Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παντως απορω γιατι σε μαλωνει ο Δεινοσαυρος αφου εισαι ενας τυπικος intel χρηστης.Τα δινεις ολα για e-penis που ειναι υγιες σημαδι αρεννωποτητας.Θελεις να υπερεχεις γιατι σε ''ανεβαζει''. Ψυχολογικα κυριως. Η καγκουριά δεν κάνει διάκριση μεταξύ amd-intel-nvidia. Ανθίζει σε όλες τις πλατφόρμες και τις εταιρίες. 2
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καρα off topic... Προς δεινοσαυρό... Likes όμως βάζεις, ε, ατιμούλικο? Edit: Άργησα Δεν ήταν να στην πω... (επειδή έβαλε like ο papados) Για να γελάσουμε το είπα!! Έγω μαζί σου είμαι 1
FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 benign αυτο το πραγμα γινεται εδω και 7 χρονια και απο τις 2 μεριες.τωρα να μου κανει ο καθε ασχετος μαθηματα για το τι θα κανω ειναι αν οχι τπτ αλλο θα πω χαζο. φιλε δεινοσαυρε αν δεν σου αρεσει κατι μην απαντας. το κανεις συνεχεια και σε πολλους αλλους.Βρες κατι αλλο να ασχοληθεις. Γυναικες , γυμναστικη κατι ποιο ουσιωδες τελος παντων , οπως ειπες και εσυ στην αρχη.
benign Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν θες papados σου πουλαω i7 2700K με ανταλλαγη τον 2500K και πληρωνεις την μικρη διαφορα γυρω στα 50 ευρω.Εισαι? benign αυτο το πραγμα γινεται εδω και 7 χρονια και απο τις 2 μεριες.τωρα να μου κανει ο καθε ασχετος μαθηματα για το τι θα κανω ειναι αν οχι τπτ αλλο θα πω χαζο. Σωστος! Εγω μιλησα για υγεια παντως δεν εκανα υποδειξεις οπως οι αλλοι που λυπαμαι που το λεω γιατι ειμαι και φιλος με καποιους απο αυτους αλλα τρολλαρουν ασυστολα.Ειναι ντροπη!
Antwni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν θες papados σου πουλαω i7 2700K με ανταλλαγη τον 2500K και πληρωνεις την μικρη διαφορα γυρω στα 50 ευρω.Εισαι? Εσύ για αυτό μπήκες εδω μέσα...βάζω στοίχημα 1
benign Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Οχι βρε τυχαια,μπηκα.Απλα ειδα τον ανθρωπο που ειναι απελπισμενος και ζηταει βοηθεια και εσεις τον πληγωνετε βραδιατικα και ειπα να τον βοηθησω. Λοιπον φιλε FRapedos αν σε ενδιαφερει η προταση μου στελνεις μυνημα. Καλη νυχτα και ονειρα γλυκα.
FPapados Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 απελπισμενος??? χρειαζεται κατι καλυτερο.δεν ειναι τιποτα.καμμενα εγκεφαλικα κυταρα λεγοντε. εχετε πλακα παντως. begin νοιωθω οτι σε ριχνω.τον ι5 και 100ε ναι. Λοιπον καληνυχτα παιδια.φτανει το pc τωρα.αντε για υπνο γιατι καποιοι εχετε απο το πρωι μεσα.μεγαλωσατε πρεπει να βρειτε κατι αλλο να ασχοληστε σαββατοβραδα.
haris013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 απελπισμενος??? χρειαζεται κατι καλυτερο.δεν ειναι τιποτα.καμμενα εγκεφαλικα κυταρα λεγοντε. εχετε πλακα παντως. begin νοιωθω οτι σε ριχνω.τον ι5 και 100ε ναι. Λοιπον καληνυχτα παιδια.φτανει το pc τωρα.αντε για υπνο γιατι καποιοι εχετε απο το πρωι μεσα.μεγαλωσατε πρεπει να βρειτε κατι αλλο να ασχοληστε σαββατοβραδα. λοιπον επειδη παρακολουθω την συζητηση αρκετη ωρα και ειπα να μην μιλησω,μαλλον θα μιλησω.. καταρχας ξεκουβαλα μαγκια και χαλαρωσε δευτερον μερικοι πρεπει να μαθετε να ακουτε καποια πραγματα και ας μην σας αρεσουν,τι περιμενες δηλαδη να σου λεγαμε,να παρεις 690 και full 2011 πλατφορμα? απο την στιγμη που πραγματικα δεν χριαζεσαι αναβαθμιση τα παιδια απο εδω περα προσπαθουν να σε συμβουλεψουν να μην πεταξεις τσαμπα τα λευτα σου(ειδικα αμα δεν σου περισσευουν) και εσυ το μονο που κανεις ειναι να πετας ηρονιες. στην τελικη να σου πω και κατι,δικα σου ειναι τα λευτα θα μπορουσουμε καλλιστα να σου προτεινουμε ενα καρω πραγματα να αγωρασεις (ή να λεγαμε οτι χριαζεσαι επιγοντος αναβαθμιση και τι χαλια συστημα εχεις) χωρις να εχεις ομως καποιο ουσιαστικο κερδος αλλα προσωπικα δεν μου επιτρεπει η ηθικη μου να κανω κατι τετοιο καθως πιστευω οτι θα ηταν κοροιδια προς σε εσενα. 1
Vagos-11- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μην ειστε benchmarkακιδες! Sent from my iPad using Insomnia
FPapados Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η ειρωνια ξεκίνησε από άλλου. Όπως είπα και στην αρχή ξέρω ότι το σύστημα μου είναι μια χαρά και ρωτησα μόνο αν υπαρχει κάτι που μου έχει ξεφύγει και θα μπορούσα να κάνω.δεν μίλησα για αναβαθμιση ούτε ζήτησα από κανέναν μαθήματα. Απλά ενημέρωση!
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου papade χωρίς πλάκα τώρα. Ο 2500K και ο 3570K του φίλου σου ειναι ισάξιες CPU. Clock for clock o 3570K ειναι 5% + περίπου ταχύτερος. Ο 2500K όμως έχει καλύτερο potential σε υψηλό ο/c λόγω θερμοκρασιών. Με λίγα λόγια εάν με τον φίλο σου έχετε το ίδιο επίπεδο μητρικής και ψύξης μπορείτε να φθάσετε στα ίδια γκαζια σε επεξεργαστικής ισχύ.
FPapados Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 θα ειχαμε τελειωσει τωρα αντι να ..... η παραπανω ram λεει τιποτα?
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μπά δεν δίνει τίποτα η παραπάνω ram Έλα ρε μην παρεξηγήσαι αλλά όπως το εθεσες το σήκωνες το δούλεμα
SOADNICK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 begin νοιωθω οτι σε ριχνω.τον ι5 και 100ε ναι. καλα εδω εριξες τον φιλο σου, ο benign σε νοιαζει? ΥΓ διαβαζα το ποστ και μου πεταξε το pc μια μαυρη οθονη με κατι κιτρινες γραμμες για 0,1''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα