Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φρενηρής είναι ο ρυθμός με τον οποίο κατεβαίνει το δημοφιλές πρόγραμμα της Google από τους χρήστες συσκευών της Apple καθώς μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την διάθεσή του έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια downloads και φυσικά καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα.Να υπενθυμίσουμε ότι οι χάρτες της Google δεν περιλαμβανόταν στην τελευταία έκδοση του ios η οποία προσέφερε χαρτογράφηση της Apple που κάθε άλλο παρά ώριμη ήταν προκαλώντας ειρωνικά σχόλια και αντιδράσεις ανά τον κόσμο.

Link.png Site: https://plus.google.com/+JeffHuber/posts/CfXMJ76Nfwk[/url]']Google Plus

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Με τα χάλια των χαρτών της Apple δε μου κάνει αίσθηση... αναμενόμενο ήταν... προσωπικά μου είναι άχρηστο βέβαια.

Δημοσ.

Δεν ειμαι Fan της Apple αλλα μου κανει εντυπωση πως ξεμεινε τοσο πισω σε αυτον τον τομεα.

Βλεπω τη Google να τα σαρωνει ολα σιγα σιγα.

Δημοσ.

Η χάρτες από την φύση τους είναι χαοτική. Και όσο οι χρήστες απαιτούν την ενημέρωση τους και για το πιο απομακρυσμένο σημείο, τόσο οι απαιτήσεις θα είναι τεράστιες. 

Η χάρτες του Google και Nokia έχουν εξέλιξη πολλών ετών και ο κόσμος τους εμπιστεύεται. Αναπόφευκτα και οι χάρτες τις Apple θα φτάσουν σε ικανοποιητικό σημείο.

• Like 1
Δημοσ.

Oι χάρτες της MS μια χαρά είναι και εκείνης. Όσο για τα windows phones, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμα. Περιμένατε μέσα σε 1-2 μήνες που έχουν βγει τα windows phones 8, να κατακτήσουν την αγορά;;;;

Δημοσ.
Εγω δεν θα εβγαζα google maps για iOS τουλαχιστον οχι τσαμπα!

Στις άλλες πλατφόρμες δλδ τσαμπέ έτσι;

Για να "τιμωρήσει" την apple και τους χρήστες τις επειδή δοκίμασαν τους σάπιους χάρτες της έτσι;

Δημοσ.
Στις άλλες πλατφόρμες δλδ τσαμπέ έτσι;

Για να "τιμωρήσει" την apple και τους χρήστες τις επειδή δοκίμασαν τους σάπιους χάρτες της έτσι;

Γιατι ειναι αντιπαλος ετσι ειναι η αγορα, ειδες τη κανει με τα WP8;
Δημοσ.

Οι χάρτες της Nokia είναι απαράδεκτοι σε σχέση με αυτούς της Google. κάποιοι κακομοίρηδες αναγκάζονται να τους χρησιμοποιούν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...