Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω καποιο προγραμμα το οποιο να κανει των κωδικα τις java εκτελισιμο με ολα τα αρχεια χωρις την χρηση console π.χ java -> .exe

βρηκα καποια προγραμματα αλλα θελω και την γνωμη σας εσεις ξερεται καλυτερα εαν αλιονουν των κωδικα και γινει μη-εκτελεσιμο .

ευχαριστω

Δημοσ.

νομίζω οι περισσότερες λύσεις απλά ενσωματώνουν το jre και την εντολή εκτέλεσης μαζί, πιθανόν να μπορείς να το κανεις και μόνος σου αυτό.

Δημοσ.

Να ενσωματώνουν όλο το java-runtime-enviroment μαζί με τα class αρχεία σε ένα .exe μου ακούγεται ασύμφορο. Θα βγαίνει ένα εκτελέσιμο μερικών εκατοντάδων MB και θα έχει και χωμένο στατικά ένα jre πάνω του.

Ίσως να υπάρχουν κάποια που να φτιάχνουν ένα εκτελέσιμο το οποίο να ενσωματώνει μέσα του java-pseudocode αρχεία, να αναζητά στο σύστημα το jre και αν το βρίσκει να το εκτελεί δίνοντάς του αυτά ως όρισμα.

Πάντως (αν θες τη γνώμη μου) είσαι σε μια cross-platform γλώσσα που το (pseudo) εκτελέσιμο της τρέχει παντού όπως είναι. Και θες να το "κλείσεις" σε ένα "κουτί" μόνο για windows ( Γιατί δε γράφεις κώδικα σε κάποια γλώσσα που να παράγει κατευθείαν exe δηλαδή μόνο για windows; )

Είναι σαν να πηγαίνεις στο απέναντι σπίτι μέσω Λαμίας.

Εκτός αν έχεις πολύ ιδιαίτερο λόγο να το κάνεις (που δε μπορώ να φανταστώ).

Tο πιο απλό που έχεις να κάνεις πάντως, είναι να φτιάξεις ένα .bat αρχείο με την εντολή java -jar program_name.jar ή java kati.class και να τρέχεις αυτό το .bat αρχείο (το οποίο θα είναι στον ίδιο φάκελο με το java παραγόμενο αρχείο φυσικά).

EDIT

Ξέχασα το βασικότερο. Αν από το project σου παράγεις .jar αρχείο (που δεν υπάρχει λόγος να μην παράγεις .jar αρχείο), στα windows δεν έχεις να κάνεις τίποτα καθώς η εγκατάσταση του jre δηλώνει τα αρχεία .jar να τρέχουν με java -jar.

Που σημαίνει οτι τα εκτελέσιμα jar τρέχουν με διπλό κλικ, απλά.

Δημοσ.

Ναι ακριβώς όπως λέει κι ο moukoublen, μπορείς να παράγεις ένα αρχείο .jar το οποίο είναι "σαν .exe", δηλαδή με διπλό κλικ τρέχει το πρόγραμμα σου κανονικά (εφ όσον έχει GUI).

Η διαδικασία του να παράγεις ένα .jar από αρχεία .class είναι σχετικά απλή (με ένα googling θα βρεις άπειρα tutorials επί του θέματος). Απλά αν χρησιμοποιείς και διάφορα resources (πχ ήχοι, εικόνες), θα χρειαστεί λίγο κόπος παραπάνω.

Αν όμως είσαι σε eclipse ή netbeans απλά κάνε δεξί κλικ στο project σου και επέλεξε export to... και μετά διάλεξε .jar

Δημοσ.

σας ευχαριστω

θα δοκιμασω τον κωδικα απο επανω αλλα μπορει καποιος με decompile να δει των κωδικα μου .

π.χ με .class μπορεις να το κανεις αυτο

σας ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...