SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια βοηθεια.Εχω προβλημα.Το pc freeζαρει καθε φορα που κανω επανεκινηση και πρεπει να το κανω επανεκινηση 3 φορες για να μην freezαρει[δεν ειναι τυχαιος ο αριθμος] Θεωρω οτι ειναι σιγουρα ο gpu καθως μερικες φορες freezαρει οταν παιζω[εβαλα τους drivers τους τελευταιους και δεν μπορω να παιξω ουτε λολ ,με τους προηγουμνενους επαιζα]. Επισης να τονισω οτι κατι συμβαινει με το crossfire μαλλον,το απενεργοποιησα και ακομα δεν εχω δει προβλημα. Εκανα clean intstall τους ati drivers ,αλλα το προβλημα παραμενει/.
GothmogGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε τις καρτες μια μια μπας και έχει αρπάξει μία απο τις δύο... βασικά την δεύτερη δοκίμασε μονη της μιας και η πρώτη δοκιμάστηκε ήδη μονη απενεργοποιώντας το cf.... Απο θερμοκρασίες πως παμε? τις τσέκαρες?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 μα δεν ειχα προβλημα μεχρι που εβαλα κατι καινουργιους drivers[γενικα δεν κανω driver update συχνα,οταν εβαλα τους τελευταιους που βγηκαν με το hitman ,αρχισαν τα προβληματα]. Θερμοκραασιες ειναι οκ 28 σε idle -60 σε full. Μεχρι στιγμης απο εχθες που αλλαξα σε μια καρτα δουλευει χωρις κανενα προβλημα,οταν τις βαζω και τις δυο εχω προβλημα.Μια μια μια χαρα.
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε και τη καρτα που χεις εκτος σε αλλο συστημα αν μπορεις να δεις συμπεριφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα