Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εκκίνηση των windows


memrok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοίγω το λαπτοπ γράφει εκκίνηση των windows αλλά δεν φαίνεται η κλασική σημαία των windows έπειτα γράφει φόρτωση αρχείων windows και μετά βγάζει επιδιόρθωση κάνει αναζήτηση 

προβλημάτων πατάω το finish και μετά κλείνει το λαπτοπ (δεν κάνει επανεκκίνηση κλείνει) το ανοίγω και πάλι τα ίδια.Δοκίμασα έβαλα άλλο σκληρό και με πετάει μπλε οθόνη κατά την εκκίνηση ακριβώς μετά πάλι από το σημαιάκι και κανει επανεκκίνηση.Το άνοιξα με linux έκανε έλεγχο τον σκληρό και άνοιξε κανονικά, έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκεί στη επιδιόρθωση κάπου κάτω αριστερά λέει επιλογές για προχωρημένους κάτι τέτοιο. Πάτα εκεί και μετά επέλεξε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία.
Καλό θα είναι να κάνεις έλεγχο του δίσκου με το διαγνωστικό της εταιρίας. Με το linux που μπήκες το S.M.A.R.T του δίσκου είναι καθαρό τελείως χωρίς errors πουθενά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά, λέει δεν έχει αποθήκευσή προηγούμενες ημερομηνίες. Το cd επιδιόρθωσης των windows δεν το βρίσκω. Το μόνο που θυμάμαι όταν έβαλα άλλο σκληρό και μπήκα με linux είναι ότι έκανε έλεγχο δίσκου και κατευθείαν μπήκε δεν μου έβγαλε κανένα άλλο μήνυμα αν θες να το ξανά κάνω να δω. Τέλος αν κάνω φορματ θα λειτουργεί κανονικά το λαπτοπ γιατί φοβάμαι μην έχει hardware πρόβλημα πχ (σκληρό η άλλο μέρος). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...