Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον χρειαζομαι για ασφαλίση ΙΚΑ ανέργων.

Το θέμα ειναι οτι εχω ΑΜΚΑ,ΑΦΜ αλλα μου ζητησαν τον αριθμό μητρώου.

Ειπα οτι δεν εχω.

Η πλακα ειναι οτι ειχα κανει την πρακτική μου στον Δήμο και μου κολλαγανε ενσημα (για να παρω το πτυχιο).

Οποτε λογικά θα έχω καποιον αριθμό. Απλα εχουν περασει 2 χρονια και δεν θυμαμαι.

Υπάρχει τρόπος να τα δω απο τον site του Ίκα ή απο καπου αλλου;

Γιατι αμα παω εκει ξανα θα χάσω τη μπαλα.

Δημοσ.

Εάν είχες εγγραφεί στο μητρώο του ΙΚΑ (σήμερα ΕΟΠΥΥ), θα σου είχαν δώσει αποδεικτικά της εγγραφής και του αριθμού σου.

Δημοσ.

Πηγαινε ΙΚΑ και ζητα συγκεντρωτικη των ενσημων .Εχει κατι κωδικους η εκτυπωση .Ισως ειναι καποιος απο αυτους.

Ρωτα τον υπαλληλο σε φαση "¨ο αριθμος μητρωου ικα ποιος ειναι απο αυτους?".Λογικα θα σου πει.

EDIT : μπορει να λεω μαλακια αλλα μην μπερδευομαστε με τον ΕΟΠΥΥ .Αυτος ειναι για την ασφαλιση υγειας , οχι για ενσημα και τετοια...παραμενουν τα ταμεια ως εχουν σε θεματα ενσημων κλπ.

Δημοσ.
Πηγαινε ΙΚΑ και ζητα συγκεντρωτικη των ενσημων .Εχει κατι κωδικους η εκτυπωση .Ισως ειναι καποιος απο αυτους.

Ρωτα τον υπαλληλο σε φαση "¨ο αριθμος μητρωου ικα ποιος ειναι απο αυτους?".Λογικα θα σου πει.

EDIT : μπορει να λεω μαλακια αλλα μην μπερδευομαστε με τον ΕΟΠΥΥ .Αυτος ειναι για την ασφαλιση υγειας , οχι για ενσημα και τετοια...παραμενουν τα ταμεια ως εχουν σε θεματα ενσημων κλπ.

Βεβαίως και παραμένει, ως έχει, η διαδικασία ασφάλισης στο ΙΚΑ.

Απλά, επισήμανα ότι το ΙΚΑ, όπως και οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου, αποτέλεσαν τον κορμό του ΕΟΠΥΥ, με ότι αυτό σημαίνει.

Δημοσ.

δέν έχεις βιβλιάριο υγείας.? λογικά αφού έχεις κολήσει ένσυμα σιγουρα θα έχεις.

εκεί επάνω γράφει τον αριθμό μητρώου κάτι σάν 6920448

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστώ.

Το βρηκα και ηταν χωμενο σε ενα φακελο και μεσα σε ενα χαρτομανι. 

Ουτε τζοκερ να παιζα θα το πιανα σιγουρα.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...