Προς το περιεχόμενο

LEGO Lord of the Rings


atsoft

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η βρετανική προγραμματιστική εταιρεία Traveller's Tales δεν είναι νέα στον χώρο του gaming, καθώς ιδρύθηκε το 1989 και το πρώτο video game της ήταν το Leander για Amiga και Atari ST. Στα 23 χρόνια της ύπαρξής της, έχει να επιδείξει μία μεγάλη λίστα με Αction-Αdventure, Platform και Racing. Με τίτλους όπως τα Toy Story, Finding Nemo, The Chronicles of Narnia, αλλά και spin-offs της σειράς Sonic και Crash Bandicoot, δείχνει ότι έχει κριθεί επανειλημμένα ικανή για να συνεχίσει δημοφιλή franchises και ν’ αναλάβει licenced τίτλους.

 

Η The Lego Group, κατασκευάστρια εταιρεία των πασίγνωστων συμβατικών παιχνιδιών, έχει φροντίσει να κάνει διάσημα τα προϊόντα της και μέσα από τα video games και «εμπιστεύεται» από το 2005 μέχρι σήμερα την Traveller’s Tales για την ανάπτυξη των περισσότερων εξ αυτών. Μπορεί η πλειοψηφία της σειράς να μην έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των gamers, όμως τουλάχιστον το φετινό LEGO Batman 2: DC Super Heroes και το περυσινό LEGO Harry Potter: Years 5-7 άφησαν θετικές εντυπώσεις. Κατόπιν αυτού, την σκυτάλη πλέον παίρνει η Μέση Γη με το LEGO Lord of the Rings!

 

lego-lord-of-the-rings-2.jpg

 

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Traveller’s Tales δεν επιχειρεί για πρώτη φορά να μεταφέρει τον κόσμο του J.R.R. Tolkien στις οθόνες μας, καθώς έχει αναπτύξει το The Lord of the Rings: Aragorn's Quest, ένα third-person Action-Adventure που κυκλοφόρησε -ύστερα από δύο αναβολές- το 2010 για PS3, PS2, DS και PSP, χωρίς ωστόσο να σημειώσει αξιόλογη επιτυχία.

 

Δείτε το πλήρες review στο gameworld.gr εδώ!

 

lego-lord-of-the-rings-3.jpg

 

Ενδιαφερον εκδοχή και καλές κριτικές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...