Προς το περιεχόμενο

BaByliss For Men 7890U - 46€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω εναμιση χρονο. Το ειχα παρει τοτε 41 λιρες. Αξιζει τα λεφτα του ακομα και αμα εκανε 100 λιρες. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.
Το έχω εναμιση χρονο. Το ειχα παρει τοτε 41 λιρες. Αξιζει τα λεφτα του ακομα και αμα εκανε 100 λιρες. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

τόσο καλή ?

τι αυτονομία έχει?

Δημοσ.

Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος, το χρησιμοποιώ μία φορά τη βδομάδα και δεν μπορώ να  πω για αυτονομία

Αγορασμένο 3/2012 με 34,75gbp total

Δημοσ.

χρειαζεται και ανταπτορα για ελλαδα? δεν εχω ξαναπαρει απο αμαζον ειναι ευκολο να παραγγειλεις και τι γινεται με εγγυηση?

Δημοσ.

η μηχανη φαινεται να τα σπαει.Απο το video φαινεται οτι η πριζα ρευματος ειναι σαν την δικια μας οχι η αγγλικη.

Η μηχανη ειναι τριμμερ και οχι ξυριστικη ή κουρευτικη .Οποτε ειναι για <<αξυριστο>> look .Στα comment ρωταει ενας για κουρεμα αλλα δεν το προτινει ο αλλος και λογικο ειναι επειδη το πιο πιθανον ειναι να μπουκωσουν οι λεπιδες.

Δημοσ.
η μηχανη φαινεται να τα σπαει.Απο το video φαινεται οτι η πριζα ρευματος ειναι σαν την δικια μας οχι η αγγλικη.

είναι λίγο πιο μικρή και χρειάζεται αντάπτορα

Δημοσ.
BaByliss For Men 7890U i-stubble Trimmer 46€ με δωρεάν μεταφορικά,  85+ στο skroutz

Από ότι είδα σήμερα στο skroutz ξεκινάει απο 71,34€ (+ μεταφορικά)

Επειδή δεν έχω ξανά αγοράσει απο amazon με πιστωτική κάρτα το αγόρασες?

Έχει μπρίζα ρεύματος σαν την Ελληνική - Ευρωπαϊκη (στο video πάντως έτσι δείχνει - επίσης απο κάτω λέει οτι σύχνα πολλοί αγοράζουν την μηχανή και αντάπτορα Αγγλικό).

Με την εγγύηση τι ισχύει?

Λογικά θα την αγοράσω αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω λίγο μία που πολλοί αναφέρουν οτι μπορεί η τιμή να πέσει λίγο.

Δημοσ.
BaByliss For Men 7890U i-stubble Trimmer 46€ με δωρεάν μεταφορικά,  85+ στο skroutz

Σε μένα γιατί τη βγάζει 40.98 λιρες = 52.26ευρώ;

Αν πέσει λιγο ακόμη, την τσίμπησα. Η φιλιπς, που ειχα μας αφησε χρόνους, και ειμαι μαλωμένος με τα ξυραφάκια.

Δημοσ.

Σε  εμένα (κάνοντας click στο σύνδεσμο απο το αρχικο μήνυμα του φόρουμ, μου το βγάζει: "£39.98 (£79.96 / kg) & this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery..."

τι να πώ????????

Δημοσ.

Βρε και σε μένα αυτό λεει. Μολις την πετάξεις στο καλάθι με τα απλυτα όμως, κανει την μετατροπή αυτό και μου λεει 52.26 γιούρια.

(εννοείται με τα δωρεάν μεταφορικά).

Δημοσ.
Βρε και σε μένα αυτό λεει. Μολις την πετάξεις στο καλάθι με τα απλυτα όμως, κανει την μετατροπή αυτό και μου λεει 52.26 γιούρια.

(εννοείται με τα δωρεάν μεταφορικά).

Μη πληρώσεις με την υπηρεσία currency converter του amazon, επέλεξε να πληρώσεις σε λίρες Αγγλίας και άσε τη τράπεζα (της πιστωτικής σου κάρτας) να κάνει τη μετατροπή (με την ισοτιμία της ημέρας που έγινε η συναλλαγή).

Έκανα όλη τη διαδικασία αλλα στο τέλος εμένα μου έβγαλε τιμή: 40,98 gdp αντι για 39,98 gdp, και στην ανάλυση δεν λέει πως βγαίνει αυτο το ποσό :wacko:

Δεν είναι η 1 λίρα η διαφορά αλλα το γιατί γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...