epir21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι και δεν το περίμενα.. Δεν τρολλάρω όχι Η γυναίκα ηταν κατατοπιστηκότητα. Μου έδινε και πολλές πληροφορίες, για διάφορα πράγματα, δηλαδή ηταν πρόθυμη να βοηθήσει. Μάλιστα έφτασα σε σημείο να θέλω να της πω, "οκ φτάνει τώρα σταμάτα να μου δίνεις πληροφορίες, θα μου τελείωσεις την κάρτα, (μίλαγα απο κινητό) haha" Ευχαριστώ πολύ να σαι καλα!
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 3. [09/11/2012 22:27] -Η άδεια οδήγησης εκτυπώθηκε επιτυχώς. Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου λενε το δίπλωμα σου είναι εδώ απο τις 9/11Δηλαδή το δίπλωμα εκτυπώθηκε στις 22:27 στην αστυνομία, και μέσα σε 1,5 ώρα(ως τις 23:59) το παρέλαβε το μηχανολογικό? Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, αλλά δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο.
epir21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Να σου πω την αληθεία το σκέφτηκα και εγω αυτό αλλα δεν ξέρω τι παίζει. Της είπα να της δώσω τον αριθμό πρωτοκόλλου και μου είπε απο την στιγμή που εχει τελείωσει η διαδικασία εδω στην Πάτρα, μόνο με ονοματεπώνυμο θα βλέπαμε τι εχει γίνει. Της έδωσα τα στοιχεία μου, μου συμπλήρωσε και τα άλλα (όνομα πατρος) και μου είπε οτι το δίπλωμα ειναι εκει απο τις 9/11 ή 11/11 δεν θυμάμαι. Στο τέλος μου έδωσε τον αριθμό του διπλώματος και ημερομηνία έκδοσης (9/11). Επίσης μου είπε απο την αρχή,"δεν νομίζω να έχουμε εκρεμότητες έκδοσης απο τόσο παλιά".
bestl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 συνήθως γράφει : (3. [09/11/2012 22:27] -Η άδεια οδήγησης εκτυπώθηκε επιτυχώς.).) 'οταν φτάσει στην υπηρεσία μεταφορών. Μέσα σε μια μέρα συνήθως είναι έτοιμο. Άντε δυο. Καλές βόλτες με το καινούργιο δίπλωμα.
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 συνήθως γράφει : (3. [09/11/2012 22:27] -Η άδεια οδήγησης εκτυπώθηκε επιτυχώς.).) 'οταν φτάσει στην υπηρεσία μεταφορών. Από που προκύπτει πως εννοεί κάτι άλλο από αυτό που γράφει?
bestl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή το δίπλωμα εκτυπώθηκε στις 22:27 στην αστυνομία, και μέσα σε 1,5 ώρα(ως τις 23:59) το παρέλαβε το μηχανολογικό? Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, αλλά δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο. στο λέω γιατί παίρνω συχνά διπλώματα άλλων και όταν το γράφει εκεί , ακόμα και απόγευμα να είναι , συνήθως την επόμενη μέρα πάω και το παίρνω.
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 στο λέω γιατί παίρνω συχνά διπλώματα άλλων και όταν το γράφει εκεί , ακόμα και απόγευμα να είναι , συνήθως την επόμενη μέρα πάω και το παίρνω. Εννοείς πως η ανακοίνωση για το πότε εκδόθηκε βγαίνει καθυστερημένα? Αν ναι συμφωνώ.
loui916 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, ενώ έχω περάσει επιτυχώς της εξετάσεις οδήγησης από της 19/9, σήμερα(2/10) μπήκα στο ΥΜΕ.gr για να δω τι γίνετε και στην αναζήτηση μου γράφει με κόκκινα γραμματα ότι : Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. είναι λογικό ή θα πρέπει να ανησυχώ?Ευχαριστώ!
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Είσαι σίγουρος πως έβαλες τα σωστά στοιχεία? Btw πάλι καλά που μου το θύμισες, πρέπει να πάω να παραλάβω το δικό μου δίπλωμα που είναι έτοιμο εδώ και 2 μήνες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, ενώ έχω περάσει επιτυχώς της εξετάσεις οδήγησης από της 19/9, σήμερα(2/10) μπήκα στο ΥΜΕ.gr για να δω τι γίνετε και στην αναζήτηση μου γράφει με κόκκινα γραμματα ότι : Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. είναι λογικό ή θα πρέπει να ανησυχώ? Ευχαριστώ! Μην φοβασαι φιλε,απλα καν δεν θα το εχουν περασει .Και εμενα για το μηχανακι πριν καποιος μηνες αυτα εγραφε,και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι εχει βγει.Τωρα παταω το διπλωμα μου στο yme [που το διπλωμα το εχω στα χερια μου]και μου λεει και εμενα αυτο[οτι δεν εχει καταχωρηθει].Απλα δεν το εχουν περασει online.Παρε τηλ να μαθεις [αν το σηκωσουν]η περνα απο εκει μια βολτα. 1
JohnySoFame Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα..εδώσα εξετάσεις και τις πέρασα στις 28/9/2013 ο δασκαλος μου ειπε οτι θα το εχω στα χερια μου σε 1 μηνα..θα ήθελα να ρωτησο εαν στο 1 μηνα ενοει και τα σ/κ.. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, ενώ έχω περάσει επιτυχώς της εξετάσεις οδήγησης από της 19/9, σήμερα(2/10) μπήκα στο ΥΜΕ.gr για να δω τι γίνετε και στην αναζήτηση μου γράφει με κόκκινα γραμματα ότι : Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. είναι λογικό ή θα πρέπει να ανησυχώ?Ευχαριστώ! Συγνωμη να ρωτησο κατι επειδη και εγω περιμενω το διπλωμα μου και ειμαι καπως βιαστικός..γινετε να δω αν εχει βγει το διπλωμα μου απο μονο σου μεσω του YME.gr και αν ναι σε ποια κατηγορια παω για να δω αν βγήκε.. Σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τώρα ξέρω ότι ανασταίνω ένα νεκρό θέμα... αλλα έδωσα εδώ και 2 μήνες για δίπλωμα και ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα! θέλω επόμενος να δω την πορεία του διπλώματος μου μέσα από το site που βάλατε πιο πάνω! Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι ο ίδιο αριθμός με αυτόν?
Joshua21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι ο ίδιο αριθμός με αυτόν? Δεν ξέρω, αλλά αν προσέξεις ο αριθμός πρωτοκόλλου δεν είναι από τα απαραίτητα πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις, μπορείς να κάνεις αναζήτηση και χωρίς αυτόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα