Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σου εχω το ενα συστημα και σου εχω και το αλλο και ρωταω καποιους ποιο γνωστες απο εμενα να μου πουν τι μπορω να κανω για να γινω καλυτερος απο ενα ποιο συγχρονο συστημα.

ο λογος δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μα αντί να ντρέπεσαι που ολόκληρο γαϊδούρι παίζεις "υπερατου" υπολογιστών με τα λεφτά άλλων, μας τη λες κιόλας με ύφος. Που πάει αυτή η γενια ρε γαμώτο...

Τεσπα, την κάνω από το θέμα, αρκετά συγχύστηκα.

• Like 6
Δημοσ.

Βασικά πεθαμένοι είναι οι sandy bridge άλλαξε πλατφορμα σε κατι σοβαρό, 2011 socket ας πούμε και πάρε και καμιά κάρτα γραφικών της προκοπής.Αμα δεν σε παίρνει οικονομικά πάρε μια μικρή ίδια ακόμη για sli.Aαα.. άλλαξε και την μνήμη με κάποιες με πιο σοβαρούς και καλυτερους χρονισμούς

Αν σε παίρνει άλλαξε και το akasa,καλό κουτί αλλά δημιουργεί μαγνητικά πεδία και σε κόβει λιγο στο 3dmark

• Like 6
Δημοσ.

Παλι ακυρος εισαι.με πιανου λεφτα παιζω ''υπερατου'' υπολογιστων ?

Τιποτα σοβαρο να δω ποτε θα πεις.Βγες λιγο παραεξω να σε βαρεσει ο αερας γιατι καλοι ειναι οι υπολογιστες αλλα και η κοινωνικοποιηση ειναι απαραιτητη.

Δημοσ.

Βασικά πεθαμένοι είναι οι sandy bridge άλλαξε πλατφορμα σε κατι σοβαρό, 2011 socket ας πούμε και πάρε και καμιά κάρτα γραφικών της προκοπής.Αμα δεν σε παίρνει οικονομικά πάρε μια μικρή ίδια ακόμη για sli.Aαα.. άλλαξε και την μνήμη με κάποιες με πιο σοβαρούς και καλυτερους χρονισμούς

:lol: :lol: :lol:

Τιποτα σοβαρο να δω ποτε θα πεις.Βγες λιγο παραεξω να σε βαρεσει ο αερας γιατι καλοι ειναι οι υπολογιστες αλλα και η κοινωνικοποιηση ειναι απαραιτητη.

Αν η κοινωνικοποίηση μας φέρει στη φαση να ψαχνόμαστε ποιος έχει την μεγαλύτερη π... και ποιος τον δυνατότερο υπολογιστή καλύτερα home alone!

• Like 5
Δημοσ.

δεν εχεις αδικο για τις μνημες.οταν λες για καρτα???

χωρις τον ανταγωνισμο φιλε μου θα ημασταν ολοι ζωα!

Δημοσ.

Μεταξύ "φίλων" πρέπει να υπάρχει και το πάσο..

Εκμεταλλεύσου τα αβανταζ του Sandy στο έπακρο και αυτό είναι οι χαμηλότερες θερμοκρασίες άρα με μια καλή υδροψηξη μπορείς να τον φτάσεις εκεί που θέλεις.. αν χρειάζονται και πιο μάχιμες μνήμες καντο.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε που πηρες μυρωδια,τι σου λεει ο Δεινοσαυρος.Κριμα για σενα...

Φανταζομαι,πως,ΑΝ,σου ελεγε,πως να δυναμωνες και του "εβγενες" του φιλου σου,θα τον εγλυφες τωρα τον δεινοσαυρο...ενω τωρα που στην "ειπε" και χαλαστικες, του εκανες την μουρη κρεας...

Ξυπνα παλικαρι μου και γυρνα λιγο το κεφαλι σου δεξια αριστερα,μπας και δεις τιποτα...

Και που`σαι... οταν βρεις τι χρειαζεται για να την "βγεις" στο συστημα του φιλου σου...πες το και σε μας να το μαθουμε.Μην το κρατησεις για σενα...μοιρασου το...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε που σας βρηκαν εσας??

Που θα βρω και εγω κανα δυο τεοιους να γελαω!

Να ανοιξω καινουργιο θεμα η θα μου απαντησει κανενας εδω?!

Δημοσ.

Καρα off topic...

Προς δεινοσαυρό...

Τεσπα, την κάνω από το θέμα, αρκετά συγχύστηκα.

Likes όμως βάζεις, ε, ατιμούλικο? :P

Edit: Άργησα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε που σας βρηκαν εσας??

Που θα βρω και εγω κανα δυο τεοιους να γελαω!

Να ανοιξω καινουργιο θεμα η θα μου απαντησει κανενας εδω?!

Πουλησε τον 2500Κ που εχεις και αγορασε εναν ισχυροτερο επεξεργαστη.Ετσι με την διαφορα απο τα λεφτα του 2500K θα μειωθει το κοστος της νεας αγορας.

Παντως απορω γιατι σε μαλωνει ο Δεινοσαυρος αφου εισαι ενας τυπικος intel χρηστης.Τα δινεις ολα για e-penis που ειναι υγιες σημαδι αρεννωποτητας.Θελεις να υπερεχεις γιατι σε ''ανεβαζει''. Ψυχολογικα κυριως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...