Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μηχανήματος c2q


Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην κοινότητα :)

 

Πρόσφατα έριξα στην P5W-DH deluxe μου έναν Q6600 στη θέση του Ε8200 και έναν SSD 120gb (samsung 830)

 

Αν και η διαφορά είναι αισθητή στις απλές καθημερινές δουλειές, στα παιχνίδια και στο photoshop ζορίζεται. Η κάρτα μου φταίει λογικά για το πρώτο (gts 450) και για το δεύτερο σίγουρα θέλω παραπάνω ram καθώς το cs6 καταπίνει 4gb που έχω εγώ αυτή τη στιγμή για πλάκα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Τα 8gb ddr2 κοστίζουν μια περιουσία, και το budget είναι σφιχτό... Γύρω στα 200€ ότι κάνουμε!

 

Τροφοδότικο έχω ένα 850αρι xilence. Ξέρω, ξέρω, μούφα, άλλα αυτό είχε περισσέψει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν δοκιμάζεις πρώτα, ένα oc στον q6600? Όπως και να το κάνεις, έχει και κάτι χρονάκια στην πλάτη του και το ζητάει το oc.

Aπο μητρική/τροφοδοτικό, είσαι κομπλέ για τουλάχιστον 3Ghz πιστεύω.

Tώρa την gts 450 δεν την λες και θηρίο, αλλά δεν είναι και εντελώς της πλάκας. Αν δεν κάνει την δουλειά που θες, ούτε μετά το oc, πιστεύω για μια τέτοια http://www.skroutz.g...1GB-Dual-X.html και ένα στικάκι των 2G ddr2 ram, σε φτάνουν ακριβώς τα 200 που διαθέτεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To τροφοδοτικο σου δεν ειναι απαραιτητα μουφα, απλως δεν ειναι κορυφαιο. Μνημες ψαξε μεταχειρισμενες. Η καρτα γραφικων σου δεν ειναι πολυ αδυναμη, ουσιαστικα ειναι λιγα κλικ κατω απο την 7750, επομενως εχει νοημα η αντικατασταση της τουλαχιστον με μια 7850. Η πιο συμφερουσα μαλλον ειναι η ΟΕΜ εκδοση με τα 2GB απο digital master.

post-247983-0-80217900-1355778629_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέχασα να πω πως ειναι στα 3,3 ο 6600! Θέλω να ρίξω άλλα 2 gb αλλά φοβάμαι μη χάσει τη σταθερότητα του μετα... Δεν τα παει και τοσο καλα το μηχανημα με πολλες μνημες φορτομενες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω να παίξει πρόβλημα, με μόνο ένα έξτρα στικάκι. Απλά φρόντισε να είναι ίδιες ή τουλάχιστον ίδιων προδιαγραφών.

Πάντως, αν θες αύξηση της μνήμης, πολύ φοβάμαι οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, μιας και δεν πολυ- υπαρχουν σετ 2χ4g, για ddr2. Ξέχασα βασικά να σου πω, οτι κάτι πιο οικονομικό, θα ήταν και η λύση του sli. Το τροφοδοτικό αντέχει, οπότε με 70-80ε, καθαρίζεις απο κάρτα/μνήμες και σου περισεύουν και χρήματα, για κάτι άλλο που ίσως χρειαστείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...