funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγώ το σκέφτηκα μην νομίζεις. Απορώ γιατί τα έχουν αν δεν βαράει ο συναγερμός... Δεν βγαίνει με τίποτα πάντως ούτε έχω ένα κοντινό μεγάλο κατάστημα που να έχει τέτοια. Θα αναγκαστώ να πάω από εκεί μαλλον και να τους το φέρω στο κεφάλι. Ήταν και καλό γκομενάκι η ταμειας οπότε ίσως την συγχωρήσω. 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σταματα αυτη την κακη συνηθεια να παιρνεις ρουχα χωρις να τα πληρωνεις!
mastor10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ήταν και καλό γκομενάκι η ταμειας οπότε ίσως την συγχωρήσω. ερμ εερμ if you know what i mean
kfyros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 αυτά έχουν ένα σιδεράκι που πιάνει το ένα με το άλλο. μόνο αν μπορέσεις να χώσεις κοφτάκι και κόψεις το σιδεράκι μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Κι αυτές οι μαλακίες που τα ξεμπλοκάρουν έχουν πολλούς διαφορετικούς τύπους οι γαμημένες και δεν κάνουν για όλα.. Άλλες είναι μαγνητικές και επαναχρησιμοποιούνται, κι άλλες τις πιέζουν σε συγκεκριμένα σημεία και ξεκλειδώνει ο μηχανισμός που κρατάει το σιδεράκι το οποίο είναι και σαν αγκίστρι σε κάποια ή έχει κεφάλι σε άλλα..
pavlinara Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Να φανταστώ στο cosmos πήγες;Μπορείς να πάρεις το λεωφορείο να κατέβεις κέντρο και να πας στο ίδιο κατάστημα που σίγουρα θα έχει παράρτημα και στο κέντρο.Έτσι δεν θα κάψεις και βενζίνη.
athlios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Φανμπρεικερ αυτο στη φωτο δεν εχει σιγουρα χρωμα. Δοκιμασε με κοφτακι αν δεν εχεις dremel ή παρε μια βαρια και κοπανατο μεχρι να ανοιξει σαν γαρυφαλλο. Αν χαλασεις το ρουχο πανε για φασαρια στο καταστημα (μη ξυριστεις-κανεις μπανιο για καμια βδομαδα πριν πας) Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 funbreaker είσαι απολύτως σίγουρος ότι δεν είσαι ακόμα μέσα στο κατάστημα; 1
funbreaker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 funbreaker είσαι απολύτως σίγουρος ότι δεν είσαι ακόμα μέσα στο κατάστημα; Είμαι απο χθές στο δοκιμαστήριο και προσπαθώ να το βγάλω. Λες να με καταλάβουν? Να φανταστώ στο cosmos πήγες;Μπορείς να πάρεις το λεωφορείο να κατέβεις κέντρο και να πας στο ίδιο κατάστημα που σίγουρα θα έχει παράρτημα και στο κέντρο.Έτσι δεν θα κάψεις και βενζίνη. Ναι αυτό σκοπεύω να κάνω. Αν ασχοληθώ να το σπάσω περισσότερη ώρα θα μου πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις