Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα USB Stick της Cosmote για Internet με κάρτα. Το Καλοκαίρι δούλευε κανονικά και τώρα στον καινούριο μου Laptop δεν αναγνωρίζει καν την κάρτα Sim. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. Το χρειάζομαι για την δουλειά μου. Όποιος ξέρει, ελπίζω να μπορεί να με βοηθήσει.

Το Laptop είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-SVE1512Z1EB-SVE1512Z1EB-GC2.htm

Δημοσ.

Ανοιξε το καπακι, βγαλε και ξαναβαλε την καρτα μηπως εχει φαει κανα σκαλωμα.

Επισης μπορεις να κανεις και ενα update στο software που εχει το στικακι, απο το site της Cosmote, μηπως παιζει κατι με τη συμβατοτητα σε Windows 8.

Καλο θα ηταν βεβαια να περιγραψεις ακριβως το προβλημα.

Π.χ για ποιο στικακι μιλαμε, αν εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη και τους drivers της Cosmote και απλα δεν τρεχει η εφαρμογη, αν τρεχει η εφαρμογη αλλα δεν αναγνωριζει τη SIM και γενικα οτι πληροφορια μπορεις να δωσεις...

Δημοσ.

Τρέχει κανονικά το πρόγραμμα αλλά δεν βρίσκει την κάρτα sim. Το Alcatel X221S είναι στο USB. Κατέβασα το update του και λέει Unable to detect the device.

Δημοσ.

Αρα προφανως κατι τρεχει με τους drivers / υπαρχει ασυμβατοτητα με Windows 8.

Εγω θα εβρισκα ενα pc με Windows XP/7, θα εκανα το update στο στικακι σε εκεινο το μηχανημα, και θα δοκιμαζα παλι με το updated στικακι, στο νεο laptop.

Αν το κανεις αυτο, φροντισε να απεγκαταστησεις τα παντα (drivers/εφαρμογη) πριν εγκαταστησεις το νεο software.

Δημοσ.

Και στο παλιό laptop Που έχει Windows 7 πάλι δεν δουλεύει... άκου το κουφό.... δούλεψε σε έναν PC αρχαιολογία που έχω στο εξωχικό μου με Windows XP... σε Laptop Sony Vaio με Windows 8 τίποτα... σε Laptop HP Presario με Windows 7 δεν δούλεψε.... σε netbook Asus με Windows 7 δεν δούλεψε... είναι δυνατόν να μην δουλεύει πουθενά? Το έχω εγκαταστήσει 100 φορές... άλλαξα και κάρτα sim αλλά αυτό τίποτα

Δημοσ.

Ειναι οντως παραξενο...

Ελπιζω να καταφερεις να κανεις το update με καποιον τροπο, και να σου δουλευει μετα.

Αν δεν δουλευει και με το update, μην κανεις τον κοπο να παρεις τηλεφωνο στην Cosmote και να ζητησεις αλλο, δεν κανουν δωρεαν αντικατασταση (το εχω ρωτησει).

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ σήμερα αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα με αυτό το στικακι της Hawai δεν ξερω ακριβως πως λεγεται αλλα εκανα το εξής... Στο προγραμματακι που το εγκατεστησα πατησα ιδιοτητες και συμβατοτητα με windows xp sp3 και γω το καινουριο μου λαπτοπ εχει τα windows 8 ειναι το dell inspiron 15 i5/6gb ram....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...