οι δυο και κυριως η dell. αστα να πανε μιχαλη.ετσι ειναι αμα τα ψαχνεις.και στην επαρχια 2 φορες χειροτερα. δες κι αυτο . ολα της καλα λιγο στο response time μας τα χαλαει.κατα τ'αλλα ειναι τελεια! κι αυτο το Pivot πολυ θα βολευει στο διαβασμα και στο σερφαρισμα! δες απο κοντα και πες!
Millennium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχει θεμα η συγκεκριμενη για τα παιχνιδια...
georod7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ωραια γιατι μαλλον κλεινω προς dell u2312hm!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα