Skylined Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Φρενηρής είναι ο ρυθμός με τον οποίο κατεβαίνει το δημοφιλές πρόγραμμα της Google από τους χρήστες συσκευών της Apple καθώς μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την διάθεσή του έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια downloads και φυσικά καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη σχετική λίστα.Να υπενθυμίσουμε ότι οι χάρτες της Google δεν περιλαμβανόταν στην τελευταία έκδοση του ios η οποία προσέφερε χαρτογράφηση της Apple που κάθε άλλο παρά ώριμη ήταν προκαλώντας ειρωνικά σχόλια και αντιδράσεις ανά τον κόσμο. Site: https://plus.google.com/+JeffHuber/posts/CfXMJ76Nfwk[/url]']Google Plus Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2012 από Skylined
Haldol Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Με τα χάλια των χαρτών της Apple δε μου κάνει αίσθηση... αναμενόμενο ήταν... προσωπικά μου είναι άχρηστο βέβαια.
DeadpooI Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Α, ρε apple με τις πατάτες σου.. Οι χάρτες σε μάραναν. 2
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Για ipad δεν εχει βγει ακομα, μονο για iphone
Nvidiaman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειμαι Fan της Apple αλλα μου κανει εντυπωση πως ξεμεινε τοσο πισω σε αυτον τον τομεα. Βλεπω τη Google να τα σαρωνει ολα σιγα σιγα.
bisbirikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Η χάρτες από την φύση τους είναι χαοτική. Και όσο οι χρήστες απαιτούν την ενημέρωση τους και για το πιο απομακρυσμένο σημείο, τόσο οι απαιτήσεις θα είναι τεράστιες. Η χάρτες του Google και Nokia έχουν εξέλιξη πολλών ετών και ο κόσμος τους εμπιστεύεται. Αναπόφευκτα και οι χάρτες τις Apple θα φτάσουν σε ικανοποιητικό σημείο. 1
Street-Fighter Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 σε 5-6 χρόνια ίσως. Αλλά ξεχνάς οτι όλοι οι άλλοι θα έχουν εξελιχθεί!
Nvidiaman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ποιοι αλλοι; η microsoft πιανεται για αντιπαλος; δεν βλεπω τα windows mobile να περπατανε. Μονο η Apple.
arxaggelos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Βεντούζα οι χάρτες της Apple. Το επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι χρήστες. 3
kallair Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Oι χάρτες της MS μια χαρά είναι και εκείνης. Όσο για τα windows phones, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμα. Περιμένατε μέσα σε 1-2 μήνες που έχουν βγει τα windows phones 8, να κατακτήσουν την αγορά;;;;
REDODIN7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Εγω δεν θα εβγαζα google maps για iOS τουλαχιστον οχι τσαμπα!
aris1986 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Εγω δεν θα εβγαζα google maps για iOS τουλαχιστον οχι τσαμπα! Στις άλλες πλατφόρμες δλδ τσαμπέ έτσι; Για να "τιμωρήσει" την apple και τους χρήστες τις επειδή δοκίμασαν τους σάπιους χάρτες της έτσι;
REDODIN7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Στις άλλες πλατφόρμες δλδ τσαμπέ έτσι; Για να "τιμωρήσει" την apple και τους χρήστες τις επειδή δοκίμασαν τους σάπιους χάρτες της έτσι; Γιατι ειναι αντιπαλος ετσι ειναι η αγορα, ειδες τη κανει με τα WP8;
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Οι χάρτες της Nokia είναι απαράδεκτοι σε σχέση με αυτούς της Google. κάποιοι κακομοίρηδες αναγκάζονται να τους χρησιμοποιούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα