mix@lis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά χαιρετώ! Λοιπόν, θέλω να ανοίξω ένα λογαρισμό τον οποίο θα τον έχω σαν κουμπαρά.Δεν με ενδιαφέρει αν έχει υψηλό επιτόκιο (βέβαια το καλύτερο θα ήταν να έχει.....) απλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρα τα λεφτά και να έχω και μία κάρτα ανάληψης απο atm αν χρειαστεί!!Είμαι ανάμεσα σε eurobank και ταχυδρομικό ταμιευτήριο.....ακούω γνώμες παιδιά.....τι προτείνετε?? ευχαριστώ!
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 ρε φίλε αν δεν έχει επιτόκιο ποιός ο λόγος να τα βάλεις στην τράπεζα; για να τους κάνουμε μάγκες με τα δικά μας χρήματα. χίλιες φορές θαμένα στην αυλή σου τα λεφτά σου είναι το ίδιο σίγουρα σε όλες τις τράπεζες. όσο μπορούν να είναι σίγουρα σε ελληνικές τράπεζες. αυτό είναι άλλο θέμα όμως. το ελληνικό κράτος (εδώ γελάμε) εγγυάται για τις καταθέσεις σου. προσωπικά προτείνω πειραιώς. βέβαια παίζει και το ποσό που θέλεις να βάλεις απέφευγε εθνική.
mix@lis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 εντάξει δεν θα καταθέσω και τα τρελά λεφτά, θα βάλω ένα μικρό ποσό για αρχή και έπειτα όποτε μπορώ θα βάζω απο ένα μικρό ποσό κάθε φορά........ για ποιό λόγο λες να αποφύγω την εθνική?? ευχαριστώ πολύ
leonidas_fs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι η Εθνική φίλε μου είναι ψιλο-χάλια στο πως λειτουργεί. Θα σε κουράσει με τις χαζομάρες τις, και με τις ουρές που έχει. Άσε που το e-banking της είναι τραγικό. Και εγω θα σου προτείνω Πειραιώς.
mix@lis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! το ταχυδρομικο ταμιευτηριο τι λεει?
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 ανάμεσα σε eurobank και ταχυδρομικό, eurobank, αν και πολλοί δε θα πουν καλά λόγια για τη συγκεκριμένη τράπεζα. έχει καλό e-bank και έχει δωρεάν συναλλαγές υπό προυποθέσεις. εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα αυτό μιας και κάνω πληρωμές και στέλνω εμβάσματα δωρεάν. επίσης η eurobank έχει περισσότερα ΑΤΜ και υποκαταστήματα. αν σε ενδιαφέρει αυτό. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά χαιρετώ! Λοιπόν, θέλω να ανοίξω ένα λογαρισμό τον οποίο θα τον έχω σαν κουμπαρά.Δεν με ενδιαφέρει αν έχει υψηλό επιτόκιο (βέβαια το καλύτερο θα ήταν να έχει.....) απλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρα τα λεφτά και να έχω και μία κάρτα ανάληψης απο atm αν χρειαστεί!!Είμαι ανάμεσα σε eurobank και ταχυδρομικό ταμιευτήριο.....ακούω γνώμες παιδιά.....τι προτείνετε?? ευχαριστώ! Αν θες σιγουρια σε τετοιους καιρους χωρις να σε νοιαζει το επιτοκιο, παρε ενα γερο χρηματοκιβωτιο βιδωσε το/κολλησε το σε κρυφο σημειο και μεσα σε μπετο και εισαι ενταξει. Αν θες και επιτοκιο, τοτε κανε τα κουμαντα σου και βγαλτα σε χωρα που δειχνει να εχει οικονομικη κατασταση καλυτερη απτη δικη μας. Αν θες να εχεις συνδιαλλαγες με αμεσοτητα, με ανεκτο επιτοκιο και σιγουρια ετσι κι ετσι, τοτε τραβα βαλτα σε μια ελληνικη τραπεζα. Αν δεν μιλαμε για αβαβα τραπεζα τυπου proton, τοτε αν γινει το μπαμ θα γινει για ολους μαζι και δεν θα σε σωσει ο παραγοντας "να τα βαλω εθνικη ή eurobank ή alpha".
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 το αστείο είναι με μερικούς που νομίζουν ότι αν τα βάλλουν στην εθνική είναι σίγουροι. κούνια που σας κούναγε. με όποιον μιλήσω μου λέει: εθνική, είναι κρατική τράπεζα είσαι σίγουρος. ό,τι να ναι. αν γίνει το μπαμ όπως λέει ο midi, κλάφτε τα
Haldol Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Για τέτοιους λογαριασμούς, μην ασχολείστε με επιτόκια, δεν έχουν καμία σημασία. Οι περισσότεροι λογαριασμοί ταμιευτηρίου έχουν επιτόκιο πολύ κάτω του 1%— και ακόμα κι αυτό το νούμερο είναι καρα-υπερβολάκλα! Το ΤΤ ας πούμε, στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου δίνει 0,10% επιτόκιο για ποσά κάτω των 20,000€. Πόσα λεφτά θα έχετε μέσα; Να πούμε 1,000€; Ε, μετά από ένα χρόνο, εάν δεν αυξήσετε το κεφάλαιο... με το εξωπραγματικό επιτόκιο του 0,1% θα έχετε κερδίσει... 1€ ολόκληρο. Εάν στο παιχνίδι βάλουμε και τον πληθωρισμό, δε θα έχετε κερδίσει τίποτα... θα έχετε χάσει! Οπότε διαλέξτε με βάση την ποιότητα υπηρεσιών (εξυπηρέτηση στα καταστήματα, στο τηλέφωνο, παρεχόμενες υπηρεσίες απ'το e-banking, πόσα ΑΤΜ έχει και που, κλπ) και μόνο. Όχι με τα επιτόκια, αυτά δε παίζουν ρόλο σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τον haldol.Ή αν δεν σε ενδιαφέρουν πολλά-πολλά,άνοιξε λογαριασμό σε μία μικρή τράπεζα.Μην ταλαιπωρήσε σε περίπτωση που θέλεις να την επισκεπτείς(Γενική,marfin κλπ.).τα λεφτά όπου και να τα βάλεις το ίδιο και το αυτό είναι.Αν χαθούμε,χάθηκαν!
aris1986 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Το e-banking της εθνικής νομίζω μονο με internet explorer παιζει. Όλα τ'αλλα τα browsers πιάνει hacking attempt. Ενας φιλος με mac τραβιότανε και έβριζε. Ηρθε σπιτι μου, ξεθαψα τον explorer και κανε την δουλειά του. Αυτο πιο παλια (τωρα δεν ξερω αμα αλλαξε)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Το e-banking της εθνικής νομίζω μονο με internet explorer παιζει.Όλα τ'αλλα τα browsers πιάνει hacking attempt. Ενας φιλος με mac τραβιότανε και έβριζε. Ηρθε σπιτι μου, ξεθαψα τον explorer και κανε την δουλειά του. Αυτο πιο παλια (τωρα δεν ξερω αμα αλλαξε) Πράγματι κάποτε μου έβγαζε πρόβλημα το ebanking της Εθνικής σε Mac, όταν έμπαινα με το Safari. Με τον Opera λειτουργούσε κανονικά από την αρχή (!), μετά έστρωσε με τον Firefox, με τον Chrome μάλλον λειτουργούσε πάντα και τώρα πια δουλεύει με τον Safari (τουλάχιστον στα Mountain Lion), οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τους άλλους. Πάντως έχει ένα καλό σε σχέση με το ebanking της Alpha Bank (δεν ξέρω για άλλες), ότι σου ζητάει τον κωδικό της συσκευής (i-Code) τη στιγμή που σου χρειάζεται. Ενώ πχ στην Alpha Bank πρέπει να κάνεις login ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ το i-Code (στο ζητάει στην αρχή δηλαδή). Οπότε αν μπεις χωρίς i-Code και στην πορεία το χρειαστείς, θα πρέπει να κάνεις logout και ξανά login.
arxaggelos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Το e-banking της Εθνικής άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα την περασμένη άνοιξη όταν η Mozilla άρχισε την πολιτική των απανωτών update. Κράτησε κανένα 2-3μηνο, οπότε μπορούσαμε να μπούμε μόνο με IE. Από τότε όμως ο FF (όλες οι τελευταίες εκδόσεις) δουλεύει μια χαρά. Αν και δεν το πολυσυμπαθώ, το καλό που έχει είναι ότι περιέχει όλες τις πληρωμές δημοσίου και είναι πολύ εύκολο να πληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα