Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 ημέρες έκανα εγκατάσταση μία έκδοση των windows στο usb φλασάκι μέσω unetbootin. Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές. Η διαδικασία τέλειωσε κανονικά.

Χθες πήγα να το δοκιμάσω και δεν το διάβαζε ο υπολογιστής. Συγκεκριμένα το δοκίμασα σε 2 υπολογιστές και δεν το διαβάζει κανένας.

Πληροφορίες που ίσως χρειαστούν:

1) με το που βάζω το usb στο pc, κάνει κανονικά τον ήχο των windows

2) το λαμπάκι του usb είναι αναμμένο, αλλά δεν αναβοσβήνει

3) Στο device manager μου το εμφανίζει κανονικά

4) Στο disk management το εμφανίζει μόνο στο κάτω πεδίο και το έχει ως "no media". Δοκίμασα να αλλάξω το γράμμα αλλά δεν έφτιαξε

5) Στον υπολογιστή μου δεν φαινόταν αρχικά. Επέλεξα να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τώρα το δείχνει

6) Σαν χωρητικότητα δείχνει 0byte

7) Όταν πάω να το ανοίξω βγάζει μήνυμα "please instert a disk into removable disk"

8) Format δεν μπορώ να κάνω. Βγάζει πάλι παρόμοιο μήνυμα

9) Δοκίμασα ένα πρόγραμμα HP recovery για φλασάκια και ενώ το βλέπει, μου βγάζει πάλι μήνυμα για no media.

10) Σε linux με την εντολή fdisk -l δεν το εμφανίζει καθόλου

11) Δοκίμασα και άλλα προγράμματα όπου κάποια δεν το βλέπουν και άλλα εμφανίζουν τέτοιο μήνυμα.

Με αρκετό ψάξιμο στο net είδα ότι το δύσκολο και μάλλον καταστροφικό, είναι να μη στο δείχνει στο disk management.

Εμένα όμως το δείχνει. Άρα ίσως να υπάρχει τρόπος να το σώσω.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρουν τα αρχεία που έχει μέσα

Δημοσ.

Καλησπέρα εμένα δυο στικακια με τα ίδια συμπτώματα είναι σε τόπο χλοερό μάλλον μεταμορφώθηκαν σε card reader !

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασες και το: HP USB Disk Storage Format Tool;

Αν δεν το δείχνουν τα linux ζόρικα τα πράγματα...

Εγώ όποτε είχα πρόβλημα ή το φόρτωνα σε Ubuntu και το έκανα format από εκεί ή με το hp format που σου είπα...

Αν δεν δουλεύει ούτε με αυτά τότε κάτι κρίσιμο έχεις καταστρέψει / έχεις κάνει override και άστο...

Αν είναι εντός εγγύησης κάνε έναν κόπο αν όχι τότε απλά ξέχνα το...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...