Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Αγορασα πριν μερικες μερες ενα set ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι της Logitec. Ολα καλα μεχρι που σημερα δοκιμασα να μπουταρω με μια δισκετα στον υπολογιστη.Οταν βγηκα στο μενου της δισκετας ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ουτε το πληκτρολογιο ουτε το ποντικι.Δοκιμασα με αλλη δισκετα ...τιποτα!!!! Πρεπει να φυλαμε καπου και ενα συβματικο set ή υπαρχει καποιοα λυση??? Ευχαριστω. :?: :?: :?:
Edgar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 ego mexri stigmis den eixa prob! isos na ftene oi disketes apo tis opoies bootareis. na min fortonoun kati... den ksero... ego mesa sto soukou pou eixa trelathei sta format kai sta install ton windows (mporei na ta ebala ta rimadia ta windows kai 5 fores se 3 meres!!!) ekana boot apo disketes (kai tin klasiki ton 98 kai diafores alles me utilities gia ton skliro kai loipa), apo cd (kai ta klasika cd ton 2000 kai xp, kai kati alla pali me diafora utilities) kai den eixa pote prob. aaaaa, lathos, se kapoies faseis, se kapoia apo auta ta utilities den epaize to pontiki, alla den me enoiaze kai toso. to keyboard den katalabene tipota btw, exo to Logitech Cordless Desktop MX
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 ego mexri stigmis den eixa prob!isos na ftene oi disketes apo tis opoies bootareis. na min fortonoun kati... den ksero... ego mesa sto soukou pou eixa trelathei sta format kai sta install ton windows (mporei na ta ebala ta rimadia ta windows kai 5 fores se 3 meres!!!) ekana boot apo disketes (kai tin klasiki ton 98 kai diafores alles me utilities gia ton skliro kai loipa)' date=' apo cd (kai ta klasika cd ton 2000 kai xp, kai kati alla pali me diafora utilities) kai den eixa pote prob. aaaaa, lathos, se kapoies faseis, se kapoia apo auta ta utilities den epaize to pontiki, alla den me enoiaze kai toso. to keyboard den katalabene tipota btw, exo to Logitech Cordless Desktop MX[/quote'] Εγω εχω το Logitech Cordless Desktop Deluxe Οptical....Το δικο σου ποντικι εχει πληκτρο back???? Εμενα δεν εχει και μου τη δινει... Η μια δισκετα ηταν το γνωστο ghost και η αλλη μια αλλη εφαρμογη. :?: :?: :?:
Edgar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 kai bebaia exei back to pontiki kai forward (sto plai) alla ta exo allaksei etsi kai alios (Asxeto). na sou po tin alitheia, me tin disketa tou ghost den bootara. oute me tin alli tha to kano simera kai tha sou po
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Γιάννη, πως συνδέονται τα ασύρματα στον Η/Υ; Με κλασικό PS/2 connector ή με ένα USB; Λογικά από την μητρική by default πρέπει να αναγνωρίζονται και οι δύο περιπτώσεις σε περιβάλλον dos ,-χωρίς οδηγούς δηλαδή. Για κοίταξε στο BIOS για USB Legacy Support (Enabled/Disabled) ή κάτι παρόμοιο και ενεργοποιησέ το. Εγώ με το Microsoft Multimedia Wireless δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε μη-Win περιβάλλον και με την σύνδεση USB.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 a! ego ta exo sindedemena sto ps/2 Εγω εχω συνδεσει το πληκτρολιγιο σε ps2 και το ποντικι σε usb..... :?: :?: :?:
akiss Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 τα εχω πανω απο 2 χρονια και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. Υγ.<παιζω>με το dos συνεχεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Χμμμ.. Γιάννη, Επειδή δεν γνωρίζω το δικό σου μοντέλο. Αν είναι όπως εμένα, θα υπάρχει ένας δέκτης, με δύο καλώδια -ένα σε USB και ένα σε PS/2. Για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να έχεις συνδέσει μόνο το USB και όχι και τα δύο. Για δοκίμασε έτσι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Χμμμ..Γιάννη' date=' Επειδή δεν γνωρίζω το δικό σου μοντέλο. Αν είναι όπως εμένα, θα υπάρχει ένας δέκτης, με δύο καλώδια -ένα σε USB και ένα σε PS/2. Για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να έχεις συνδέσει μόνο το USB και όχι και τα δύο. Για δοκίμασε έτσι...[/quote'] Ναι υπαρχει ενας δεκτης που τα δυο του καλωδια πανε σε ps2 και το ενα απο τα δυο εχει ανταπτορα για usb (αυτο για το ποντικι).Εγω εχω βαλει το πληκτρολογιο σε ps2 και το ποντικι σε usb ...γιατι χρειαζομουν τον ανταπτορα να βαλω ενα αλλο οπτικο ποντικι της MS στο Laptop μου. Τα πηρα 100 ευρω απο το oneway.:?: :?:
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Και το Microsoft που έχω, έχει ένα καλώδιο με USB και PS/2 connector, αλλά έχω συνδέσει μόνο το ένα USB και λειτουργούν και τα δύο (πληκτρολόγιο και ποντίκι) μία χαρά. Μήπως εκεί είναι το λάθος; Για δοκίμασε να βάλεις μόνο το USB και δες αν λειτουργούν και τα δύο στα Windows. Εκτός και αν η Logitech έχει βάλει δύο καλώδια να βγαίνουν από το δέκτη, που το θεωρώ μεγάλη βλακία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Εκτός και αν η Logitech έχει βάλει δύο καλώδια να βγαίνουν από το δέκτη, που το θεωρώ μεγάλη βλακία. Αυτο ακριβως συμβαινει...Απο τον δεκτη φευγουν δυο καλωδια!!!!Το ενα του πληκτρολογιου υποχρεωτικα σε ps2 και το αλλο του ποντικιου εναλακτικα σε ps2 ή usb..... :evil: :evil:
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Αν είναι δυνατόν! Βγάζεις ένα wireless product και στην ουσία το δίνεις με δύο καλώδια; Στο προβλημά σου πάντως δεν έχω άλλη φλασία, γιατί οι συσκευές πληκτρολογίων σε PS/2 αναγνωρίζονται ακόμα και από το BIOS χωρίς οδηγούς.
georgeadams Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Είναι πιό ευέλικτο έτσι με τα 2 ξεχωριστά καλώδια, γιατί μπορεί πχ να μην έχεις usb (λέμε τώρα) ή να θέλεις να χρησιμοποιήσεις μόνο το ένα από τα δύο (το mouse ή το keyboard)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2003 Αν είναι δυνατόν!Βγάζεις ένα wireless product και στην ουσία το δίνεις με δύο καλώδια; Στο προβλημά σου πάντως δεν έχω άλλη φλασία' date=' γιατί οι συσκευές πληκτρολογίων σε PS/2 αναγνωρίζονται ακόμα και από το BIOS χωρίς οδηγούς.[/quote'] Μαλλον ο δεκτης δεν αναγνωριζεται στο dos....Οποτε....Παπαλα!!!! Ποιος φερνει τα Logitec στην Ελαλδα?? Ξερει κανεις????:twisted: :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.