noob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Σε ένα επιδόρπιο γιαουρτιού γράφει στα συστατικά ότι περιέχει ΟΣΥ. Έψαξα να βρω τι είναι αλλά τίποτα.Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται?
freedubus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ομογενοποιημένο Σπέρμα Ύαινας Ολικό Στερεό Υπόλειμμα 4
noob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν παίζει.Το γιαούρτι είναι αγελαδινό.
arxaggelos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Είναι το σπέρμα της ύαινας αφού έφαγε την αγελάδα και πέρασαν τα γονίδια στον οργανισμό της. 1
TwitterLover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν παίζει.Το γιαούρτι είναι αγελαδινό. *FACEPALM x9000* 1
noob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μπροστά μου το έχω φίλος αν λέω ψέματα να πέσει φωτιά να με κάψει! Αλλά τελικά δεν έχει σημασία αν είναι αγελάδος το γιαούρτι όπως εξηγεί και ο arxaggelos. Μη μου πεις ότι ούτε αυτόν δεν πιστεύεις!
TwitterLover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μπροστά μου το έχω φίλος αν λέω ψέματα να πέσει φωτιά να με κάψει! Αλλά τελικά δεν έχει σημασία αν είναι αγελάδος το γιαούρτι όπως εξηγεί και ο arxaggelos. Μη μου πεις ότι ούτε αυτόν δεν πιστεύεις! You are either a troll or DAT STUPID.
noob Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) You are either a troll or DAT STUPID. Όχι άλλο κάρβουνο.. You are DEFINITELY daaaaaat STUPID! ή έχεις τσακωθεί ΑΣΧΗΜΑ με την αίσθηση του χιούμορ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2012 από noob
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα