lambroszekis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ενα σταθερο υπολογιστη εδω και 6 χρονια και στεκεται επαξια μπορω να πω απεναντι στις απαιτησεις που το θετω καθε φορα. Τον τελευταιο καιρο ομως αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα και δεν μπορω να αντιληφθω τι ακριβως φταιει. Καθως ανοιγω το πισι και ξεκιναω να το δουλευω, μετα απο 5 λεπτα ειναι σα να σταματαει για λιγο το μηχανημα δηλαδη δεν ακουγεται κανενας θορυβος απο το κουτι, ουτε ανεμηστηρες,ουτε δισκοι. Η οθονη εξακολουθει να εχει εικονα αλλα το ποντικι δεν κουνιεται μετα απο δεκα δευτερολεπτα περιπου επανερχεται σε λειτουργια(ακουγεται και θορυβος απο το κουτι) αλλα δεν κραταει για πολυ καθως ολο αυτο το μοτιβο επαναλαμβανεται για 5-6 φορες στο τελος κλεινει εντελως ο υπολογιστης κι επειτα δεν ανοιγει. Γνωριζει καποιος τι προβλημα εχει; Το συστημα μου ειναι το εξης: Τροφοδοτικο: lase atx 400 watt CPU: core 2 duo 2.13ghz e6400 Mobo: gigabyte ga-645-pl-s3 Gpu: Ati radeon x1600 series 256mb RAM: 2gb ddr2 466mhz HDD: 750 WD & 250 WD Ευχαριστω προκαταβολικα!
Str Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Θερμοκρασίες? Άνοιγμα-καθάρισμα-αλλαγή πάστας? Σαν κάποιο component να είναι στα τελευταία του... Ίσως cpu, και επειδή ανεβάζει πολύ θερμοκρασίες προσπαθεί η μητρική να την κρυώσει, δεν μπορεί και μετά να κλείνει για ασφάλεια... (I have NO idea what I'm doing...)
GothmogGr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τσέκαρε εννοείται θερμοκρασίες ... αλλα μαλλον τροφοδοτικο είναι!!
panos217 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον τροφοδοτικο βλεπω οτι ειναι και no name το ειχα παλια και οταν καηκε πηρε μαζι του και τις ram
lambroszekis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ πιθανον να ειναι το τροφοδοτικο(γιατι οντως ειναι μαρκα με καψες..) απ οτι λετε και σεις αλλα καλου κακου θα κανω και αλλαγη παστας γιατι περασαν χρονια απο την τελευταια φορα. Ο επεξεργαστης πιστευω πως εχει ακομα μελλον...
jimmy213 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Είναι πιθανό να φταίει ο σκληρός που έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό. Τσέκαρε με αυτό και δες αν βγάζει κάποιο σφάλμα.
lambroszekis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Είναι πιθανό να φταίει ο σκληρός που έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό. Τσέκαρε με αυτό και δες αν βγάζει κάποιο σφάλμα. Το χω εγκατεστημενο το προγραμμα αλλα δεν μου βγαζει καποιο προβλημα, φανταζομαι πως ειναι το τροφοδοτικο και ισως υψηλες θερμοκρασιες...
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τις θερμοκρασίες τις κοίταξες όμως?Τι θερμοκρασίες έχεις? Και εγώ τροφοδοτικό λέω πάντως...
lambroszekis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τις θερμοκρασίες τις κοίταξες όμως?Τι θερμοκρασίες έχεις? Και εγώ τροφοδοτικό λέω πάντως... την τελευταια φορα που ειχε τσεκαρει τον υπολογιστη δεν ειχα κοιταξει θερμοκρασιες, θα το κανω την επομενη φορα που θα βρεθω κοντα του. Αν ειναι ανεβασμενος τοτε χρειαζομαι αλλαγη παστας;;
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναι.. Πόσταρε φωτο να δούμε (από θερμοκρασίες)!
lambroszekis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πόσταρε φωτο να δούμε (από θερμοκρασίες)! Ειμαι μερικα χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο τον υπολογιστη μου, μολις επιστρεψω Ελλαδα θα το κανω θα ανεβασω μερικες φωτογραφιες για να επαναφερω το θεμα. Ευχαριστω ολους! 1
lambroszekis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρεται και παλι. Πριν απο καιρο ειχα περιγραψει κατα καποιο τροπο το προβλημα που ειχα με τον υπολογιστη μου. Σημερα λοιπον τον επιασα στο χερια μου και παλι τον ανοιξα, εβγαλα την ψυκτρα του επεργαστη και περασα καινουρια παστα καθως η προηγουμενη ειχε αλλοιωθει με το περασμα του χρονου. Κατοπιν το συνδεσα και το ανοιξα αλλα δεν κανει κατι παρα μονο να μου δειχνει την αρχικη οθονη του bios και να μην μπορω να κανω κατι αλλο. Σημειωση ο υπολογιστης ηταν για παρα πολυ καιρος ανενεργος κι εκτος τροφοδοσιας ρευματος.Οποιος εχει καποια ιδεα..Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Nitrous18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρεται και παλι. Πριν απο καιρο ειχα περιγραψει κατα καποιο τροπο το προβλημα που ειχα με τον υπολογιστη μου. Σημερα λοιπον τον επιασα στο χερια μου και παλι τον ανοιξα, εβγαλα την ψυκτρα του επεργαστη και περασα καινουρια παστα καθως η προηγουμενη ειχε αλλοωθει με το περασμα του χρονου. Κατοπιν το συνδεσα και το ανοιξα αλλα δεν κανει κατι παρα μονο να μου δειχνω την αρχικη οθονη του bios και να μην μπορω να κανω κατι αλλο. Σημειωση ο υπολογιστης ηταν για παρα πολυ καιρος ανενεργος κι εκτος τροφοδοσιας ρευματος. Οποιος εχει καποια ιδεα.. Ευχαριστω για τον χρονο σας. για βγαλε τις μνημουλες και βαλε μια μια αν εχεις 2
lambroszekis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 για βγαλε τις μνημουλες και βαλε μια μια αν εχεις 2 Μνημες υπαρχουν 4(1+1+512+512) και ειναι τοποθετημενες ενναλαξ οπως υποδεικνυουν τα χρωματα της μητρικης. Βασικα σημερα λιγο πριν αλλαξω την παστα και κοιτουσα απλα το κουτι μου εβγαλα λιγο τις μνημες. Πολυ πιθανον να μην εχουν τοποθετησει σωστα. Τρεχω να το ανοιξω παλι. Edit δουλευει με μια καρτα ram. Τι κανω τωρα να προσθεσω και τις αλλες;
Nitrous18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μνημες υπαρχουν 4(1+1+512+512) και ειναι τοποθετημενες ενναλαξ οπως υποδεικνυουν τα χρωματα της μητρικης. Βασικα σημερα λιγο πριν αλλαξω την παστα και κοιτουσα απλα το κουτι μου εβγαλα λιγο τις μνημες. Πολυ πιθανον να μην εχουν τοποθετησει σωστα. Τρεχω να το ανοιξω παλι. Edit δουλευει με μια καρτα ram. Τι κανω τωρα να προσθεσω και τις αλλες; κανεις δοκιμες με σετακια μια την μια μια την αλλη και θα δεις, μπορει να μην ειχαν κατσει καλα στα σλοτ κανε και μια αποφορτισει. κλεισε τον υπολογιστη βγαλε το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και κρατα πατημενο το κουμπι power για 15-20 δευτερολεπτα μετα ανοιξε τον κανονικα.... δες κ αν εχεις και κανα πυκνωτη φουσκομενο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα