Προς το περιεχόμενο

καινούριο ipad mini ή μεταχειρισμένο iPad;


vasilis123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια απορία έχω, θέλω να πάρω ένα tablet και έχω σκοπό να διαθέσω μέχρι 350ε Σε αυτά τα χρήματα βλέπω 2 επιλογές. καινούριο ipad mini ή κάποιο μεταχειρισμένο iPad 2. Αξίζει κάποιος να παρει το κανονικό αντί για το μίνι; (αν εξαιρέσουμε το μέγεθος της οθόνης) υπάρχει κάποια διαφορά ας πουμε στο λειτουργικό;(θα πάρει κάποιο απο τα δυο περισσότερες αναβαθμίσεις; Υπάρχει κάποια διαφορά στο hardware? αυτά τα λίγα.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα επαιρνα μεταχειρα ipad2 με την προυπθεση πως θα διασφαλιζα την αριστη κατασταση του.

Στο hardware ειναι σχεδον ιδια, η υποστηριξη σε επιπεδο software ειναι ιδια -ασε που το ipad2 παιρνει jailbreak απο τωρα, ενω για το mini περιμενουμε και υπαρχει περιπτωση να περιμενουμε και πολυ...-.

 

Αρα αν το βαρος και το μεγεθος δεν αποτελουν τροχοπεδη για σενα, δεν υπαρχει λογος να προτιμησεις το μινι, δεδομενου οτι διασφαλιζεις οτι η μεταχειρα ipad2 που θα παρεις ειναι αριστοτατη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα το mini γιατί θα ξεχάσεις πρώτα από όλα την φόρτιση έχει πολύ καλή αυτονομία και τέλος είναι ίδιο πάνω κάτω με το ipad 2 ίδια οθόνη επεξεργαστής..

 

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν μπορούσα να δώσω παραπάνω χρήματα απο 350 euro η δεν μπορούσα να μαζέψω αλλα θα πήγαινα στο mini που θα το πάρεις και καινούργιο. Το μονο θέμα ειναι η διάσταση της οθόνης κατ εμε σε σχέση με το κανονικά , και ενα αλλο + του ειναι οτι ειναι πολύ ελαφρύ.

 

Και εγώ για το mini το έψηνα στην αρχή αλλα εκανα υπομονή μάζεψα μερικά χρήματα ακομα και πήγα στο κανονικό και αυτο λογο οθόνης μου φαινόταν μια χαρα αλλα μικρή για τα γούστα μου, ειναι καθαρά τι σε βολεύει ομως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

350 για μεταχειρισμενο ipad 2; σκετο ή 3G. Mε 3G κατι γινεται αλλιως καλυτερα να πας να του τα δωσεις για δωρο και να μην επιδοτησεις την επομενη αγορα του. Περα απο αυτο ειναι θεμα επιλογης οθονης και βαρους. Αν θα το εχεις για το σπιτι παρε Ipad2 αν θα το κουβαλας αρκετα το Mini ειναι διανικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω θα σου προτεινα ipad mini καθώς εχω 2 tablet, ενα 7αρι και ενα 10ιντζο και προτιμώ κατα πολύ το μικρό λόγω αυτονομίας και χρηστικότητας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...