UneedRevision Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε ολους τους συμφορουμίτες!! Ο λόγος που ξεκίνησα το θέμα αυτό είναι επειδή αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό. Ψάχτηκα λιγάκι αλλά δεν κατάφερα να βγάλω συμπέρασμα οπότε ήρθε η στιγμή να βάλω τα μεγάλα μέσα Τι θα μου πρωτείνατε στην τιμή των 150Ε;;;;; Δεν έχω προτίμηση σε μάρκα αρκεί να είναι αξιόπιστο! Το κινητό βασικά θα χρησιμοποιείται για παιχνίδια, ταινίες άντε και καμιά εφαρμογή (ξέχασα να πω πως καλύτερα να είναι android) επίσης σημαντικό είναι να μπορώ να μπαίνω και στο ίντερνετ. Αν λέμε τώρα, γίνεται να τα ενσωματώσουμε όλα αυτά σε ένα κινητό αυτής της τιμής θα ήταν πραγματικά ευχάριστο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Millennium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Με λιγα παραπανω χρηματα κοιτας για Sony Xperia U.
weber122 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μπρείς να δεις και το xperia sole, έχει πέσει πολύ η τιμή του και έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά
UneedRevision Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Λέτε;;;είναι εμπιστοσύνης σαν μάρκα;;;
Millennium Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Η Sony? Ναι...Αν και μην περιμενεις σε αυτες τις τιμες υψηλη ποιοτητα κατασκευης...
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/Vodafone-Huawei-Ascend-Smartphone-Silver/dp/B0089C9H4G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1356424620&sr=8-1 130 ευρω και δωσε αλλα 6,5 ευρω για να το ξεκλειδωσεις απο το εβαυ και εισαι αρχοντας.
UneedRevision Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μπα.....βασικά εγώ έλεγα galaxy S plus ή κάτι τέτοιο....η τιμή ανέβηκα στα 170Ε.... XD πώς σας φαίνεται;; Επίσης έχω μπει και στη διαδικασία να σκεφτώ αν συμφέρει η αγορά ενώς μεταχειρισμένου smartphone!! εσείς τι λέτε;;;συμφέρει;;αν ναι γιατί;;;αν όχι γιατί;;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
skatopaido Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) <p>εγω πηρα το g300 που προτεινει παραπανω ο ντιναρας και μου αρεσει παρα πολυ.το εχω 2 μερες στα χερια μου,με αγγλικη σιμ γιατι ο πωλητης απο το ebay δεν λεει να μου το ξεκλειδωσει!ειναι πολυ ωραιο κινητο ,με τιποτα δεν φαινεται οτι κοστιζει μονο 123ε.το προτεινω</p> Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2012 από skatopaido 1
Millennium Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αμα εκανε και ελλαδα τοσο θα ηταν no brainer επιλογη αλλα...
UneedRevision Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αξίζει να πάω σε μεταχειρισμένα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα