cuneo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παω να συνδεθω στο ΥοuTube, οπως κανω καθε μερα, αλλα ξαφνικα δε με συνδεει και μου λεει... Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Λογαριασμού σας Google για να συνδεθείτε. Η σύνδεση με το παλιό όνομα χρήστη του YouTube δεν υποστηρίζεται πλέον. Αν και δε καταλαβα τι σημαινει αυτο, παταω απο κατω "Δε μπορειτε να αποκτησετε προσβαση στο λογ/σμο σας?" και βαζω τη διευθυνση του ηλ.ταχυδρομειου μου για επαναφορα του κωδικου. Παω μετα στο yahoo να μπω και μου λεει Συνδέεστε από μια συσκευή που δεν αναγνωρίζουμε. [Μάθετε γιατί] Για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, παρακαλούμε απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση ασφαλείας. What is your oldest cousin's name? (Επαληθευστε την απαντηση) Καλα κρασια. Που να θυμαμαι τι ειχα δωσει πριν 5 χρονια. Τι κανουμε τωρα? Xανουμε ξαφνικα το λογ/σμο μας στο YouTube?...
NikosKallithea Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Οι λογαριασμοί του YouTube ενσωματώθηκαν με το Google, κάποια στιγμή πρέπει να σε είχε ειδοποίηση το YouTube αλλά εσύ δεν έδωσες σημασία
cuneo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Τι σημαινει αυτο στη πραξη φιλε, φυσικα το ακουσα αλλα δεν το καταλαβα. Εγω δεν εχω λογ/σμο στο google και δε με ενδιαφερει τι κανουν αυτοι στα εσωτερικα τους, εμενα με ενδιαφερει να συνδεομαι για να κανω τη δουλεια μου. Χιλιαδες ατομα δε θα μπορεσουν να συνδεθουν με τις βλακειες που κανουν αυτοι οι φωστηρες...
sargio01 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Στην ερώτηση ασφαλείας δεν είχες βάλει ως απάντηση το όνομα του μεγαλύτερου ξαδελφιού σου;
cuneo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Στο μεταξυ μπηκα στο youtube. Στο yahoo υπαρχει κι αλλο θεμα εκτος απο το προαναφερθεν. Σε αλλη περιπτωση σου ζητανε τηλεφωνικη επιβεβαιωση... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασουνε χιλιαδες μελη με αυτα τα νουμερα που εφυηραν ξαφνικα. Yahoo=Google=Youtube?
menmas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά εγώ έχω πρόβλημα στο youtube. Παλιά είχα ένα λογαριασμό youtube πχ κ[email protected] (δεν θυμαμαι μπορεί να ήταν και yahoo) και έναν gmail λογαριαμό για μαιλ μου πχ κ[email protected] τότε ήταν διαφορετικά αυτα τα ΄δυο (παλιές καλές αποχές) Προφανώς μετά την ένωση όλα ενσωματώθηκαν στο κ[email protected] μέχρι εδω καλά. Ωραία τώρα πάω να αλλάξω τις ρυθμίσεις του safety mode του youtube account και δεν με αφήνει το μ.$#%&%*!! Μου βγάζει μηνυμα ότι η ρύθμιση έχει κλειδώσει απο τον χρήστη κ1 (το πρώτο-παλιο όνομα-χρήστη) και πρέπει να συνδεθείτε σαν χρήστης κ1.!!!!!!!!1 Χαίρω πολύ, γιατί όταν πάω να συνδεθώ σαν κ1 χρήστης τότε το γμαιλ μου λέει ότι πλέον δεν υποστηρίζει την σύνδεση μου με αυτό το όνομα-χρήστη!!!! Εγώ πως σκατά θα συνδεθώ ρε παιδιά? Δεν μπορώ διαφορετικά να αλλάξω το safety mode στο youtube. Έχετε καμιά ιδέα?
amp829 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 εγω σημερα ξαναειχα το προβλημα με το yahoo μου , ενω πατησα πανω στην επιλογη που μπαινω αυτοματα αφου εχω επιλεξει να ειμαι συνδεδεμενος και μου ζητησε το συνθηματικο . το εβαλα και την πρωτη φορα μπηκα . την επομενη φορα μου εβγαζε μνμα οτι δεν ειναι σωστος ο κωδικος και ξανα και ξανα μετα απο ωρα μετα απο καμια ωρα ξαναπαταω και με βαζει απευθειας στο λογαριασμο μου χωρις τιποτα οπως κανει καθε φορα δλδ .\ξερει κανεις τι μπορει να παιζει ?
ask Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 προσπαθησα σημερα να μπω flickr και μετα στο yahoo mail και ενω βαζω pass κανονικα μου λεει πως θα σταλει verification code σε ενα μειλ π χρησιμοποιουσα παλια κ δν ξερω καν στοιχεια απο κεινο.οποτε δεν μπορω να μπω.εχετε καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα