alekossssss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, είναι κανένας σας από εδώ ο οποίος έχει κάνει δίμηνη πρακτική άσκηση το καλοκαίρι? Είχα κάνει τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο στον ΟΤΕ και μας ενημέρωσαν από το πανεπιστήμιο ότι το αργότερο τον Οκτώβριο η πληρωμή θα κατατεθεί σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό που έπρεπε να ανοίξουμε στην τράπεζα Πειραιώς. Όπως σίγουρα θα έχετε καταλάβει τα λεφτά ακόμα να μπούν. Είναι κανείς που έχει πληρωθεί?
Chrisxxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Σε τι τμήμα έκανες και ποιοι ηταν υπευθυνοι για τις πληρωμες το Πανεπιστημιο, ο ΟΤΕ ή αλλος οργανισμος; Αν ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ μου κανει αρκετά μεγαλη εντυπωση γιατι ενα 6μηνο που εκανα εγω πρακτικη στον ΟΤΕ καθε 10 του μηνος τα λεφτα εμπαιναν κανονικα, δεν αργησαν ποτε.
alekossssss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς υπεύθυνοι για τις πληρωμές είναι το Πανεπιστήμιο, οπότε αν δε κάνω λάθος τα λεφτά τα περιμένω απ το κράτος! Εγώ απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει τη συγκεκριμένη περίοδο πρακτική και να έχει πληρωθεί. Τα προηγούμενα δίμηνα συμφοιτητές μου που κάναν την ίδια, τα έχουν πάρει κανονικά. Εντάξει δεν είναι και κανένα τρελό ποσό, αλλά θέλουμε να πάρουμε και ένα κινητό
alekossssss Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα εξαντλείται όμως!! Χριστούγεννα έχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα