traganeus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ένα πακέτο φύλο κρούστας παρ' της. Για να σου φτιάξει μια καλή χυλο-πιτα
insomniaK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παντοφλές και χειροκίνητο (για να μαστε μεσα στον προυπολογισμό) δονητή.
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.....το δωρο που εκανες ηταν υπεραρκετο...μη σκορπας ασκοπα τα λεφτα σου ειναι και δυσκολοι καιροι... κρατα το 20αρικακι σου για κανα μπουκαλακι εξω με παρεα τωρα στις γιορτες.....
ggQQbb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ο άνθρωπος θέλει να σπρώξει και να κρατάει και καβάτζα απλα δεν το παραδέχεται 1
insomniaK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Τότε μην της πάρει δονητή, να πάει με το πουλί στο χέρι.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, θελω οτ λεει ο τιτλος! Με την κοπελα ειμαστε πολυ καλοι φιλοι εως κολλητοι, ειναι στην παρεα μου και επειδη αυριο με εχει καλεσει να γιορτασουμε τα γενεθλια της( που ηταν χθες) δεν θελω να παω με ξερα τα χερια! Πάρε μια neutrogena. 5 ευρώ κάνει. 3
Haldol Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πάρε ένα μπουκάλι Νάμα, ρώτα κάνα φιλαράκι κάνα ωραίο μέρος με θέα που να βλέπεις το βράδυ όλη την πόλη φωτισμένη και πηγαίντε εκεί με το αμάξι να απολαύσετε τον οίνο. PS. Το ότι θες να μπιφτεκώσεις βγάζει μάτι, αλλά δε το πας καλά. 1
Lucifer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Με νάμα παίζει να χρεωθεί βιασμός βέβαια, ένα κλικ κάτω απ' το rohypnol είναι. 1
traganeus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν ρωτάς την κοπέλα σου να σου προτείνει κάτι καλό??????????????? Το ξέρει οτι της πήγες σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας?
Haldol Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Με νάμα παίζει να χρεωθεί βιασμός βέβαια, ένα κλικ κάτω απ' το rohypnol είναι. Ισχύει. Αλλά Νάμα και fondue σοκολάτας "Chuao" στο τζάκι μπροστά, με κομμένα φρούτα, κλπ, κλπ, ... ο ορισμός της σαγήνης. Οργασμός αισθήσεων.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδα take it easy! Η κοπελα μου το ξερει και μαλιστα ειναι και πολυ φιλες οποτε ακυρες οι θεωριες σας. Οσο για τον δονητη οσοι τον προτειναν εξω απο το μαγαζι! Επισης πηγα χθες τελικα το βραδυ εξω μαζι της και μαζι με την δικια μου και μαζι με ολες τις αλλες καλεσμενες (ενας εγω και 10 κοπελες διπλα μου) και μας κερασε σε ενα club εδω στην πολη μας και τελικα της πηρα ενα σκιουρακι(και της το πηγα σπιτι)! Το λατρεψε και ουτε γατα ουτε ζημια! Οι θεωριες σας οτι θελω να την εχω καβατζα ειναι ακυρες! Αυτα! Περιττο να σας πω πως εχω λιωσει με κατι σχολια εδω μεσα! Γραφετε μαγκες γραφετε!
Cryptic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η κοπελα μου το ξερει και μαλιστα ειναι και πολυ φιλες Η πλοκή thickens!
freedubus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Έτσι, σας τάπωσε ο πορνοβοσκός, πουριτανοί ηθικιστές του ινσόμνια. 3
Lucifer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 "Πορνοβοσκός" είναι η πρώτη λέξη που θα μάθουν τα παιδιά μου, τέλος. εδιτ, κατά τα άλλα καρχαρία, φιλιά στο μπίλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις