Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια 5850 όπως φαίνεται κ από τον τίτλο, και βλέπω στο crazy sundays έχει με 203 ευρώ αυτήνν την κάρτα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519739&sid=1

XFX RADEON HD7870 FX-787A-CDFC DOUBLE DISSIPATION EDITION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

Αξίζει τον κόπο λέτε η αλλαγή? Μου φαίνεται καλή τιμή, και στο skroutz που έψαξα την έχει μόνο άλλο ένα κατάστημα στα ~260κάτι ευρώ. Εντωμεταξύ έχει ρολόι 1Ghz, άρα είναι GHZ edition μάλλον έτσι?

Δημοσ.
Σαν τιμή αξίζει σίγουρα και με βαση το δικό μου σκεπτικό αξίζει και σαν αναβάθμιση. Ειδικά αν λάβεις υπόψιν σου ότι θα σου κοστίσει 100-120 ευρώ.

Ξέρεις τι με προβληματίζει μωρέ, ότι και με την 5850 ένα farcry 3 μου βγαίνει άνετα σε high settings (1680x1050). Θα έχει καμιά ουσιαστική διαφορά? Η είναι απλά το μικρόβιο της αναβάθμισης που με παρασύρει? :P

Το υπόλοιπο σύστημα μου είναι το εξής:

cpu: AMD FX8150

ram: 16gb DDR3 1600 dual channel

mo/bo: Gigabyte 990XA-UD3

psu: Corsair 800W

Δημοσ.
Στην ανάλυση που λες δεν θα δεις άμεσα διαφορές. Στο μέλλον θα δεις.

Με έπεισες τελικά... Στο μέλλον χρήματα για αναβάθμιση δεν θα ξαναποκτήσουμε εύκολα με αυτές τις καταστάσεις, οπότε καλό είναι να πάρει κανείς πιστεύω μια, σχετικά, δυνατή κάρτα τώρα μπας και του βγάλει τα επόμενα, δύσκολα, 2-3 χρόνια. Δεν νομίζω η 5850 να ανταπεξέλθει σε games με κυκλοφορία 2013/2014. Αν έχει το ίδιο lifespan και over time απόδοση με την 5850 θα είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημοσ.

Εγώ σε έπεισα ή ήσουν ψημένος για να πειστείς? Ε? :-D :P

Θες κι άλλα επιχειρήματα να σε διευκολύνω? Αν υπολογίσεις και μερικές μικρές λεπτομέρειες πέρα από αυτά που λες αξίζει παραπάνω πιστεύω: Λίγο μικρότερη κατανάλωση, λίγο καλύτερες θερμοκρασίες, πολύ καλύτερο scaling σε πιθανό crossfire, διπλάσια μνήμη σε πιθανό crossfire κτλ.

Δημοσ.

Για την έκδοση της XFX δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη φαντάζομαι;

Έλεγα να πάω στην 7870, σε μια υλοποίηση Sapphire / Asus, αλλά σε αυτή την τιμή είναι μεγάλη ευκαιρία νομίζω...

Δημοσ.

απο αμαζον ειχα παρει την 7850 1γιγα με 160 ευρω

αξιζει τα εξτρα 40 ευρα το ενα γιγα?μπα

εγω λεω κατσε με την 5850 μεχρι να σαπισει τελειως :P

Δημοσ.
απο αμαζον ειχα παρει την 7850 1γιγα με 160 ευρω

αξιζει τα εξτρα 40 ευρα το ενα γιγα?μπα

εγω λεω κατσε με την 5850 μεχρι να σαπισει τελειως :P

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι την έχω παραγγείλει ήδη την κάρτα. 2ον πρόκειται για 7870 όχι 7850. Τι να πώ, όταν την φορέσω θα δούμε εντυπώσεις...

@georsev

Δεν σκοπεύω να περιμένω γιατί μετά δεν ξαναμαζεύονται λεφτά στην άκρη...

Δημοσ.

Με το περιμενε...περιμενε...δε γινεται δουλεια.Βεβαια απο την αλλη αν τον καλυπτει τον αλλο η υπαρχουσα καρτα του μπορει και να μην προβει σε αλλαγη.

Καλη αγορα ειναι παντως για δεδομενα ελλαδος αυτη την περιοδο.

Δημοσ.

Πες μου οτι εδωσες 260ε για 7870 ενώ με 25ε ακόμη έπαιρνες 7950...;

Και 203 να την πήρες απ'το κρεϊζυ σαντεϊζ, θαρρώ πάλι πως δεν συμφέρει με τη τιμή της 7950 σήμερα. (εκτός και αν το μπατζετ σου ήταν οριακά στα 200ε, οπότε πάω πάσο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...