Neglextis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Κάλησπερα σας, Σκέφτομαι να βάλω στο δωμάτιο μου ένα Media Center. Θα ήθελα να ρωτήσω. Να φτιάξω ένα PC Media Center ή να πάρω Apple TV ή WD TV? Επίσης αν φτιάξω έγω ένα δικό μου παίζει ρόλο τη μητρική mini να βάλω δηλαδή ASUS, Asrock,....?
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ένα PC media-center έχει πάντα την ευελιξία να το φέρεις στα μέτρα σου και από SW αλλά και από HW. πχ μπορείς να το κάνεις και παιχνιδομηχανή. Εσύ θα κρίνεις όμως τι θέλεις. Η μητρική δεν έχει ρόλο, αρκεί να ικανοποιεί τα κριτήριά σου)
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 SW = Software = Λειτουργικό, προγράμματα, games κ.ο.κ HW = Hardware = Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις για να τον συνθέσεις (CPU, VGA, μνήμη, μητρική κ.ο.κ.)
dreaming123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Software και Hardware... Και εγω πιστέυω το media center είναι πολύ καλύτερο θα δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα αλλά θα τα παίζει ΟΛΑ!
Neglextis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 SW = Software = Λειτουργικό, προγράμματα, games κ.ο.κHW = Hardware = Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις για να τον συνθέσεις (CPU, VGA, μνήμη, μητρική κ.ο.κ.) ΑΑ οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα