aledjo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κλασσικά το 80%+ του χώρου στους άντρες είναι τσόντες χαχαχα ειτε το πιστευεις ειτε οχι, δεν εχω ουτε μια τσοντα
gatokoritso Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 πραγματα που αξιζουν κοντα στο 1 TB.τα υπολοιπα δεν εχω ασχοληθει και δεν ενδιαφέρει..
tolis_01 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καμιά 200αριά GB. Παλιά είχα περισσότερα, αλλά πλέον βαρέθηκα, κρατάω μόνο ότι μου χρειάζεται (εντάξει, δεν εννοώ μόνο σημαντικά αρχεία, απλά ταινίες κλπ όταν τα δω τα σβήνω, εκτός αν αξίζει πολύ, οπότε τα γράφω σε dvd).
aris1986 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ειτε το πιστευεις ειτε οχι, δεν εχω ουτε μια τσοντα Ούτε εγώ τι να την κάνω. Αμα εχεις ιντερνετ εχεις και τσόντες!
athlios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Να σας δω ολους εσας τους εξυπνακιδες οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ και δε θα χουμε κανα μηνα ιντερνετ. Τα 'παν οι μαγιας. Sent from my iPhone using Insomnia 1
aledjo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Να σας δω ολους εσας τους εξυπνακιδες οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ και δε θα χουμε κανα μηνα ιντερνετ. Τα 'παν οι μαγιας. αμα δεν εχουμε κανα μηνα ιντερνετ, τοτε ολες οι γυναικες δε θα μπορουν να μπουν στο facebook και θα βγαινουν περισσοτερο εξω... ετσι οι αντρες θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να μαμησουμε 5
aris1986 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 αμα δεν εχουμε κανα μηνα ιντερνετ, τοτε ολες οι γυναικες δε θα μπορουν να μπουν στο facebook και θα βγαινουν περισσοτερο εξω... ετσι οι αντρες θα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να μαμησουμε Ελα ρισπεκτ aledjo!
sphinxgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 για ποιο λόγο χρειάζεστε τις τσόντες κατεβασμένες; το γιουπορν δε σας φτάνει; Όταν όμως μάγκα καταρρεύσει το Ιντερνετ (εκεί κοντά στη συντέλεια του κόσμου) , εσύ θα μείνεις ρέστος και εμείς θα έχουμε υλικό που θα πουλάμε στη μαυρη για να την παλέψετε!!! 1
slipknot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ζω για τη μέρα που θα "σβήσει" το internet, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αρχεία παντός τύπου και στο μέρος που μένει ο toufas το currency θα είναι αποκλειστικά εικόνες από 9gag. 4
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Ζω για τη μέρα που θα "σβήσει" το internet, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αρχεία παντός τύπου και στο μέρος που μένει ο toufas το currency θα είναι αποκλειστικά εικόνες από 9gag. 2
aris1986 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 @toufas το χεις πάεοι σε αλλο επιπεδο! Back up κρατας;
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 227Giga βιβλία-περιοδικά. ~420giga Ταινίες-ντοκυμαντέρ-καρτούν/ανιμε ~250giga Ελληνικές-ξένες σειρές ~4giga προσωπικές φωτογραφίες ~39giga μουσική 493giga παιχνίδια που έφερε ο θείος(μαζί με τους φακέλους για τα mods-patches όμως) ~10giga διάφορα προγράμματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα