defacer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το αστείο (ή τραγικό, όπως το δει κανείς) είναι ότι το edit που έκανα σ' εκείνο το post (που λέει από κάτω στις 01:54) ήταν ακριβώς για να προσθέσω αυτό το σχόλιο για το οποίο συζητάμε μέσα στο spoiler. Επειδή κάτι μου έλεγε ότι διαφορετικά θα είχαμε καλοθελητισμούς... Όπως και να χει είναι επιλογή του καθενός αν θα κάθεται να ασχολείται με μίζερες λεπτομέρειες (θα μπορούσα να το κάνω και γω: αναφέρθηκε κανείς σε C11? το u8 prefix σε string literal καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει νόημα μόνο αν κάνεις save το source σε κάποιο Unicode encoding διάφορο του utf-8, πράγμα "μάλλον" απίθανο? το utf-8 συμβατό με ASCII παρόλο που σωστό στο πνέυμα, αν θέλει κανείς να το ψειρίσει στο γράμμα μπορεί να γράψει ολόκληρο paper). Choose life.
migf1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 @imitheos: Με την διαφορά πως όταν διάβασα εγώ το μήνυμα το spoiler δεν έγραφε τίποτα μέσα για planes. Αν το πρόσθεσε στο edit που έκανε μετά από κάποιες ώρες, δεν μπορούσα εγώ να μυρίσω τα νύχια μου ώστε να ξαναδιαβάζω από την αρχή όλο του το μήνυμα όταν ευκαίρησα να απαντήσω. Έκανα παράθεση εκείνο το κομμάτι που είχα εντοπίσει πως ήθελα να συμπληρώσω και συμπλήρωσα. Και μάλιστα κόσμια και χωρίς ίχνος πρόκλησης. Tην απάντηση του κολλητού σου την ειδες; (αν και την ειδες δεν την είδες ποσώς με κόφτει). Τα υπόλοιπα περί κατατρεγμένων και θιξιμάτων κλπ, φυλάξε τα για τον εaυατό σου, ο οποίος για παράδειgμα αρέσκεται στο να... καταρέχει όποιον υποστηρίζει τα επιχειρήματά του είτε με credentials (γιατί από την εμπειρία σου όπως μας έχεις γνωστοποιήσει πρόκειται για άσχετους), καθώς επίσης και όποιον συνοδεύει τις ερωτήσεις τους με κώδικα (διότι όπως επίσης μας έχεις γνωστοποιήσει αποτελεί μέσο επίδειξης). Τη γνώμη μου θα την εκφράζω ελέυθερα είτε σου αρέσει είτε όχι, και θα την υποστηρίζω όταν και όπως θέλω εγώ. Ούτε είμαι κατατετρεγμένος, ούτε το παίζω κατατρεγμένος, ούτε συνηγόρους ζητάω, ούτε εχθρούς, ούτε τίποτε. Κάνω το κέφι μου σε ένα δημόσιο φόρουμ, προσπαθώντας να μοιραστώ αλλά και να αποκομίσω πράγματα. Αν σου αρέσει να με κοντράρεις, εμένα μου αρέσει ακόμα περισσότερο, ακριβώς επειδή δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να υποστηρίξω ειδικά σε όσα επιμένω. Το αστείο (ή τραγικό, όπως το δει κανείς) είναι ότι το edit που έκανα σ' εκείνο το post (που λέει από κάτω στις 01:54) ήταν ακριβώς για να προσθέσω αυτό το σχόλιο για το οποίο συζητάμε μέσα στο spoiler. Επειδή κάτι μου έλεγε ότι διαφορετικά θα είχαμε καλοθελητισμούς... Όπως και να χει είναι επιλογή του καθενός αν θα κάθεται να ασχολείται με μίζερες λεπτομέρειες (θα μπορούσα να το κάνω και γω: αναφέρθηκε κανείς σε C11? το u8 prefix σε string literal καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει νόημα μόνο αν κάνεις save το source σε κάποιο Unicode encoding διάφορο του utf-8, πράγμα "μάλλον" απίθανο? το utf-8 συμβατό με ASCII παρόλο που σωστό στο πνέυμα, αν θέλει κανείς να το ψειρίσει στο γράμμα μπορεί να γράψει ολόκληρο paper). Choose life. Το αστείο (ή τραγικό, όπως το δει κανείς) είναι πως θεωρείς την ανάλυση του Unicode σε επίπεδο hex bits "φυσιολογική" απάντηση στην ερώτηση του TS, προφανώς επειδή είναι δικά σου, αλλά το ότι έφαγες το 1ο hex bit και μαζί με αυτό και κάτι εκτομμύρια code points, μας το παρουσιάζεις ως "μίζερη λεπτομέρεια", προφανώς επειδή σε διόρθωσα εγώ. Και καλα στο (edit) spoiler δεν ήθελες να μας μπλεξεις με planes, δηλαδή με το 1ο hex bit από ένα σεντόνι ανάλυσης όλων των υπολοίπων hex bits. Μίζερη λεπτομέρεια και οι 2 γραμμές αναφοράς στο Unicode support της C11. Καλά το πας. 1
defacer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως να το κλειδώναμε καλύτερα; Νομίζω ο,τι επικοιδομητικό ήταν να πούμε το είπαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα