Προς το περιεχόμενο

Μeizu MX II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Λυπάμαι που το λέω άλλα άμα δεν είναι Amoled το να το κάνεις....

Δεν εχεις αδικο σε αυτο...Αλλα στα 370 Euros πιστευω οτι μπορω εγω προσωπικα και να δωσω μια ευκαιρια σε κατι νεο εκτος της Samsung,Apple,Htc,SonyEricsson..

Δημοσ.
Καλά 420 δεν γράφει; εννοείται ότι αξίζει έτσι πέρα από την πλάκα

Αν το ψαξεις θα βρεις καταστηματα που το ξεκινουν απο τα 370 και ανεβαινουν!!!

Η μπαταρία δεν είναι κάπως μικρή ;

1800 mAh built-in lithium-ion battery

Ναι μικρη ειναι οντως!

Δημοσ.

παιδια καλο και το meizu mx 2 αλλα εδω τελειωνουν ολα σε οτι αφορα τα κινεζικα superphones τουλαχιστον την στιγμη που μιλαμε και το βρισκεις και γυρω στα 400 και πιο κατω απο κινα.....παρτε ματι χαρακτηριστικα και snapdragon s4 pro παρακαλω οτι καλυτερο κυκλοφορει σημερα σε τετραπυρινο κατα την ταπεινη μου γνωμη ....... http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2-4928.php

Δημοσ.
παιδια καλο και το meizu mx 2 αλλα εδω τελειωνουν ολα σε οτι αφορα τα κινεζικα superphones τουλαχιστον την στιγμη που μιλαμε και το βρισκεις και γυρω στα 400 και πιο κατω απο κινα.....παρτε ματι χαρακτηριστικα και snapdragon s4 pro παρακαλω οτι καλυτερο κυκλοφορει σημερα σε τετραπυρινο κατα την ταπεινη μου γνωμη ....... http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2-4928.php

Εχει αναφερθει κ το Xiaomi mi2 σε αλλο topic φιλε μου...Ειναι πιο φτηνο απο το Meizu MX II...Kαι τα θεωρω και τα 2 τερατα...Και επισης το Xiaomi Mi2 το εχω δει και απο κοντα...και δεν ειναι απλα ενα SuperPhone...Ειναι πολυ καλυτερο απο S3, Iphone 5 παντα κατα τη γνωμη μου!

Δημοσ.
Λυπάμαι που το λέω άλλα άμα δεν είναι Amoled το να το κάνεις....
Ευτυχως!

Σ.Κ.Α.Ο.

Συλλογος Κατα Αμολεντ Οθονων

Δημοσ.

Sar δεν εχω βρει κατι οσο και αν εψαξα παντως..Και επισης δε νομιζω να ειναι μεγαλο γιατι θεωρειται γνωστη και καλη εταιρια η Meizu τουλαχιστον στην αγορα την οποια απευθηνεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...