NikosKallithea Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 16/2/2018 στις 3:21 ΜΜ, Composer είπε Καλησπέρα. Επειδή θέλω να κάνω το ίδιο, να μεταφερω δηλ. απο paypal balance (από πληρωμή και όχι επιστροφή) σε prepaid κάρτα Πειραιώς, ακόμη δε γίνεται; Γιατί βλέπω εδώ στο paypal λέει: Yes. You can withdraw money to eligible Visa & MasterCard debit or prepaid cards https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/Can-I-withdraw-money-to-my-credit,-debit,-or-prepaid-card-FAQ859 Λογαριασμό στην Πειραιώς δεν έχω! Σημερα υπαρχει λυση στο προβλημα αυτο, μπορεις να το λύσεις εκδίδοντας μια προπληρωμενη κάρτα απο την revolut(ψαξε στο insomnia θα βρεις οδηγο) και να μεταφέρεις σε αυτην τα χρηματα χωρίς τον κίνδυνο των ελληνικων τραπεζων, με κρατήσεις κλπ 1
gbouros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι αρκετές χώρες που αναφέρεις είναι 5-6 σε όλες τις άλλες είναι όπως κ στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο 5-6. Από το παρακάτω link μπορείς να δεις και μόνος σου τι ισχύει https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-country-functionality-outside&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8dc3f308debf7330dd8d0b0a9f21afd7d3 Albania Algeria Antigua Bahamas Bahrain Barbados Belize Bosnia Botswana Bulgaria Chile Croatia Cyprus και είμαι ακόμα στο C. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από gbouros
foris7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα.Θέλει ενα συγγενικό μου πρόσωπο που βρίσκεται Γερμανία να μου βάλει ενα ποσό στο Paypal μου (που είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογ/σμο και χρεωστική κάρτα) απο το Paypal του. Τί προμήθειες θα υπάρξουν απο κάθε πλευρά και πόσο καιρό θα πάρει για να έρθουν τα χρήματα απο τον τραπεζικό του λογαριασμό στον δικό μου? Είναι προτιμότερο χρονικά και οικονομικά να μου στείλει έμβασμα μέσω των τραπεζών? Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Χρήματα απο παυπαλ σε παυπαλ δεν εχουν προμήθεια και τα βλέπεις άμεσα στο balance σου, για να δεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό πρεπει να τα αποσυρεις εσυ χειροκίνητα και παλι χωρίς προμήθεια απο το παυπαλ. Εχουν όμως προμήθειες οι ελληνικές τράπεζες για τα εισερχόμενα εμβάσματα και κάνουν 3-4 εργάσιμες να φανούν στην τραπεζα
foris7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Χρήματα απο παυπαλ σε παυπαλ δεν εχουν προμήθεια και τα βλέπεις άμεσα στο balance σου, για να δεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό πρεπει να τα αποσυρεις εσυ χειροκίνητα και παλι χωρίς προμήθεια απο το παυπαλ. Εχουν όμως προμήθειες οι ελληνικές τράπεζες για τα εισερχόμενα εμβάσματα και κάνουν 3-4 εργάσιμες να φανούν στην τραπεζα Για να μεταφέρει χρήματα απο το τραπεζικό του λογαριασμό (ή κάρτα) στο Paypal και στην συνέχεια εγω απο το Paypal Balance μου στον λογαριασμό μου(ή καρτα),δεν κρατιεται καμία προμήθεια? απο paypal σε paypal γνωρίζω ότι είναι δωρεάν..και επίσης όλες αυτές οι μετακινήσεις (Tράπεζα Γερμανίας -> Paypal 1 -> Paypal 2 -> Τράπεζα Ελλάδος) δεν κρατάνε κάποιες μέρες?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, foris7 είπε Για να μεταφέρει χρήματα απο το τραπεζικό του λογαριασμό (ή κάρτα) στο Paypal και στην συνέχεια εγω απο το Paypal Balance μου στον λογαριασμό μου(ή καρτα),δεν κρατιεται καμία προμήθεια? απο paypal σε paypal γνωρίζω ότι είναι δωρεάν..και επίσης όλες αυτές οι μετακινήσεις (Tράπεζα Γερμανίας -> Paypal 1 -> Paypal 2 -> Τράπεζα Ελλάδος) δεν κρατάνε κάποιες μέρες? Οχι η μονη καθυστέρηση ειναι στις ελληνικες τραπεζες που θελουν 2-4 μερες για να πιστωσουν τα χρηματα και καμια προμήθεια και πουθενά(περαν αυτης που ανέφερα)
foris7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Οχι η μονη καθυστέρηση ειναι στις ελληνικες τραπεζες που θελουν 2-4 μερες για να πιστωσουν τα χρηματα και καμια προμήθεια και πουθενά(περαν αυτης που ανέφερα) άρα αν κατάλαβα καλά για να έρθουν τα χρήματα θέλει 2-4 μέρες (Paypal δικό μου -> Τράπεζα Ελλάδος) και προμήθεια όσο χρεώνει το εισερχόμενο έμβασμα η τράπεζα μου..Στην ουσία δλδ είναι το σαν να στέλνονται τα χρήματα μέσω εμβάσματος..
gbouros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, foris7 είπε Καλησπέρα.Θέλει ενα συγγενικό μου πρόσωπο που βρίσκεται Γερμανία να μου βάλει ενα ποσό στο Paypal μου (που είναι συνδεδεμένο με τραπεζικό λογ/σμο και χρεωστική κάρτα) απο το Paypal του. Τί προμήθειες θα υπάρξουν απο κάθε πλευρά και πόσο καιρό θα πάρει για να έρθουν τα χρήματα απο τον τραπεζικό του λογαριασμό στον δικό μου? Είναι προτιμότερο χρονικά και οικονομικά να μου στείλει έμβασμα μέσω των τραπεζών? Ευχαριστώ Επειδή έχω μεταφέρει αρκετές φορές τράπεζα-->τράπεζα και Paypal-->τράπεζα έχω παρατηρήσει ότι το paypal είναι ελαφρώς πιο αργό. Ίσως να περνάνε κάποιες ώρες από τη στιγμή που δίνεις εντολή για μεταφορά χρημάτων μέχρι το paypal να μεταφέρει αυτή την εντολή στην τράπεζα που συνεργάζεται και έτσι να χάνεις καμιά εργάσιμη. Σε κάθε περίπτωση συμφέρει να σου κάνει κατευθείαν έμβασμα. Οικονομικά δεν γλιτώνεις κάτι αλλά ίσως τα πάρεις λίγο πιο γρήγορα. ΠΡΟΣΟΧΗ: για οποιαδήποτε μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό σου (ειδικά για μεγάλα ποσά) υπάρχει η πιθανότητα ελέγχου από την εφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα