A_panM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Προσφατα μου εκαναν δωρο αυτο το ποντικι http://goo.gl/pyQnh ασε μη το χαρακτηρισω.Και οταν το τοποθετω στο υπολογιστη δουλευει μονο το δεξι-αριστερο κλικ και η ροδελα..Το λεντακι απο κατω δεν αναβει με αποτελεσμα να μην υπαρχει κινηση του ποντικιου.Να το παω για αλλαγη?λετε να ειναι προβληματικο?Αλλα δεν ξερω και απο που αγοραστηκε.Επισης το εχω δοκιμασει και σε λαπτοπ και σε ολες τις θυρες usb που εχω...
akiz90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασέ το σε ένα PC ακόμα και αν δεν μπορείς να το αλλάξεις δώστου δρόμο...για ποντίκη των 6 ευρώ δεν θα σκάσεις κιόλας...
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 μα το οτι δεν θα σκασω αυτο εννοειται...απλα ειναι κοροιδια αυτο που κανουν..εγω ανετα το πεταω απο τον 4ο :-D
akiz90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Τι ποντίκη θες? gaming...ασύρματο...ή τελείως απλό να κάνεις τη δουλεία σου?
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 μα δεν θελω ποντικι.Απλα μου εκαναν δωρο ενα (αν διαβασεις το πρωτο ποστ) το οποιο εχει προβλημα απο οτι φαινεται.
akiz90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα...οκ...τότε πήγαινε στην λύση 1 του 1ου πόστ
coolerman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 δοκιμασες αλλη usb θυρα;; ** edit αφου δεν ειναι το usb.. 4ος οροφος και jump mouse
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα...οκ...τότε πήγαινε στην λύση 1 του 1ου πόστ λεω να παω στην λυση του να το πεταξω απο τον 4ο χεχε δοκιμασες αλλη usb θυρα;; σε ολες τις θυρες σε 3 διαφορετικους υπολογιστες (2 σταθερους 1 λαπτοπ )
coolerman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 λεω να παω στην λυση του να το πεταξω απο τον 4ο χεχε σε ολες τις θυρες σε 3 διαφορετικους υπολογιστες (2 σταθερους 1 λαπτοπ ) πριν ειχες ποντικι στον υπολογιση σου? οταν το κουμπωνεις στην usb το ¨διαβαζει" για να το εγκαταστησει;; ειναι plug and play τα περισσοτερα Mouse
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 πριν ειχες ποντικι στον υπολογιση σου? οταν το κουμπωνεις στην usb το ¨διαβαζει" για να το εγκαταστησει;; εινει plug and play τα περισσοτερα Mouse ναι ειχα.Οταν το κουμπωνω ναι το διαβαζει κανονικα αφου μετα δουλευουν τα κλικ και η ροδελα η κινηση δεν δουλέυει. plug and play δηλαδη?
SOADNICK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και εχω παρομοιο θεμα, για να μην κανω νεο ποστ, εχω το ποντικι της υπογραφης μου το οποιο αν μεινει πολυ ωρα σε "ακινησια" σταματαει να δουλευει (τα κλικ πιανουν αλλα δεν κουνιεται) αν το βγαλω και το ξαναβαλω ειναι οκ. το θεμα ειναι οτι μου εχει τυχει σε παιχνιδια οπως LoL οπου την πουτσισες ετσι και γινει, τι χαλασμενο τι παιζει?
coolerman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ναι ειχα.Οταν το κουμπωνω ναι το διαβαζει κανονικα αφου μετα δουλευουν τα κλικ και η ροδελα η κινηση δεν δουλέυει. plug and play δηλαδη? plug and play κουμπωνεις και δουλευει χωρις driver! μου κανει περιεργεια που δουλευουν ολα εκτος απο τον κερσορα... μηπως εχει κανα κουμπακι απο κατω και σου τα κανει αυτα;;
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 οχι απο κατω δεν εχει τιποτα.Ειναι πολυ απλο ποντικι εχει μονο τα βασικα.Για αυτο λεω μηπως ειναι προβληματικο...
coolerman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και εχω παρομοιο θεμα, για να μην κανω νεο ποστ, εχω το ποντικι της υπογραφης μου το οποιο αν μεινει πολυ ωρα σε "ακινησια" σταματαει να δουλευει (τα κλικ πιανουν αλλα δεν κουνιεται) αν το βγαλω και το ξαναβαλω ειναι οκ. το θεμα ειναι οτι μου εχει τυχει σε παιχνιδια οπως LoL οπου την πουτσισες ετσι και γινει, τι χαλασμενο τι παιζει? διαβασε κριτικες εδω.. εχουν και αλλη προβλημα με το συγκεκριμενο! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.565803
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 εγω αυτο εχω http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15862
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα