Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Εσωτερικό ψηφιακό ενισχυτή σήματος


maxdore217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά σε όλους για αρχή :)

 

είδα αυτό το προϊόν :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.705224&sid=1

 

Έχω πρόβλημα στο σπίτι γιατί έχω μια κεραία εξωτερική στην ταράτσα αλλά δεν βγάζει καλή ποιότητα σήματος η κεραία είναι και καινούργια απλά όχι επώνυμη, κατεβάζει από καλώδιο 17-20 μέτρα σε 1 μπριζάκι το οποίο είναι διακλαδωτής δίνει σε μια tv στην κρεβατοκάμαρα που δείχνει αρκετά καλά στα ψηφιακά κανάλια με πολύ μικρά κωλύματα σε λίγα κανάλια και συνεχίζει να πάει με περίπου 8-9 μέτρα στο σαλόνι που έχω μια άλλη μεγάλη εκεί το πρόβλημα είναι μεγάλο δείχνει με το ζόρι 4-5 κανάλια και με κωλύματα άν πάρω κάτι τέτοιο για μέσα ( ή μήπως είναι καλύτερα να το βάλω στην αρχική του διακλαδωτή ?)λέτε να διορθωθεί κάτι έχω και άλλη κεραία παλιά και το πρόβλημα παραμένει όταν την είχα βάλει πάνω το καλώδιο κεραίας είναι 2-3 χρόνων, με έχει κουράσει πολύ το θέμα αυτό.

 

Αν έχει κάποιος ένα τέτοιο εξάρτημα ας πει αν έχει δει διαφορά γιατί στα σχόλεια βλέπω να λένε καλά λόγια αλλά δεν τους εμπιστεύομαι, ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι ετσι απλο. Παιζει ρολο εαν το συστημα σου ειναι εγκατεστημενο σωστα, η περιοχη που μενεις κτλ. Η προσθηκη αυτου μπορει να σου κλιπαρει το σημα, καθως μπορει απαιτηται επιπλεον ενισχυση, αλλα καποια διωρθωση που να βελτιωνει την ποιοτητα του σηματος.

 

Εχεις καθολου τιμες απο ισχυ - ποιοτητα σηματος?

Περιοχη?

Εχεις οπτικη επαφη με το κεντρο εκπομπης?

Ποιο ειναι?

Δες καλωδια, σπλιτερ, φισακια, ολα καλα ενωμενα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Εχεις καθολου τιμες απο ισχυ - ποιοτητα σηματος? (οχι)

Περιοχη? (Κορυδσλλός)

Εχεις οπτικη επαφη με το κεντρο εκπομπης? ( Στην ταράτσα είναι αλλά μπροστά είναι ένα κτήριο που μου αφήνει ένα κομάτι μόνο να βλέπω τον Υμηττό. )

Ποιο ειναι? ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.705224&sid=1 )

Δες καλωδια, σπλιτερ, φισακια, ολα καλα ενωμενα? ( μερικά μου έχουν σπάσει εξωτερικά από τα [πολλά βάλε βγάλε αλλά μέσα είναι σωστά ενωμένα δεν νομίζω να φταίει αυτό έχω βάλει και μονωτική απέξω)

Έστω μια μικρή ενίσχυση άμα κάνει ελπίζω να φτάσει τα αποτελέσματα της 1 tv που είναι καλά σχετικά.

από το διαγνωστικό της tv έχω : ισχύει σήματος 23-28% ποιότητα από 60-88 % (καμιά φορά και ποιο κάτω και στα δύο με μετρημένο το καλύτερο από τα ζεύγη )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Επαναφέρω το θέμα που έχω φτιάξει να πω ότι πήρα τελικά τον ενισχυτή ... τα αποτελέσματα ακόμα αβέβαια μιας και ναι με βλέπω μια μικρή βελτίωση ως προς τον συντονισμό τον καναλιών αλλά πολλά κανάλια ακόμα δεν τα πιάνω.

 

Στα διαγνωστικά π.χ στον ΑΝΤ1 μου λέει ισχύει σήματος 95% και ποιότητα 30% ( το πακέτο της ΕΡΤ δεν το πιάνω καθόλου, αν ξέρει κάποιος κανένα κόλπο να μπορώ να διορθώσω λίγο θα βοηθούσε μιας και στο σταρ παρουσιάζει κωλύματα (γραμμές-σπασίματα εικόνας)όλα αυτά μόνο στην μέσα tv η πρώτη είναι μια χαρά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...