Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσικά το 80%+ του χώρου στους άντρες είναι τσόντες χαχαχα

ειτε το πιστευεις ειτε οχι, δεν εχω ουτε μια τσοντα

Δημοσ.

Καμιά 200αριά GB. Παλιά είχα περισσότερα, αλλά πλέον βαρέθηκα, κρατάω μόνο ότι μου χρειάζεται (εντάξει, δεν εννοώ μόνο σημαντικά αρχεία, απλά ταινίες κλπ όταν τα δω τα σβήνω, εκτός αν αξίζει πολύ, οπότε τα γράφω σε dvd).

Δημοσ.

ειτε το πιστευεις ειτε οχι, δεν εχω ουτε μια τσοντα

Ούτε εγώ τι να την κάνω.

Αμα εχεις ιντερνετ εχεις και τσόντες!

Δημοσ.

Να σας δω ολους εσας τους εξυπνακιδες οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ και δε θα χουμε κανα μηνα ιντερνετ. Τα 'παν οι μαγιας.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Να σας δω ολους εσας τους εξυπνακιδες οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ και δε θα χουμε κανα μηνα ιντερνετ. Τα 'παν οι μαγιας.

αμα δεν εχουμε κανα μηνα ιντερνετ, τοτε ολες οι γυναικες δε θα μπορουν να μπουν στο facebook και θα βγαινουν περισσοτερο εξω...

ετσι οι αντρες θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να μαμησουμε :)

• Like 5
Δημοσ.

αμα δεν εχουμε κανα μηνα ιντερνετ, τοτε ολες οι γυναικες δε θα μπορουν να μπουν στο facebook και θα βγαινουν περισσοτερο εξω...

ετσι οι αντρες θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να μαμησουμε :)

Ελα ρισπεκτ aledjo!

Δημοσ.

για ποιο λόγο χρειάζεστε τις τσόντες κατεβασμένες; το γιουπορν δε σας φτάνει;

Όταν όμως μάγκα καταρρεύσει το Ιντερνετ (εκεί κοντά στη συντέλεια του κόσμου) , εσύ θα μείνεις ρέστος και εμείς θα έχουμε υλικό που θα πουλάμε στη μαυρη για να την παλέψετε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ζω για τη μέρα που θα "σβήσει" το internet, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αρχεία παντός τύπου και στο μέρος που μένει ο toufas το currency θα είναι αποκλειστικά εικόνες από 9gag.

• Like 4
Δημοσ.

SXRqk.jpg

Ζω για τη μέρα που θα "σβήσει" το internet, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αρχεία παντός τύπου και στο μέρος που μένει ο toufas το currency θα είναι αποκλειστικά εικόνες από 9gag.

PmE3P.jpg

• Like 2
Δημοσ.

227Giga βιβλία-περιοδικά.

~420giga Ταινίες-ντοκυμαντέρ-καρτούν/ανιμε

~250giga Ελληνικές-ξένες σειρές

~4giga προσωπικές φωτογραφίες

~39giga μουσική

493giga παιχνίδια που έφερε ο θείος(μαζί με τους φακέλους για τα mods-patches όμως)

~10giga διάφορα προγράμματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...