funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αγόρασα χθες μια μπλούζα από ένα μεγάλο κατάστημα και η ταμείας ξεχασε να αφαιρέσει αυτη το μαγνητική βλακεία που υποτίθεται πως υπάρχει για να μην κλέβεις τα ρούχα. Ο συναγερμός δεν χτύπησε και σήμερα το πρωί συνειδητοποίησα πως υπήρχε. Προσπάθησα να το βγάλω με κάθε δυνατό τρόπο από αυτούς που βρήκα online εκτός από το να το σπάσω αλλά δεν πέτυχα κάτι. Ούτε με μαγνήτες ούτε με γατζάκια και φοβάμαι μην καταστρέψω και το ρούχο με αυτές τις απόπειρες. Το πρόβλημα είναι πως τα τοπικά καταστήματα είναι μικρά και δεν έχουν τέτοια συστήματα. Επισης είναι άκομψο να πηγαίνεις και να ζητάς να σου βγάλουν αυτό το πράμα σαν να είσαι κλέφτης. Το κατάστημα που το πήρα είναι μακριά. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Βγαίνει με κανέναν εύκολο τρόπο? 1
athlios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μου εχει τυχει με μηχανισμό που εβγαζε και χρωμα αν το εσπαγες. Το ανοιξα με dremel. Sent from my iPhone using Insomnia
giasimera Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ξαναπάς πίσω με την απόδειξη και ζητάς να σου βγάλουν τη "σφραγίδα" κάνοντας μάλιστα και σκηνή γιατί ξέχασαν να στη βγάλουν και σε ανάγκασαν να ξαναπάς πίσω. Εκτός αν το μαγαζί είναι "πολύύύ μακρυά",οπότε κάνεις το χαζό κάθε φορά που τη φοράς. Τι θα δούμε ακόμα....
funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ξαναπάς πίσω με την απόδειξη και ζητάς να σου βγάλουν τη "σφραγίδα" κάνοντας μάλιστα και σκηνή γιατί ξέχασαν να στη βγάλουν και σε ανάγκασαν να ξαναπάς πίσω. Ε σκηνή τι νόημα έχει να κάνω, αν πάω πίσω θα διπλοπληρώσω το ρούχο λόγω βενζίνης και θα χάσω ένα απόγευμα. Η σκηνή δεν θα με γλιτώσει σε κάτι από αυτά ούτε θα με ευχαριστούσε. Το θέμα είναι να το αφαιρέσω κάπως. ενα μικρο δραπανακι μοντελισμου Σκεφτόμουν κι εγώ να το σπάσω αλλά αυτό που είπες με το χρώμα με προβλημάτησε. Επίσης θα ήθελα να αποφύγω να χρησιμοποιήσω δραπάνια και κομπρεσέρ για να μην χαλάσω το ρούχο είτε λόγω χρώματος είτε λόγω ασκούμενης δύναμης. Ψάχνω κανέναν τρόπο για να το αφαίρεσω χωρίς φθορές. 1
mastor10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 χμμ δεν βρηκα και εγω κατι αναιμακτο, ισως με καποιον πολυ δυνατο μαγνητη?
ParhsG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 φωτογραφία έχεις να το δούμε;Μου ειχε τυχει και εμενα και με βια βγηκε.
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μου έχει τύχει και εμένα και μπορώ να πω πως θα προτιμούσα να άνοιγα πόρτα ασφαλείας παρά ένα τέτοιο... Το άνοιξα με τρυπάνι, πριόνι, πένσες τανάλιες και αρκετή βία για κανα μισάωρο. Δεν θυμάμαι αν έπαθε κάτι εμφανές το ρούχο, αλλά δεν ήταν και το καλύτερο
funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 χμμ δεν βρηκα και εγω κατι αναιμακτο, ισως με καποιον πολυ δυνατο μαγνητη? Έχω μόνο έναν κοινό μαγνήτη και δεν κάνει τίποτα. Δυνατό δεν έχω. φωτογραφία έχεις να το δούμε;Μου ειχε τυχει και εμενα και με βια βγηκε. Σαν αυτό είναι περίπου. Μου έχει τύχει και εμένα και μπορώ να πω πως θα προτιμούσα να άνοιγα πόρτα ασφαλείας παρά ένα τέτοιο... Το άνοιξα με τρυπάνι, πριόνι, πένσες τανάλιες και αρκετή βία για κανα μισάωρο. Δεν θυμάμαι αν έπαθε κάτι εμφανές το ρούχο, αλλά δεν ήταν και το καλύτερο Ναι αυτά θέλω να αποφύγω. Γι αυτό λέω μήπως υπάρχει κανένας τρόπος χωρίς να γκρεμίσω το σπίτι.
arxaggelos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Και μένα μου συνέβη. Εάν θυμάμαι καλά το έβγαλα με κάβουρα και ΠΟΛΛΗ δυναμη. Εννοείται ότι θέλει προσοχή να μη σκίσεις το ρούχο, αλλά είναι φούτσα να βγει. Πιθανολογώ ότι σε ορισμένα ρούχα κατά λάθος βάζουν δύο, γιατί ποτέ οι πωλήτριες δεν ξεχνάνε να το βγάλουν. Απλά βγάζουν μόνο αυτό που βλέπουν. Τώρα, πώς δεν χτυπάει στην έξοδο, δεν μπορώ να το εξηγήσω.
ParhsG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο το δοκιμασες; http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=jc5IbE1FZiE&NR=1 Δε βγαίνει με κάψιμο; αν τρυπησεις το κεφαλι εκει; Εγω θα δοκιμαζα μηπως καιγεται το πλαστικο πανω να λιώσει. http://www.youtube.com/watch?v=qOnvU7Rn70c
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μεταξύ του δυναμίτη και της ρίψης οδοστρωτήρα από το διάστημα, προτείνω να πας σε κάποιο άλλο κατάστημα κοντά σου με την απόδειξη και να τους εξηγήσεις τη φάση. Φαντάζομαι θα έχουν τέτοιες μαλακίες και στα δικά τους ρούχα και θα μπορούν να στο βγάλουν.
g_alkis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμα να αναφερθεί κανα λέιζερ, τίποτα οξύ, έστω οξυγονοκόλληση 3
giasimera Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ...ή να πάει να ξανακλέψει απ' το μαγαζί που δεν βαράει ο συναγερμός.... 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις