PETROS13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά, άνοιξα σήμερα το pc και είδα ότι δεν αναγνρίζει ένα από τους εσωτερικούς δίσκους που έχω. στα bios φαίνεται κανονικά, αλλά μέσα στις συσκευές και στη διαχείριση δίσκων τίποτα. όταν κάνω ανίχνευση για αλλαγές νέου υλικού κολλάει για κάνα 3λεπτο και μετά δεν κάνει τίποτα. Λειτουργικό έχω XP. Καμιά ιδέα τι μπορεί να ναι? edit... μετά από 3-4 επανεκκινήσεις τον αναγνώρισε. σημειωτέον .. στο hdd sentinel το health είναι 100%.
PETROS13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 περνα το service pack 3 το SP3 το είχα ήδη, εκτός αν έχει σβηστεί κάνα αρχείο και χρειαζεται πάλι από την αρχή. το θέμα είναι το δίσκο αυτό τον έχω 1 χρόνο χωρίς χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
A_panM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε να κουνισεις τα καλωδια του δισκου στο κουτι σου.Σατα (αν ειναι) και ρευματος.Εγω ειχα παρομοιο προβλημα και θυμαμαι ειχα αλλαξει καλωδιο σατα και ολα καλα!
washcloud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 ...γενικά πρόβλημα "συνδεσιμότητας" πιθανώς να είναι. Και είτε με άλλο καλώδιο δεδομένων που είπε ο αποπάνω, είτε συνδέοντάς τον σε άλλο βύσμα τροφοδοσίας (πιο πιθανό να είναι αυτό ο λόγος), να λυθεί το θέμα. (...υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, αλλά κάνε πρώτα τ' αποπάνω και βλέπουμε...)
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ξεθάβω το θέμα λίγους μήνες μετά Απλά δεν είχα χρόνο στο ενδιάμεσο να ασχοληθώ με το πισι! Το πρόβλημα συνεχίζεται. Πολύ σπάνιο να μου τον εμφανίσει αμέσως, ίσως θέλει και 3-4 επανεκκινήσεις και αν φτιάξει. Τα καλώδια αποκλείεται να είναι γιατί στα bios τον βλέπει κανονικά!!!, και όταν μπουτάρω από έναν άλλο τρίτο δίσκο τον βλέπω κανονικά,αλλά από το δίσκο που συνήθως μπουτάρω δε λέει να εμφανιστεί.. Μήπως υπάρχει κάνας ιός που κρύβει το δίσκο και τον εμφανίζει όποτε θέλει? Δεν έχω άλλη εξήγηση...
menios97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 δοκιμασε τον σκληρο σε αλλο υπολογυστη δοκιμασε τον σκληρο σε αλλο υπολογυστη 1
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δοκιμασε να μπουταρεις και απο Ubuntu live cd να δεις αν τον βλεπει....
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μα όταν μπουτάρω από άλλο δισκο που είναι στο ίδιο pc τον βλέπει.από το συγκεκριμένο δίσκο που μπουτάρω συνέχεια είναι που μου κάνει νερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα