Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάνουμε bios update κάνουμε και reset to defaults το λέει και στης οδηγείς χρίσης,μόνο έτσι εγγυάται ότι θα «παίζουν» όλα σωστά...το έκανες;;;;

Δημοσ.

Δωσε φωτο στο λαό για να σε πάρουμε στα σοβαρά γιατί έχουμε γεμίσει ενδοπαλμικούς πεοπαλινδρομητές εδω στο φορουm, και εσυ εισαι ο πρόεδρος του σωματείου τους

• Like 3
Δημοσ.

Δεν τα εμαθες τα νεα φιλε δεν ειμαι τρολλερ πλεον ποσταρα τη φωτογραφεια και κουτιου και απο cpu z στο overclocking. Επιλογη φαν . Και τελικα ηταν επιλογη στα βιος.

Δημοσ.

Εγω την εδωσα στο λαο . Ενα συγνωμη δεν θα με χαλαγε

Για την ιστορία τρολ δεν ειναι μονο αυτοι που λενε ψέμματα για το συστημα τους.... τρολ είναι και αυτοι που το παιζουνε ξερόλες χωρίς να κατέχουν τις απαραίτητε γνώσεις....

Good boy mode on/

Κατανοω ότι είσαι 17 χρονών και σε διακατέχει περίσσιος ενθουσιασμός... αλλα για να έχεις τον σεβασμό το αλλων πρεπει πρώτα να τον κερδίσεις!! Και εμεις στα 17 μας, παιζει να ξέραμε τα μισα απο αυτά που ξερεις εσύ αλλα τουλαχιστον είχαμε το μυαλο να μην σαρώνουμε τα φορουμ με συμβουλές χωρις να έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις με αποτέλεσμα στο 90% το περιπτώσεων να λέμε αρλούμπες.

Σε πρωτη φαση παρακολουθησαμε συζητησεις, διαβάσαμε και μαθαμε 5 πραγματα και κατοπιν σιγα σιγα αρχισαμε να ποστάρουμε λιγο πιο δυναμικα και με περισσότερη σιγουριά για αυτά που λέμε. Αν λοιπον θέλεις να κερδίσεις τον σεβασμό μας κανε και εσύ το ίδιο!

Good boy mode off/

Bad boy mode on/

Επειδή ξερω ότι τα παραπανω θα τα γραψεις κανονικότατα εκει που ξέρεις.... θέλω να σημειώσω ότι μπορει ο πατέρας σου να έιναι απο τους λιγους τυχερους που το φυσάνε ακόμη στη Ελλαδα και να αποφάσισε να αγοράσει στον κανακαρι του ένα συστηματάκι τούμπανο... αλλα το συστηματακι απο μονο του δεν σε μετατρέπει αυτόματα σε γνώστη αλλα μάλλον σε ένα κακομαθημένο ανώριμο παιδάκι... οποτε σβήσε  και κόψε λίγο ρυθμούς με το ανούσιο posting για να μην εκνευρίζει και τους πάντες εδώ μέσα!

Bad boy mode off/

• Like 7
Δημοσ.

ναι γραφω αρλουμπες για αυτο , και οτι ειπα βγηκε σωστο , και δεν με νιαζει ο δικος σου σεβασμος . 

goth το εχεις τραβηξει πολυ το θεμα  , δεν με νοιαζει τι νομιζεις για μενα , ενα παιδι πισω απο μια οθονη εισαι  ,

Δημοσ.

lol. Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας σου.

Εσυ με την κακια στο στόμα μια ζωή!  :P

Γιατι νομιζεις ότι δεν κανω παιδια... αν μου κατσει κανενας γιος σαν μερικους μερικους θα βρω την βαθύτερη λιμνη της Σουδιας και θα παω να πηδήξω....

ναι γραφω αρλουμπες για αυτο , και οτι ειπα βγηκε σωστο , και δεν με νιαζει ο δικος σου σεβασμος . 

Δωσμου 2 θέματα που να έδωσες σωστή συμβουλή και εγω στο υποσχομαι θα σταματησω.

goth το εχεις τραβηξει πολυ το θεμα  , 

Δεν έχεις δει τπτ ακόμη

δεν με νοιαζει τι νομιζεις για μενα ,

Για αυτό δεν προκειται να διορθωθεις ποτε

ενα παιδι πισω απο μια οθονη εισαι

Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια! 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...