xarda Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μου ηρθε ξαφνικα μια απορία!Στις εταιρίες για Live στοιχημα π.χ στην Α εταιρία παιρνει τα αποτελέσματα σε χρόνο 15 δευτερολεπτα απο την στιγμή ας πούμε που θα μπει ενα γκολ.Δεν υπάρχουν σελίδες live αποτελεσματων που εμφανιζουν γρηγορότερα τα αποτελεσματα ετσι ωστε να προλαβεις να πονταρεις στην εταιρία Α ;;;
Uberalles_gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που γίνεται είναι ότι μέχρι να ποντάρεις εσύ, το σύστημα έχει κλειδώσει την αγορά που θες. Οι στοιχηματικές εταιρείες, παίρνουν τα δεδομένα ΠΟΛΥ γρήγορα. Εάν μια στοιχηματική εταιρεία είναι 15 δευτερόλεπτα πιο αργή από μια άλλη, σύντομα θα κλείσει...
z4rx07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 @xarda δεν γίνεται να εξαπτηθεί ένα άκρως αυτοματοποιημένο σύστημα το οποίο ενημερώνεται ταχύτατα. Ασε το live στοιχημα λοιπόν και σκέψου την επόμενη κομπίνα σου ...
xarda Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 χα!Το δυσκολοτερο πραγμα ειναι να κλέψεις τον κλέφτη!Αν γινοταν εσυ που δεν εισαι κομπιναδορος ( οχι πως εγω ειμαι δλδ ) θα ελεγες οχι;
kage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://mynima-hellas.com/2012/12/%CE%95%CE%BE%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1/ κατι τετοιο ειχαν φτιαξει αυτοι αλλα για ξεπλυμα οχι για να βγαλουν λεφτα.. κατι με καθυστερηση χρονου επαιζε Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2012 από kage
johnbond Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχουν άνθρωπο στο γήπεδο που το χειρίζεται..Δεν έξηγείται αλλιώς η ταχύτητα τους. Στη willhill μάλιστα,έχει και live περιγραφή με chat ακόμη και σε αγώνες β'εθνικής στην Ελλάδα. πχ λέει η Λάρισα κάνει επικίνδυνη επίθεση,μετά λέει η μπάλα βγήκε κόρνερ κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα