Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, ο λογαριασμός μου paypal είναι πιστωμένος με ένα ποσό και θέλω να μάθω με ποιο τρόπο αυτό το ποσό μπορεί να μεταφερθεί στην προπληρωμένη κάρτα μου για να κάνω την ανάληψη αργότερα από την τράπεζα. Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω, που να πατήσω;

Αν μεταφερθεί αυτό το ποσό στην προπληρωμένη κάρτα μου, η Paypal κρατάει ένα ποσό από αυτό που έχω ως προμήθεια ή μπορεί να μεταφερθεί ολόκληρο;

Δημοσ.

λοιπόν σίγουρα με το που έβγαλες την χρεωστική σου σου άνοιξαν λογαριασμό ταμιευτηρίου που πρέπει και να έχεις.

μπαίνεις paypal πάς profile--> add or edit bank acount το επιλέγεις, βάζεις τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού που σου ζητάει και πατάς οκ. με αυτό καταχωρεί τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

πάς εκεί που γράφει withdraw το επιλέγεις, βλέπεις τον αριθμό της τράπεζας που έχεις καταχωρήσει πρίν,

επιλέγεις και πατάς Withdraw funds to your bank account  σου ανοίγει η επόμενη καρτέλα που σου λέει From this balance€ χ EUR

το Χ είναι τα χρήματα που έχεις στο paypal επιλέγεις το πόσα θέλεις να μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό και πατάς continue

αυτό ήταν σε 1 με 2 ημέρες τα χρήματα που έχεις επιλέξει απο το paypal θα μεταφερθούν στο λογαριασμό σου

δεν κρατάει προμήθεια, το ποσό μεταφέρετε ολόκληρο. το τελευταίο στάδιο που θα δείς για την μεταφορά είναι το παρακάτω

πιστεύω να σε βοήθησα.

Withdraw Funds by Electronic Transfer

Please indicate the amount you want to withdraw and which bank account to credit.

It usually takes 1-2 business days to complete a transfer.

From this balance€0.00 EUR

AmountEUR

To
Add Bank Account | Currency converter

Note: If your bank information is incorrect, your withdrawal will be returned and a fee will be charged. See the fees table. Additional bank fees may apply. Please contact your bank directly regarding additional fees.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια καταρχήν. Στο "add or edit bank acount" μου βγάζει το εξής παράθυρο:

10404692.jpg

Στο "account type" τι επιλογή βάζω; Επίσης τι είναι το "Iban number"; Η κάρτα που έχω είναι VISA, προπληρωμένη κάρτα από την τράπεζα Κύπρου, και έχει 16 νούμερα πάνω.Το Iban μου ζητάει 27 νούμερα να συμπληρώσω.

Δημοσ.

Για προπληρωμένη μιλάει.

Στην προπληρωμένη δεν μπορείς να μεταφερεις χρήματα απο το παυπαλ τα οποία προέρχονται απο άμειβες, μπορείς μονο απο επιστροφές χρημάτων που έγιναν μετα απο αγορές μέσω παυπαλ.

Αυτο που πρέπει να κανεις ειναι άσχετο με την κάρτα σου, απλα πρέπει να συνδέσεις ενα τραπεζικό λογαριασμό ΔΙΚΟ ΣΟΥ (ιδιο ονομα παυπαλ ιδιο στον λογαριασμό) με το παυπαλ, (ταμιευτήριο κλπ.)

ή αν δεν θελεις εναλλακτικά μπορείς να τα ξοδέψεις σε αγορές.

Δημοσ.

στην επιλογή βάζεις checking

το iban δεν είναι ο αριθμός της κάρτας ούτε και του λογαριασμού σου αυτό πρέπει να το αναγράφει το βιβλιάριο, καρτελίτα που σου έχει δώσει η τράπεζα, αν οχι επικοινώνησε με την τράπεζα να στο δώσει, εύκολο είναι.

Για προπληρωμένη μιλάει.

Στην προπληρωμένη δεν μπορείς να μεταφερεις χρήματα απο το παυπαλ τα οποία προέρχονται απο άμειβες, μπορείς μονο απο επιστροφές χρημάτων που έγιναν μετα απο αγορές μέσω παυπαλ.

Αυτο που πρέπει να κανεις ειναι άσχετο με την κάρτα σου, απλα πρέπει να συνδέσεις ενα τραπεζικό λογαριασμό ΔΙΚΟ ΣΟΥ (ιδιο ονομα παυπαλ ιδιο στον λογαριασμό) με το παυπαλ, (ταμιευτήριο κλπ.)

προπληρωμένη έχω και εγώ και είναι όπως τα είπα πάραπανω...

Δημοσ.
Για προπληρωμένη μιλάει.

Το ποσό είναι επιστροφή από μια αγορά που είχα κάνει μέσω Paypal.

στην επιλογή βάζεις checking

το iban δεν είναι ο αριθμός της κάρτας ούτε και του λογαριασμού σου αυτό πρέπει να το αναγράφει το βιβλιάριο, καρτελίτα που σου έχει δώσει η τράπεζα, αν οχι επικοινώνησε με την τράπεζα να στο δώσει, εύκολο είναι.

προπληρωμένη έχω και εγώ και είναι όπως τα είπα πάραπανω...

Δεν μου έχει δώσει κανένα βιβλιάριο η Τράπεζα. Μόνο αυτή την κάρτα πήρα για να μπορώ να κάνω αγορές στο διαδίκτυο.

Θα τους τηλεφωνήσω να μου δώσουν το IBAN number.

Δημοσ.
Το ποσό είναι επιστροφή από μια αγορά που είχα κάνει μέσω Paypal.

Δεν μου έχει δώσει κανένα βιβλιάριο η Τράπεζα. Μόνο αυτή την κάρτα πήρα για να μπορώ να κάνω αγορές στο διαδίκτυο.

Θα τους τηλεφωνήσω να μου δώσουν το IBAN number.

Αν το ποσον ειναι απο αγορα άκυρα ολα τα παραπάνω

Απλα περίμενε 3-4 μερες και τα χρηματα θα επιστρέψουν στην προπληρωμένη σου καρτα.

ΥΓ

Αυτα τα λενε απο την αρχη, μην γράφουμε ποστ ετσι για να γεμίζουμε σελίδες.

Πέραν αυτου υπάρχει έτοιμο θέμα που μπορείτε να ενημερωθείτε

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/unread/

Δημοσ.
Αν το ποσον ειναι απο αγορα άκυρα ολα τα παραπάνω

Απλα περίμενε 3-4 μερες και τα χρηματα θα επιστρέψουν στην προπληρωμένη σου καρτα.

ΥΓ

Αυτα τα λενε απο την αρχη, μην γράφουμε ποστ ετσι για να γεμίζουμε σελίδες.

Πέραν αυτου υπάρχει έτοιμο θέμα που μπορείτε να ενημερωθείτε

http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/unread/

Ok, σε ευχαριστώ. Θα περιμένω τότε για να πιστωθεί η κάρτα μου με αυτό το πόσο.

Δημοσ.

για να πανε σε τραπεζικο λογαριασμο η paypal δεν κραταει λεφτα. προσοχη ομως !!! Κρατανε οι δικες μας τραπεζες!

Και συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη ισχυει απο 2 τραπεζες τουλαχιστον που ελεξα ακριβως το ιδιο ! 3 ευρω προμηθεια ανα 12.500 ευρω!!!

Δηλαδη αν πατησεις να πανε σε ελληνικο λογαριασμο 10 ευρω τελικα θα παρεις 7 ευρω αφου θα χασεις τα 3!

Αν ζητησεις 1 ευρω θα ζημιωθεις και με 2 αφου θα σου κρατησει παλι 3 ευρω! Αν ζητησεις 12500 ευρω τοτε θα χασεις 3 ευρω.

Πανω απο 12500 αλλαζει η χρεωση και δεν συμφερει απο οσο θυμαμαι, οποτε εμβασματα εως 12500 ευρω και προτιμηση σε 1 και καλο.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Επειδή θέλω να κάνω το ίδιο, να μεταφερω δηλ. απο paypal balance (από πληρωμή και όχι επιστροφή) σε prepaid κάρτα Πειραιώς, ακόμη δε γίνεται;

Γιατί βλέπω εδώ στο paypal λέει:

Yes. You can withdraw money to eligible Visa & MasterCard debit or prepaid cards

https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/Can-I-withdraw-money-to-my-credit,-debit,-or-prepaid-card-FAQ859

Λογαριασμό στην Πειραιώς δεν έχω!

Επεξ/σία από Composer
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Composer είπε

Καλησπέρα.

Επειδή θέλω να κάνω το ίδιο, να μεταφερω δηλ. απο paypal balance (από πληρωμή και όχι επιστροφή) σε prepaid κάρτα Πειραιώς, ακόμη δε γίνεται;

Γιατί βλέπω εδώ στο paypal λέει:

Yes. You can withdraw money to eligible Visa & MasterCard debit or prepaid cards

https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/Can-I-withdraw-money-to-my-credit,-debit,-or-prepaid-card-FAQ859

Λογαριασμό στην Πειραιώς δεν έχω!

Η λέξη κλειδί είναι το eligible . Δηλαδή δεν παρέχεται για όλες τις κάρτες αλλά για κάποιες. Λογαριασμο σε άλλη τράπεζα δεν έχεις;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spartak1 είπε

Η λέξη κλειδί είναι το eligible . Δηλαδή δεν παρέχεται για όλες τις κάρτες αλλά για κάποιες. Λογαριασμο σε άλλη τράπεζα δεν έχεις;

Έχω στην Εθνική.

Απλά για κάποιους προσωπικούς λόγους ήθελα στην προπληρωμένη.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Composer είπε

Έχω στην Εθνική.

Απλά για κάποιους προσωπικούς λόγους ήθελα στην προπληρωμένη.

Αυτά μου διαβάζεις ισχύουν για Αμερική όχι για Ελλάδα.

Στην Ελλάδα από paypal balance μπορείς να τραβήξεις μόνο σε λογαριασμό τραπέζης. Ούτε σε προπληρωμενη ούτε πουθενά αλλού.

Αν δεν τα θες στην εθνική άνοιξε μια revolut κ στειλτα εκεί τα λεφτά από την paypal.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ισχύουν μόνο για Αμερική.

Ισχύουν για αρκετές χώρες του κόσμου αλλά σίγουρα η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Αν έχεις ελληνικό paypal μπορείς να μεταφέρεις χρήματα ΜΟΝΟ σε δικό σου λογαριασμό τραπέζης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gbouros είπε

Δεν ισχύουν μόνο για Αμερική.

Ισχύουν για αρκετές χώρες του κόσμου αλλά σίγουρα η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Αν έχεις ελληνικό paypal μπορείς να μεταφέρεις χρήματα ΜΟΝΟ σε δικό σου λογαριασμό τραπέζης.

Για κάθε χώρα υπάρχει το αντίστοιχο thread στην paypal που αναφέρει τους διαθέσιμους τρόπους, εκείνο που διάβαζε ο φίλος ήταν αποκλειστικά για Αμερική. Οπότε πολλές επιλογές που έβλεπε εκεί ίσχυαν μόνο για Αμερική ;)

Οι αρκετές χώρες που αναφέρεις είναι 5-6 σε όλες τις άλλες είναι όπως κ στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...