Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποια στιγμή σήμερα το gangnam style φτάνει ένα δισεκατομμυριο views. Όταν συμβεί αυτό θα μηδενίσει το κοντέρ και στη θέση του βίντεοκλιπ θα αποκαλυφεί ένα μύνημα από κατακτητικές δυνάμεις που έρχονται από αλλού, τη στρατιά του Αρμαγεδώνα. Γι' αυτό καλά μου παιδάκια όταν 9 μηδενικά φανούν σε βιντεοκλιπ στο YouTube, τρέξτε να κρυφτείτε..

Δημοσ.
Πόσες φορές κόπηκες ρε, νόμιζα ότι στα πανεπιστήμια εξωτερικού δεν είναι τόσο χαλαροί.

Είναι επειδή ξέρεις πόσες φορές πρέπει να εξεταστεί ένας μέσος CPsychol στη στατιστική.

Δημοσ.
Εκτος και αν δεν ειναι το Τελος ,αλλα η Αρχη του Τελους. :blink:

Ετοιμαστήτε για ζόμπια άρα.Στο κεφάλι βαράμε,αν δούμε νεκρό ζόμπι πέρνουμε τα σωθικά του και τα αλοίφουμε μάπα μας κ σώμα μας,απωθεί τα άλλα.Θυμηθήτε περπατάνε πολύ αργά κ μπορούμε να κάνουμε ελιγμούς.Όσοι επιβιώσουμε 7 χρόνια λογικά θα βιώσουμε τη 2α Παρουσία.

Καλη επιτυχία guys.Λογικά θα χάσουμε το ιντερνετ την 3η ή 4η βδομάδα του outbreak.Έλα να ετοιμαζόμαστε

Δημοσ.

Toxo και στους υπολοιπους ινσομνιακς σας αφιερωνω το κομματι που πρεπει να ακουσετε πριν τελειωσουν ολα! (Με τους 3 καλυτερους κιθαριστες του κοσμου.) :)

It was a pleasure knowing you all. :devil: (Smoke on the water,fire in the sky.)

http://www.youtube.com/watch?v=ULz7chWyvYE

• Moderators
Δημοσ.

Ετοιμαστήτε για ζόμπια άρα.Στο κεφάλι βαράμε,αν δούμε νεκρό ζόμπι πέρνουμε τα σωθικά του και τα αλοίφουμε μάπα μας κ σώμα μας,απωθεί τα άλλα.Θυμηθήτε περπατάνε πολύ αργά κ μπορούμε να κάνουμε ελιγμούς.Όσοι επιβιώσουμε 7 χρόνια λογικά θα βιώσουμε τη 2α Παρουσία.

Καλη επιτυχία guys.Λογικά θα χάσουμε το ιντερνετ την 3η ή 4η βδομάδα του outbreak.Έλα να ετοιμαζόμαστε

http://www.cracked.com/article_18683_7-scientific-reasons-zombie-outbreak-would-fail-quickly.html

Δημοσ.

Θελω ζομπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!

Ελα ρε Θεε , που την υπαρξη σου αμφισβητώ , κάνε μου την χάρη και ρίξε έναν ιό που τους μετατρέπει σε ζόμπι.......!!!

Να βγάλω το M16  , να τρεχουμε στα βουνα κα ιστις ταράτσες να κρυφτούμε.......

http://www.youtube.com/watch?v=ST2H8FWDvEA

Lock and load , guys......

547613_10200174375945076_1016524451_n.jp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...