Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα μεταξυ μας υπαρχει μονο(πολυ,παρα πολυ) φιλικη σχεση τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο! Θα ρωτησω και την ανθοπολισσα αυριο το πρωι και βλεπουμε!!!! Ειναι οντως πολυ ερωτικοκαψουρε το κοκκινο τριανταφυλλο;

Για το κίτρινο τριανταφυλλο έχουμε τίποτα?

Λοιπόν, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε που έπαιρνα λουλούδια, αλλά οι ολντσκουλ κανόνες είναι πως κόκκινο=έρωτας/πάθος ροζ=αγάπη (όχι φιλική/συγγενική, πάλι με μπιφτέκι) λευκό=φιλία/αγνότητα (αυτό πάμε σε όσους δε θέλουμε να χώσουμε) και κίτρινο=ζήλεια/γκρίνια και το πας ως μπηχτή ότι κάτι έχεις κάνει ή κάνεις που θέλω να σε σκοτώσω. Είτε γιατί δε μπορείς να το μιλήσεις ανοιχτά, είτε επειδή τα πας στα γενέθλια της νέας γκόμενας του πρώην σου ξερωγώ.

Καρχαρία, επειδή εγώ δεν πιστεύω πως θες απαραίτητα να χώσεις, πάρτης είτε λευκό, είτε αυτά τα υβριδικά που είναι ροζ στις άκρες και λευκά στο σώμα του πέταλου. Ή όχι τριαντάφυλλα, σε άλλα λουλούδια το colour code δε μετράει πολύ,αρκεί να μην είναι ορχιδέες. Εγώ πάντως για να είμαι ασφαλής, σε κάποια γενέθλια της YiN της είχα στείλει 13 σκούρα μπλε τριαντάφυλλα. Αλλά τότε άκουγα και πολύ cradle of filth.

• Like 1
Δημοσ.

Aφού έχεις σχέση 2 χρόνια, ρώτα την κοπέλα σου τι να της πάρεις.

Είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιαστεί με τη σκέψη σου για τριαντάφυλλα!

Φαντάζομαι θα γνωρίζει για την ύπαρξη της "κολλητής" σου και θα θέλει κι αυτή να της πάρει δώρο ;)

• Like 6
Δημοσ.

Ισχυρίζεσαι ότι είναι απλή φίλη κολλητή και της πήγες σοκολατάκια στο σχήμα καρδούλας και θες να της πάρεις και κόκκινο τριαντάφυλλο;;;;;;;;;;;;;;;;;

μόνο φιλικά δεν θα σε βλέπει από δω και πέρα....

θυμίζει ημέρα 14 Φεβρουαρίου το όλο σκηνικό...το μόνο που μένει είναι να της πας μια σοκολάτα lacta = είσαι το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου.

Στο θέμα μας, προτείνω κάποια μπιζουτιέρα ή κάποιο αξεσουάρ.

αν τα πας καλά στο γούστο του γυναικείου ενδύματος πάρτης κάποιο ρούχο από μαγαζιά με μηδενικό κόστος (zara, bershka κτλ)

μπορείς να συνδιάσεις ένα αξεσουάρ με μια μπλούζα με ~20€

ΟΧΙ λουλούδια....θα το παρεξηγήσει πλήρως μετά το "σοκολατάκια καρδούλας"

Δημοσ.

Καλά η σχέση σου τα ξέρει όλα αυτά για τα δωράκια, τις σοκολατες σε σχήμα καρδιάς και τα ποιήματα; Δεν σου έχει ξεριζώσει τα @@ ακόμα;

• Like 4
Δημοσ.

Ακου τοπικ σταρτερ,ειτε κοροιδευεις εμας ειτε τον εαυτο σου.19 χρονων μαντραχαλος και πηρες σοκολατακια και λουλουδακια και αρκουδακια και αζαπουλιτσες?Παραδεξου το οτι θες να το σπρωξεις το μικρο και ασε τα φιλοσοφικα.

btw, η δικια σου την ξερει την φαση με τα σοκολατακια,λουλουδακια κλπ ή αβαβα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...