Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μου εκαναν δωρο αυτο το ποντικι http://goo.gl/pyQnh ασε μη το χαρακτηρισω.Και οταν το τοποθετω στο υπολογιστη δουλευει μονο το δεξι-αριστερο κλικ και η ροδελα..Το λεντακι απο κατω δεν αναβει με αποτελεσμα να μην υπαρχει κινηση του ποντικιου.Να το παω για αλλαγη?λετε να ειναι προβληματικο?Αλλα δεν ξερω και απο που αγοραστηκε.Επισης το εχω δοκιμασει και σε λαπτοπ και σε ολες τις θυρες usb που εχω...

Δημοσ.

Δοκιμασέ το σε ένα PC ακόμα και αν δεν μπορείς να το αλλάξεις δώστου δρόμο...για ποντίκη των 6 ευρώ δεν θα σκάσεις κιόλας...

Δημοσ.

μα το οτι δεν θα σκασω αυτο εννοειται...απλα ειναι κοροιδια αυτο που κανουν..εγω ανετα το πεταω απο τον 4ο :-D :-D

Δημοσ.

μα δεν θελω ποντικι.Απλα μου εκαναν δωρο ενα (αν διαβασεις το πρωτο ποστ) το οποιο εχει προβλημα απο οτι φαινεται.

Δημοσ.

Χαχα...οκ...τότε πήγαινε στην λύση 1 του 1ου πόστ

λεω να παω στην λυση του να το πεταξω απο τον 4ο χεχε

δοκιμασες αλλη usb θυρα;;

σε ολες τις θυρες σε 3 διαφορετικους υπολογιστες (2 σταθερους 1 λαπτοπ )

Δημοσ.

λεω να παω στην λυση του να το πεταξω απο τον 4ο χεχε

σε ολες τις θυρες σε 3 διαφορετικους υπολογιστες (2 σταθερους 1 λαπτοπ )

πριν ειχες ποντικι στον υπολογιση σου?

οταν το κουμπωνεις στην usb το ¨διαβαζει" για να το εγκαταστησει;;

ειναι plug and play τα περισσοτερα Mouse

Δημοσ.

πριν ειχες ποντικι στον υπολογιση σου?

οταν το κουμπωνεις στην usb το ¨διαβαζει" για να το εγκαταστησει;;

εινει plug and play τα περισσοτερα Mouse

ναι ειχα.Οταν το κουμπωνω ναι το διαβαζει κανονικα αφου μετα δουλευουν τα κλικ και η ροδελα η κινηση δεν δουλέυει.

plug and play δηλαδη?

Δημοσ.

Μιας και εχω παρομοιο θεμα, για να μην κανω νεο ποστ, εχω το ποντικι της υπογραφης μου το οποιο αν μεινει πολυ ωρα σε "ακινησια" σταματαει να δουλευει (τα κλικ πιανουν αλλα δεν κουνιεται) αν το βγαλω και το ξαναβαλω ειναι οκ.

το θεμα ειναι οτι μου εχει τυχει σε παιχνιδια οπως LoL οπου την πουτσισες ετσι και γινει, τι χαλασμενο τι παιζει?

Δημοσ.

ναι ειχα.Οταν το κουμπωνω ναι το διαβαζει κανονικα αφου μετα δουλευουν τα κλικ και η ροδελα η κινηση δεν δουλέυει.

plug and play δηλαδη?

plug and play κουμπωνεις και δουλευει χωρις driver!

μου κανει περιεργεια που δουλευουν ολα εκτος απο τον κερσορα...

μηπως εχει κανα κουμπακι απο κατω και σου τα κανει αυτα;;

Δημοσ.

οχι απο κατω δεν εχει τιποτα.Ειναι πολυ απλο ποντικι εχει μονο τα βασικα.Για αυτο λεω μηπως ειναι προβληματικο...

Δημοσ.

Μιας και εχω παρομοιο θεμα, για να μην κανω νεο ποστ, εχω το ποντικι της υπογραφης μου το οποιο αν μεινει πολυ ωρα σε "ακινησια" σταματαει να δουλευει (τα κλικ πιανουν αλλα δεν κουνιεται) αν το βγαλω και το ξαναβαλω ειναι οκ.

το θεμα ειναι οτι μου εχει τυχει σε παιχνιδια οπως LoL οπου την πουτσισες ετσι και γινει, τι χαλασμενο τι παιζει?

διαβασε κριτικες εδω.. εχουν και αλλη προβλημα με το συγκεκριμενο!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.565803

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...