Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μιας και μετά από 5 χρόνια το HP μου με άφησε, λέω να αγοράσω κάποιο άλλο,δεν έχω ακόμα ψάξει για κάτι συγκεκριμένο ,το μόνο που θέλω είναι να είναι αρκετά γρήγορο,και να μπορεί να παίζει κανένα Call Of duty 4 και League of Legends χωρίς κολλήματα..να είναι άνετο στο σερφάρισμα.. αυτά..

Το ποσό που μπορώ να δώσω είναι ,μέχρι 500-550 ευρώ με το ζόρι..

Μένω στα Χανιά...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι το είπα γιατί με Gaming λαπτοπ στα 550 θα είναι δύσκολο..

Δες αυτό αν υπάρχει ακόμα και ζόρισε λίγο το "ζόρι" αν γίνεται.. > http://www.insomnia.gr/topic/469232-lenovo-z580-i56g1tbgt635m-599-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82/page-3

Δημοσ.

Δηλαδη με 600 ευρω περνω το lenovo?

Είναι καλο?

Από ότι είδα εδώ στον κωτσόβολο δεν το έχουν..αρα το παραγγέλνω απο το Electroworld..

Δημοσ.
Δηλαδη με 600 ευρω περνω το lenovo?

Είναι καλο?

Από ότι είδα εδώ στον κωτσόβολο δεν το έχουν..αρα το παραγγέλνω απο το Electroworld..

Το "ιδιο" μαγαζί είναι ..  Στο topik που σου έδωσα έχει και εντυπώσεις από κάποιους που το απέκτησαν ήδη. ;)

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική laptop για Gaming με 500 €. Καλύτερα ένα αξιόμαχο Desktop με τα ίδια λεφτά.

Δεν γράφω πουθενά ότι το θέλω για gaming ούτε οτι θελω gaming laptop..απλα είπα ότι εάν γινεται να παίζει και κανενα παιχνιδι..

Το Έχω Desktop,απλά δεν είμαι ο μόνος gamer στην οικογένεια.. το έγραψα για πλάκα..

Το "ιδιο" μαγαζί είναι ..  Στο topik που σου έδωσα έχει και εντυπώσεις από κάποιους που το απέκτησαν ήδη. ;)

Από ότι βλέπω εδώ που μένω δεν είναι διαθέσιμο..για αυτο θέλω να το αγοράσω απο το Electroworld

Δημοσ.
Δεν γράφω πουθενά ότι το θέλω για gaming ούτε οτι θελω gaming laptop..απλα είπα ότι εάν γινεται να παίζει και κανενα παιχνιδι..

Το Έχω Desktop,απλά δεν είμαι ο μόνος gamer στην οικογένεια.. το έγραψα για πλάκα..

Από ότι βλέπω εδώ που μένω δεν είναι διαθέσιμο..για αυτο θέλω να το αγοράσω απο το Electroworld

Το λέω απλά γιατί έπαιζα γύρω στα 5 χρόνια σε λάπτοπ και από τότε πήρα desktop με 23άρα οθόνη είναι άλλη αίσθηση. Και μην ξεχνάς ότι με λάπτοπ με 500-600 ευρώ σε 2-3 χρόνια κάποια παιχνίδια που θα θες να παίξεις δεν θα τα παίζει , και τα gaming λάπτοπ έχουνε όλα τα κακά της υπερθέρμανσης κ.λ.π.

Δεν σε αποτρέπω να το πάρεις απλά σου λέω, γιατί είναι καλύτερο το Desktop για παιχνίδια.

Δημοσ.
Το λέω απλά γιατί έπαιζα γύρω στα 5 χρόνια σε λάπτοπ και από τότε πήρα desktop με 23άρα οθόνη είναι άλλη αίσθηση. Και μην ξεχνάς ότι με λάπτοπ με 500-600 ευρώ σε 2-3 χρόνια κάποια παιχνίδια που θα θες να παίξεις δεν θα τα παίζει , και τα gaming λάπτοπ έχουνε όλα τα κακά της υπερθέρμανσης κ.λ.π.

Δεν σε αποτρέπω να το πάρεις απλά σου λέω, γιατί είναι καλύτερο το Desktop για παιχνίδια.

Έχεις απόλυτο δίκαιο γιατί και εγώ που έχω το Desktop είμαι μια χαρά με όλα,αλλά το λάπτοπ απο θέμα χρησης έχει άλλη αίσθηση..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...