Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρους εχω ακουσει καποιους να λενε και αλλους να εξιστορουν για το πως καταφεραν κι εξασφαλισαν αεροπορικα εισητηρια σε καλη τιμη λιγο πριν φυγει η πτηση.

Σκεφτομαι κι εγω να το κανω αυτο μπας και καταφερω να γλιτωσω καποια χρηματα απο αυτα που δεν μου περισσεουν...

Θα ηθελα λοιπον οσοι γνωριζουν καποιες σημαντικες λεπτομεριες να μου πουν για να μπορεσω να βγαλω καποια ακρη.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Συνήθως δεν συμβαίνει, και εξαρτάται κυρίως από την εταιρία. Ίσως οι low-cost να έχουν τέτοια πολιτική. Ότι αφορά τις μεγάλες εταιρείες, έρευνες έχουν δείξει ότι 2 εβδομάδες πριν την πτήση έχουν φθηνά εισητήρια (και φυσικά αρκετούς μήνες πριν!).

Δημοσ.

Δηλαδη αν παει κανα 2-3 ωρες πριν απο την πτηση και ζητησω ενα εισητηριο δεν μπορω να εξασφαλισω καλυτερη τιμη με το σκεπτικο οτι θα υπαρχουν 2-3 κενες θεσεις και να τις εκμεταλλευτουν ωστε να μην πεταξει το αεροπλανο με αδειες θεσεις...

Δημοσ.

τι να σου πω οσες φορες εχει τυχει μου συμβαινει αυτο που γραψα.

δηλ.σε φαση αυτος που ψαχνει τελευταια ωρα δεν θα υπολογισει τα λεφτα γιατι επειγει να πεταξει...

οποτε ενα τετοιο εισητηριο ειναι 3-4 απο τα φτηνα!!!

Δημοσ.

Δηλαδη αν παει κανα 2-3 ωρες πριν απο την πτηση και ζητησω ενα εισητηριο δεν μπορω να εξασφαλισω καλυτερη τιμη με το σκεπτικο οτι θα υπαρχουν 2-3 κενες θεσεις και να τις εκμεταλλευτουν ωστε να μην πεταξει το αεροπλανο με αδειες θεσεις...

To έχω ακούσει και εγώ. Το έκανε γνωστός μιας γνωστής μου και έλεγε ότι του καθόταν εισιτήριο σε πολύ καλη τιμή (πρακτικά το minimum / τιμή που θα πλήρωνε πχ 2 μήνες πριν). Αποφάσισε και η γνωστή μου να το κάνει. Να μη σου πω τι πήρε...

Ισως είναι απλά να σου κάτσει. 1 στις 5, 1 στις 10; Δε γνωρίζω. Εχε υπόψη πάντως ότι οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν νόμιμα overbooking οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να περισσέψει θέση. Πόσο μάλλον σε περίοδο εορτών.

Στην απελπισία βέβαια δε χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Σαφως εχει δικιο οτι ειναι αρκετα δυσκολο. Απλα να σου πω πως το σκεφτομαι θελω να φυγω απο Βρυξελλες για Αθηνα καπου στις 5-7 Φεβρουαριου. Ας πουμε οτι η Αegean εχει δυο πτησεις καθημερινα μια το μεσημερι και μια το βραδυ, συν πολλες αλλες εταιριες που πανε Αθηνα με ανταποκριση. Η σκεψη μου ειναι να παω απο το πρωι στο αεροδρομιο και να παρω σβαρνα τα γκισε και στην χειροτερη περιπτωση να μεινω το βραδυ στο αεροδρομιο και να ξαναδοκιμασω και την επομενη μερα. Καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου αλλα ειναι αρκετα δυσκολο σαφως, αλλα απο την αλλη και δυο μηνες το εισητηριο κοστιζει 120 με 150€... Δυο μηνες νωριτερα...

Δημοσ.

Σαφως εχει δικιο οτι ειναι αρκετα δυσκολο. Απλα να σου πω πως το σκεφτομαι θελω να φυγω απο Βρυξελλες για Αθηνα καπου στις 5-7 Φεβρουαριου. Ας πουμε οτι η Αegean εχει δυο πτησεις καθημερινα μια το μεσημερι και μια το βραδυ, συν πολλες αλλες εταιριες που πανε Αθηνα με ανταποκριση. Η σκεψη μου ειναι να παω απο το πρωι στο αεροδρομιο και να παρω σβαρνα τα γκισε και στην χειροτερη περιπτωση να μεινω το βραδυ στο αεροδρομιο και να ξαναδοκιμασω και την επομενη μερα. Καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου αλλα ειναι αρκετα δυσκολο σαφως, αλλα απο την αλλη και δυο μηνες το εισητηριο κοστιζει 120 με 150€... Δυο μηνες νωριτερα...

Πριν πιάσεις τους γκισέδες, μπορείς να ενεργοποιήσείς κάποιο αλέρτ για την πτήση που σε ενδιαφέρει. Η airtickets έχει τέτοια υπηρεσία όπως και το skyscanner (αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση αφού κάνεις αναζήτηση της πτήσης που σε ενδιαφέρει). Σε γλιτώνουν από καθημερινό ψάξιμο και σε ενημερώνουν για προσφορές ή αλλαγή στην τιμή.

Δημοσ.

84€ στο petas.gr

Ευχαριστω! Προς το παρον υπαρχει ενα μικρο θεματακι για να κλεισω εισητηριο στις 5, αν λυθει το θεμα σιγουρα ειναι καλη τιμη.

Πριν πιάσεις τους γκισέδες, μπορείς να ενεργοποιήσείς κάποιο αλέρτ για την πτήση που σε ενδιαφέρει. Η airtickets έχει τέτοια υπηρεσία όπως και το skyscanner (αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση αφού κάνεις αναζήτηση της πτήσης που σε ενδιαφέρει). Σε γλιτώνουν από καθημερινό ψάξιμο και σε ενημερώνουν για προσφορές ή αλλαγή στην τιμή.

Πολυ καλη προταση, σε ευχαριστω την ειχα δει αυτη την υπηρεσια απο την airtickets και παλιοτερα αλλα δεν ειχα δωσει σημασια, μολις τωρα γραφτηκα στο newsletter.

Δημοσ.

αδερφέ, κάποτε έκανα αυτό που αναφέρεις με αρκετά μεγάλη επιτυχία, μόνο που... πέταγα από κάτι κωλοαεροδρόμια σε απομονωμένα νησά κι είχα αγοράσει τόσα πολλά εισιτήρια, που οι υπεύθυνες μου απευθύνονταν με το μικρό, όταν έπαιρνα τηλέφωνο να ελέγξω διαθεσιμότητα.

Γενικά, και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα πάρεις τους όρχεις σου αν πας για στασίδι γκισέ.

Βάνε (μπαρμπε) εδώθε http://www.airfarewatchdog.com/ που θε να πα και κάτι θα βγάνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην πολυπιστευετε τους γνωστους γνωστων ;)
για ψαχτηρι μου ειπαν και αυτο www.kayak.com/

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

αδερφέ, κάποτε έκανα αυτό που αναφέρεις με αρκετά μεγάλη επιτυχία, μόνο που... πέταγα από κάτι κωλοαεροδρόμια σε απομονωμένα νησά κι είχα αγοράσει τόσα πολλά εισιτήρια, που οι υπεύθυνες μου απευθύνονταν με το μικρό, όταν έπαιρνα τηλέφωνο να ελέγξω διαθεσιμότητα.

Γενικά, και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα πάρεις τους όρχεις σου αν πας για στασίδι γκισέ.

μην πολυπιστευετε τους γνωστους γνωστων ;)

για ψαχτηρι μου ειπαν και αυτο www.kayak.com/

Καταλαβα.....παλι θα ξηλωθω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...