FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 καλησπέρα παιδιά. εχω το μηχάνημα της υπογραφής μου. τι μπορώ να κάνω η να αλλάξω για να είμαι καλύτερα; Ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις!
baskon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 1) Ετσι οπως το λες ειδικά στο θεμα θα σου ελεγα να κανεις γυμναστικουλα για να δυναμωσεις και να εισαι καλυτερα..5 χιλιομετρα τρεξιμο την ημερα,κοιλιακους βαρακια κλπ.. 2) Περα απο την πλακα το συστημα σου ειναι μια χαρα και δε νομιζω να χρειαζεται καπου ενδυναμωση..Σου καθυστερει καπου; 3) ΑΝ θες σωνει και καλα να το δυναμωσεις το μονο που κανεις σε αυτο το συστημα είναι OC αν δεν εχεις κανει ηδη..Με πολλές δοκιμές και αλλαζοντας ρυθμίσεις μπορεις να φτασεις επεξεργαστη/μνημες και καρτα γραφικών περίπου στα όρια τους.. Να μη σου φτανει η μνημη ειναι πολύ δυσκολο και μονο αν τρεχεις καποιες εξειδικευμενες εφαρμογες..Αν γινεται αυτό τοτε ισως κανεις αναβαθμιση στη μνημη. 99.9% δε συμβαινει αυτό οπότε δε χρειαζεσαι και περισσοτερη μνημη. 4) Ποιο γρηγορο συστημα απλως δε χρειαζεσαι..Τωρα αν θες να εχεις το ταχυτερο που μπορεις ετσι για την πλακα σου κανεις αυτο που σου ειπα στο 3..Με τις οποιες συνεπειες στην καταναλωση ρευματος του συστηματος + τη μακροζωια.. 1
FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος!ο λόγος είναι καθαρά θέμα γούστου. Απλά συναγωνιζομαι ένα φίλο με 3570 κ p8z77 lk 8 gb ram gtx 670. Και θέλω να βγω που λέμε. Κατα τα αλλά γνωρίζω ότι το σύστημα είναι μια χαρά.
GothmogGr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δεν την παλευω αλλο.... ποσα ακομη τετοια τρολοθέματα θα δουμε? 6
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Βάλε 16gb ram (Ο_Ο) Πω ρε φίλε προβλήματα που έχει ο κόσμος
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος!ο λόγος είναι καθαρά θέμα γούστου. Απλά συναγωνιζομαι ένα φίλο με 3570 κ p8z77 lk 8 gb ram gtx 670. Και θέλω να βγω που λέμε. Κατα τα αλλά γνωρίζω ότι το σύστημα είναι μια χαρά. Βρες γυναίκα, αθλήσου, κάνε κάτι χρήσιμο. 3
FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τρολοθεματα??? Που την βρηκες αυτη τη λεξη?? Δεινοσαυρε -> ακυρος!Πρωτα κανεις αυτα και μετα ολα τα υπολοιπα.εσενα βλεπω ολη μερα μεσα. Σαν ποιο σχετικοι που φανταζομαι οτι ειστε ρωτησα κατι και περιμενω καποια σοβαρη απαντηση τωρα τα υπολοιπα ειναι για....! Παρακατω τωρα ...καποιος που να μεινει στο θεμα ?οπως ο φιλος baskon Σε οποιον δεν αρεσει το θεμα υπαρχουν αρκετα αλλα για να ασχοληθει.
giokou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι να κάνεις φίλε μου, ώστε να δεις τρελές διαφορές. cpu αποδεδειγμένα εξαιρετικός, gpu πάρα πολύ καλή κι ακριβή, μνήμη δε χρειάζεται παρά πάνω. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή χωρίς να δώσεις έναν σκασμό χρήματα, έτσι απλά για να την πεις στον φίλο σου??? 1
Red Devil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι να κάνεις φίλε μου, ώστε να δεις τρελές διαφορές. cpu αποδεδειγμένα εξαιρετικός, gpu πάρα πολύ καλή κι ακριβή, μνήμη δε χρειάζεται παρά πάνω. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή χωρίς να δώσεις έναν σκασμό χρήματα, έτσι απλά για να την πεις στον φίλο σου??? +1
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τρολοθεματα??? Που την βρηκες αυτη τη λεξη?? Δεινοσαυρε -> ακυρος!Πρωτα κανεις αυτα και μετα ολα τα υπολοιπα.εσενα βλεπω ολη μερα μεσα. Σαν ποιο σχετικοι που φανταζομαι οτι ειστε ρωτησα κατι και περιμενω καποια σοβαρη απαντηση τωρα τα υπολοιπα ειναι για....! Παρακατω τωρα ...καποιος που να μεινει στο θεμα ?οπως ο φιλος baskon Σε οποιον δεν αρεσει το θεμα υπαρχουν αρκετα αλλα για να ασχοληθει. Βάλε 16gb ram (Ο_Ο) Πω ρε φίλε προβλήματα που έχει ο κόσμος Αυτό δεν το είδες όμως και με στεναχωρείς... +1 στο gioukou Επί του θέματος πάρε την 690 και παίξτο γαμάτος τυπάς...
FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 το ειδα φιλος.Θα δω κατι? 690??οχι και να παθω εγκεφαλικο!!Αν και μπηκες στο νοημα!!!! απλα μηπως μου εχει ξεφυγει κατι οχι για τρελες διαφορες αλλα για κατι +. Φιλε giokou συμφωνω μαζι σου.Δεν θελω να δωσω ενα σκασμο λεφτα για μ@λ@κιες.Αν πιστευετε οτι ειναι ολα οκ το δεχομαι και πινω το τσαγακι μου!Ευχαριστω παντως για τις ορθες απαντησεις και που δεν ασχοληθηκατε με το αν πηγα εκκλησια την κυριακη!!
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Χαχαχα!! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι φίλε μου... Μπορείς επίσης να κάνεις sli όπως είπε και η ταινία... Μάζεψε λεφτά και πάρε την 690 να τους γαμάς όλους 1
FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 εσυ τελικα με καταλαβαινεις!αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αντωνακι !! αν μονο ετσι μπορω να κανω κατι αστο σου λεω.αργοτερα βλεπουμε. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ο λόγος είναι καθαρά θέμα γούστου. Απλά συναγωνιζομαι ένα φίλο με 3570 κ p8z77 lk 8 gb ram gtx 670. Και θέλω να βγω που λέμε. Κατα τα αλλά γνωρίζω ότι το σύστημα είναι μια χαρά. Περίμενες σοβαρές απαντήσεις, ενώ έγραψες αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα