Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξερω για εσας, αλλά επιασα τον εαυτο μου να χαζευει τον Χορτιατη περιμενοντας να στουκαρει κανα αεροπλανο...

Δε ξερω γιατι....Πολυ 9/11 φάση εχω στο μυαλο μου την καταστροφη του κοσμου.... :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες, ενας ξάδερφός μου που έχει έναν ξάδερφο που δουλεύει στη ΝΑΣΑ, μου είπε να μην ανησυχώ για το τέλος του κόσμου. Θα μας σώσει ένας άραβας πρίγκιπας .  :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21:13 ώρα Ελλάδος, έρχεται ο στόλος των Vogon. Βεντούζα...

q2dtS.jpg

Επεξ/σία από slipknot
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο στάθηκα σε μια γλάστρα μέ κάτι τριανταφυλλα...Και αφου τα μύρισα σκέφτηκα: Αφου τα τριαντάφυλλα μυρίζουν ωραία ,γιατί να έρθει το τέλος του κόσμου?

Δημοσ.
Αφου τα τριαντάφυλλα μυρίζουν ωραία ,γιατί να έρθει το τέλος του κόσμου?

Γιατί υπάρχουν και τα σκατά.

Δημοσ.
Πριν λίγο στάθηκα σε μια γλάστρα μέ κάτι τριανταφυλλα...Και αφου τα μύρισα σκέφτηκα: Αφου τα τριαντάφυλλα μυρίζουν ωραία ,γιατί να έρθει το τέλος του κόσμου?

Εγώ πριν λίγο ήμουν στο μπαλκόνι και έκλασε ο σκύλος μου και σκέφτηκα... αφού μυρίζουν σαν κόλαση οι κλανιές γιατί να μην έρθει το τέλος του κόσμου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...