Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σεξ και οπερα απο πισω;

Seriously, με ποια θα σαι που φτιαχνετε με τετοια; :confused:

Σιγουρα οχι με καποια σκυλου. :P

Στο ενα τριτο των γυναικων που ειχα την ευτυχια να τις γνωρισω πιο προσωπικα ,τους αρεσε η κλασσικη μουσικη καθως και στην τωρινη.

Δημοσ.

Στο ενα τριτο των γυναικων που ειχα την ευτυχια να τις γνωρισω πιο προσωπικα ,τους αρεσε η κλασσικη μουσικη καθως και στην τωρινη.

Μωρε, με παρεξηγεις και δε το θελω. :fear: Δεν ειμαι καθολου σκυλου- αν υπονοεις κατι τετοιο. Απλα μου κανει εντυπωση πως μπορει να αααααρεεεεεεσει τοοοοσο πολυ. Δε λεω, αν τυχει ακουω, απλά οχι τοσο συχνά....

Δημοσ.

Μωρε, με παραξηγεις και δε το θελω. :fear: Δεν ειμαι καθολου σκυλου- αν υπονοεις κατι τετοιο. Απλα μου κανει εντυπωση πως μπορει να αααααρεεεεεεσει τοοοοσο πολυ. Δε λεω, αν τυχει ακουω απλά οχι τοσο συχνά....

Αν θελεις βρισκομαστε να σου βαλω να ακουσεις καποιες υπεροχες αριες με συνοδεια κρασιου και χαμηλο φωτισμο γλυκια μου Μαρια.Ειμαι σιγουρος οτι καποιες θα σε συγκινησουν. :-)

Εννοειται οτι δεν υπονοω οτι εσυ εισαι σκυλου,απλα κανω πλακα και πειραγματα οπως παντα αλλωστε εδω στο ινσομνια.Αλλα η αληθεια ειναι πως δεν θα μπορουσα την τελευταια ωρα να ακουω Καρα ας πουμε που κανει σαν βραχνιασμενη αρκουδα που πενθει.

Εναλλακτικα στς 13.14 θα μπορουσα να αρχισω να στελνω youtube λινκς με αυτο το μικρο αλλα ακρως κατατοπιστικο βιντεακι απο εναν εκπροσωπο της NASA που εξηγει το θεμα απλα και κατανοητα σε οσους γνωστους μου φιλους Ελληνες και ξενους το πολυπιστευαν οτι μπορει να γινει μεγαλη καταστροφη.

http://www.youtube.com/watch?v=5rFKCinx9wE

Δημοσ.

Καλά, Καρρά και Παολα ακουει για να αυτοκτονησει καποιος και απο μονος του (εκτος του Αθλιου που ειμαι σιγουρη πως οτι κανει εκεινη την ωρα θα ακουει κατι τέτοια). :P

Δημοσ.

Τέσσερις γυναίκες σύνολο δλδ.

YOU DAWG!

• Like 3
Δημοσ.

Εναλλακτικα στς 13.14 θα μπορουσα να αρχισω να στελνω youtube λινκς με αυτο το μικρο αλλα ακρως κατατοπιστικο βιντεακι απο εναν εκπροσωπο της NASA που εξηγει το θεμα απλα και κατανοητα σε οσους γνωστους μου φιλους Ελληνες και ξενους το πολυπιστευαν οτι μπορει να γινει μεγαλη καταστροφη.

Δεν ξεκινάς από τώρα;

Αν μάλιστα μπορείς να το μασκαρέψεις ως hoax, χώνοντας μέσα και αυτό, Mayas και lolcats σε ένα combo, θα είσαι θεός!

• Like 1
Δημοσ.

λέω να δοκιμάσω να σπάσω το ρεκόρ αυνανισμού που το κατέχει ενας Ιάπωνας αν δεν κάνω λάθος.

ξέρει κανείς πόσο είναι το ρεκόρ ? αν είναι να ξεκινήσω νωρίς

Δημοσ.

λέω να δοκιμάσω να σπάσω το ρεκόρ αυνανισμού που το κατέχει ενας Ιάπωνας αν δεν κάνω λάθος.

ξέρει κανείς πόσο είναι το ρεκόρ ? αν είναι να ξεκινήσω νωρίς

Σιγουρα ειναι Ιαπωνας?Γιατι μου ερχονται πολλοι Ελληνες στον νου σαν διεκδικητες,κυριως πολιτικοι. :devil:

Είναι να μη σου τύχει.

Kι εγώ αρχίζω την όπερα.

http://www.youtube.com/watch?v=6w_5-BwvcO8

Η πρωτη πρεπει να ειναι το αγαπημενο στυλ κοριτσιου του Thresh! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...